Figyelem: A koronavírus jelenleg (2020-12-04) nincs hatással kiszállításainkra, bármilyen változásról itt fogunk tájékoztatni!

Villanypásztor Felügyelet

Villanypásztor Felügyelet

Forradalmi újítás villanypásztor üzemeltetőknek!

A Vadalarm Villanypásztor távfelügyelet a jelenleg kapható leginteligensebb eszközünk. Régóta terveztük, rengeteget teszteltük és most már bárki megvásárolhatja. Garantáltan könnyebbé fogja tenni a életedet is!

Villanypásztor Tervező

Villanypásztor Tervező

Tervezd meg egyedi rendszeredet!

A tervezés során 8 kérdést teszünk fel számodra, melyeket megválaszolva azonnali és tételes árakat fogsz látni. A villanypásztor tervező a saját problémádra és igényedre kiélezve ajánl neked egy optimális rendszert.

Vadalarm Villanypásztor

Vadalarm Villanypásztor

Az egyik legerősebb villanypásztor

Villanypásztorunk az EU-s szabályzatban leírt erősség legmagasabb fokán működik. Akkor válaszd csak ezt a megoldást, ha neked kizárólag az eszközre van szükséged nem pedig egy komplett rendszerre.

Nem tudsz dönteni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.