Kik vagyunk mi és hogyan segítünk Neked?

Talán már ismered azt az érzést, amikor kimész megnézni a kukoricádat, és majdnem szívinfarktust kapsz, ahogy meglátod a vaddisznók nyomait, vagy madársereget találsz a gyümölcsösödben. Persze lehet, hogy nincs több hektárnyi kukoricád vagy szőlősöd, és Te csak a hétvégi telkeden termesztett paprikád szeretnéd megóvni az őzektől, vagy elriasztani facsemetéidtől a szarvasokat, de a lényeg ugyanaz: azért vagyunk, hogy segítsünk neked. Persze hívhatsz minket bátran akkor is, ha villanypásztor rendszert építenél, vagy munkára szeretnéd fogni a Nap energiáját.

Mindenekelőtt azonban szeretnénk lefektetni a veled való jövőbeni együttműködés alapjait. Ezeket Etikai Kódexünkben szedtük össze. Fusd át,ha van 5 perced!

A Vadalarm Etikai Kódexe

Minden vitás ügyet komolyan veszünk, tisztelettel, türelemmel és empátiával kezelünk

Mindenhol hangsúlyozzuk, hogy a különböző állatriasztási technikák egyike sem 100%-os hatékonyságú, de nagyon sokszor sikerült már nagyon jó arányt elérnünk velük. Viszont ennek egyenes következménye az, hogy néha vitás ügyek alakulnak ki. Ezeket mindig komolyan vesszük, és megoldjuk az ügyfél problémáját, amennyiben képesek vagyunk rá. Viszont akkor nem hitegetünk senkit, ha már az első kapcsolatfelvételkor látjuk, hogy nem tudjuk megoldani a problémát. Ekkor elismerjük képességeink határát, és megköszönjük a megkeresést.

Nem mutogatunk: senkiről semmi rosszat nem mondunk

Jelenlegi és volt partnereinkről rosszat sosem állítunk, se szóban, se írásban - hisszük, hogy a kritika épít, de csak ha négyszemközt adják. Ha bárkivel kapcsolatban bármilyen nézeteltérésünk támad, azt kizárólag neki mondjuk el, és nem írjuk ki sem weboldalunk, sem Facebook oldalunkra, még akkor sem, ha ő az ellenkezőjét teszi. Tudjuk, hogy az üzletben (is) könnyű másnak véletlenül kárt okozni - mindent elkövetünk, hogy ezt elkerüljük, és mi is számítunk mások jóindulatára.

Gyorsabbak vagyunk, mint az elvárt, mert tudjuk, hogy neked is sürgős

Szabályzatunk szerint a szervizelésre igaz, hogy két hét áll rendelkezésünkre, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a termék szervizre beérkezése és visszapostázása között ne teljen el több, mint két munkanap. Persze tudjuk, hogy valakinek még ez is sok, ám egyelőre erre van kapacitásunk. Ezt viszont az esetek 90%-ában sikerül is teljesítenünk.

Fontos számunkra a környezetvédelem

És ez nem csak duma. Az alap, hogy a műhelyben és az irodában a szemetet szelektíven gyűjtjük. Külön gyűjtjük természetesen az elektronikai hulladékot is, és csapatunk oszlopos környezetvédő tagja még a tejfölöspoharat is elmossa, mielőtt a műanyagos kukába teszi.

Nem tudunk mindent, ezért folyamatosan tanulunk

Így előfordul, hogy aktuális tudásunkkal megmosolyogjuk az 1-2 évvel ezelőtti műszaki képességeinket. Ebből kifolyólag simán megeshet, hogy ha visszaküldesz hozzánk egy terméket akár garancián túli javításra, rá sem fogsz ismerni, amikor visszakapod. Egy átlagos héten csapatunk legalább 20 órát tölt tanulással.

Tanulunk ügyfeleinktől és tanítjuk is őket

A cég életével járó folyamatos tanulás és tapasztalás eredményeként rájöttünk, hogy néha ki kell állnunk az igazunk mellett, néha pedig elismerően bólogatni annak, aki nálunk valamit jobban tud. Így állunk hozzá az ügyfélszolgálathoz is: ha kell oktatjuk az ügyfeleket, ha pedig az kell, mi tanulunk tőlük.

Minden tisztán csinálunk

Sajnos sokaknak ez még mindig furcsaságszámba megy. Sőt, volt már nézeteltérés is abból, hogy nem akartunk belemenni egy készpénzes adásvételbe. Ettől függetlenül továbbra is tartjuk magunkat alapelvünkhöz. Minden bevételről számlát állítunk ki, és nem fizetünk senkit feketén. Hisz vállalkozásként mi is felelősséggel tartozunk az ország jövőjéért. Na meg azt a céget, amelyik csak feketén képes életben maradni, elsöpri az első nehézség.

Agromash Expo 2019

Hagyományteremtő jelleggel megjelentünk immár a fizikai térben is, ahonnan rendkívül sok visszajelzést, termékfejlesztési javaslatot gyűjtóttünk. Na és persze csapatépítésnek sem volt rossz.


