Vadalarm Raktárkisöprés - Vásárolj Expo árakon - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Raktárkisöprés - Vásárolj Expo árakon

Nem szeretünk a koronavírus támájában cikket írni. Ez persze nem azért van, mert nem vesszük komolyan a helyzetet vagy homokba dugnánk a fejünket. Éppen ellenkezőleg. A szabályok betartására bíztatunk mindenkit.

Bár Magyarországon engedik már a tömegrendezvények megszervezését és az azon való részvételt – védettségi igazolvánnyal – de azért óvatosságra intenek. Nem hiába, hisz a fertőzöttek száma jelenleg is az egekben van. Az AGROmashEXPO szervezői idén 40. alkalommal döntöttek úgy, hogy megrendezésre kerül az ország legnagyobb agrár eseménye. Az esemény a Termékfejlesztési verseny hazai és nemzetközi díjas termékeivel, valamint számos látványossággal várja a látogatókat. A programról bővebben itt olvashatsz. Mindenképpen nagyra értékeljük a szervezők munkáját, ám végül több nagy agrár céghez hasonlóan mi is egy (szerintünk) racionális döntést hoztunk.

Szerinted jó ötlet most kimenni egy tömegrendezvényre?

Szerintünk nem. Éppen ezért idén úgy döntöttünk, hogy nem leszünk jelen az AGROmashEXPO-n. Mi továbbra is azon az állásponton vagyunk, hogy felesleges pánikkeltésnek a cég egyik felületén sincs helye, ezért nem publikáltunk a vírussal kapcsolatban már jó ideje, azonban most mindenképp szeretnénk tájékoztatni a döntésünk okáról.

Nem szeretnénk köntörfalazni, és azt mondani, hogy csak és kizárólag kollégáink egészsége a fő érv, de természetesen ez az elsődleges számunkra. Felmértük azt is, hogy a rendezvény iránti érdeklődés idén sem lesz kimagasló, ám az infláció és a dráguló kiállítási díjak hatására a megjelenés költségei tovább drágulnak. Így semmiképpen sem tűnt egy racionális döntésnek fizikailag megjelenni a kiállításon.

Persze mi is bízunk benne, hogy jövőre már maszk és bármiféle kockázat nélkül fogunk újra olyan jól szórakozni a kedves ügyfeleinkkel, mint a legutolsó offline AGROmashEXPO-n, mert abban bizonyára mindenki egyetért, hogy így nem olyan jó buli, mint akkor volt. De addig is úgy döntöttünk, hogy azt a pénzt, amit a kiállítás szervezőinek adnánk, inkább kedvezményekre fordítjuk, így lényegében nektek adjuk.

Raktárkisöprés - vásárolj EXPO árakon!

Van egy nagyszerű hírünk! Bár nem leszünk ott az AGROmashEXPO-n, némiképp szeretnénk kárpótolni ügyfeleinket jelenlegi akciónkkal. 2022.01.31-ig 10.000 Ft-al olcsóbban, azaz 34.990 Ft-os áron veheted meg a Vadalarm Villanypásztort raktárkisöprés miatt. Ezzel a kedvezménnyel pontosan arra a szintre visszük vissza a termék árát, amennyi tavalyelőtt a legutóbbi „fizikailag” is megtartott Agromash Expon volt. Gondolkozz hát előre és csapj le rá időben, mert mi sem látjuk még biztosan, hogy tavasszal nem kényszerülünk komolyabb áremelésre. Meg amúgy is, a tavasz már itt van a kanyarban, nem?

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.