Vadalarm Vadalarm vadriasztók

Újdonság: a Vadalarm Smart app frissítése már letölthető Kattints ide telefonodon!

A világ legokosabb villanypásztorai akár két kattintásból

Szánj maximum 3 percet termékeink megismerésére, és előzz meg akár milliós károkat!

Biztosak vagyunk benne, hogy miután megnézed videós összefoglalónkat, már tudni is fogod, hogy a te problémád megoldására melyik termékünk a legalkalmasabb. Persze, ha mégis kérdésed akad, nyugodtan keresd ügyfélszolgálatunkat!

Ügyfeleink elismerő véleményei
Válaszd ki a neked valót!

Villanypásztor Felügyelet

Villanypásztor Felügyelet

Forradalmi újítás villanypásztor üzemeltetőknek!

A Vadalarm Villanypásztor távfelügyelet a jelenleg kapható leginteligensebb eszközünk. Régóta terveztük, rengeteget teszteltük és most már bárki megvásárolhatja. Garantáltan könnyebbé fogja tenni a életedet is!

Villanypásztor Tervező

Villanypásztor Tervező

Tervezd meg egyedi rendszeredet!

A tervezés során 8 kérdést teszünk fel számodra, melyeket megválaszolva azonnali és tételes árakat fogsz látni. A villanypásztor tervező a saját problémádra és igényedre kiélezve ajánl neked egy optimális rendszert.

Vadalarm Villanypásztor

Vadalarm Villanypásztor

Az egyik legerősebb villanypásztor

Villanypásztorunk az EU-s szabályzatban leírt erősség legmagasabb fokán működik. Akkor válaszd csak ezt a megoldást, ha neked kizárólag az eszközre van szükséged nem pedig egy komplett rendszerre.

Nem tudsz dönteni?
Nálunk ez mind alap
Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.