Csapatépíteni is szoktunk

Szeretjük megünnepelni a mérföldköveket, és így tettünk 2018 végén is. Óriási kreativitásunkat bevetve úgy döntöttünk, megünnepelünk egy sikeres évet.


A Vadalarm.hu az Év Honlapja agrár kategóriában

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Év honlapja pályázatán weboldalunk nyerte az agrár kategória különdíját! Köszönjük ügyfeleinknek a visszajelzéseket és a fejlesztési ötleteket.
A zsűri értékelése: "Ez a honlap mind megjelenésében, mind szövegezésében kiemelkedett a többiek közül. A zsűri pozitívként értékelte a blogot, valamint az ÁSZF és az adatvédelmi szabályzat pontos feltüntetését is."


Műhelyünk

Budapesti műhelyünkben gyártjuk és szervizeljük összes termékünket. Igaz ugyan, hogy itt ügyfeleket nem tudunk fogadni, ám egy kis betekintést az alábbi fotókon keresztül azért szeretnénk adni.

A csomagoló részleg

A csomagoló részleg

Elektronika építés

Itt zajlik a végső összeszerelés

Napelem elektronika

Alkatrészek: valami úgyis hiányzik majd

Dobozrengeteg

Meow

A megmunkálás első fázisa

Doboz fúrás

Villanypásztor tekercselő

Egyedi építésű tekercselő gépünk

Forrasztóállomás

NYÁK forrasztás

Elektronikai alkatrészek

Délre ebből termék lesz

Popszegecselés

Készül a napelem

Elektronika tesztelés

Mindig van hova fejleszteni

Vadriasztó elektronika

A vadriasztók lelke

Kupi

Meglepően nagy a rend. Ez nem így szokott kinézni.

Termékeink

Jelenleg 7 különböző termékkel tudunk segíteni. 2015 nyara óta legsikeresebb termékünk 2017-es kiadását, a Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztónkat elsősorban mezőgazdasági területekre ajánljuk. Második, szintén saját fejlesztésű termékünk a Vadalarm Madárriasztó, amivel elsősorban galambokat, seregélyeket és verebeket riaszthatsz el. Harmadszor pedig nálunk kaphatod meg a rágcsálók igazi ellenszerét is, a Vadalarm Rágcsálóriasztót, mely szintén egy ultrahangos készülék kifejezetten egerek, patkányok és más kisebb testű kártevők riasztására. 2017-ben kifejlesztettünk még egy villanypásztort és hozzá egy napelemet is azok számára, akik állatok kinntartása helyett a benntartásukon dolgoznak. Emellett napelemünk alkalmas minden egyéb mezőgazdasági kisfogyasztó energiaellátására.

Sztorink

Első, akkor még kezdetleges ultrahangos vadriasztónk a magyar mezőgazdaság igényeire alapozva, házi kísérletezgetés során jött létre. Egy évvel a piacralépést követően már több száz darabot értékesítettünk vadrisztónkból, majd rá még egy évre a kitartó márkaépítés eredményeként már az ezres eladások szintjére léptünk itthon, Lengyelországban és Ausztriában. A gyors növekedés során azonban nem feledkeztünk meg a kezdetekről, és arról, hogy minden termékünket a magyar gazdák igénye hívta életre. Ezért sem nevezzük termékeinket sohasem tökéletesnek. Hisz ami tökéletes, azon nincs mit fejleszteni, márpedig mi a munkaidő 20%-át fejlesztéssel töltjük. A Vadalarm készülékek ennek a mentalitásnak köszönhetően mára már számtalan gazdának a megbízhatóságot és a hatékonyságot jelentik.

Cégünk

2014 nyarán félig hirtelen jött felindulásból, félig azért mégiscsak átgondolva megalapítottuk cégünket, hogy egy lengyel cég egy bizonyos márkájának, a Krüger&Matz-nak a termékeit forgalmazzuk Magyarországon. Előtte persze már felvettük velük a kapcsolatot, így forgalmazói szerződésünk hamar a kezünkben volt. Korán rá kellett azonban ébrednünk, hogy a mobiltelefonok és autóhifik piaca sokkal vadabb, mint mi azt gondoltuk, ezért nagykereskedői ambíciónkról pár hónap után letettünk, és megnyitottuk első webshopunkat. A webshopépítés közben nagyon sokat tanultunk, és beleszerettünk az online rendszerépítésbe. Azt mondják, az első biznisz sosem jön be. Ne szépítsük, nekünk sem jött be. Közhely, de tényleg sokat tanultunk belőle. Legfőképp a piaci pozicionálás, az online marketing és az online rendszerépítés, programozás területén. Végül ez a tudásunk mentett meg minket, ugyanis egy barátunk csatlakozott vállalkozói csapatunkhoz egy évvel később egy saját termékével. Így kezdődött a mezőgazdasági piacra való szenzációs belépésünk, és egyben a Vadalarm márka története.

Amit megtanultunk a vállalkozásunk eddigi időszakából, az főként annak a ténye, hogy a vállalkozás nem más, mint egy iterációs sorozat, ahol egyre profibbra csiszoljuk magunkat abban, amihez értünk, és elhagyjuk azokat a dolgokat, amik nem jönnek be. Na meg imádunk automatizálni. Úgyhogy ne sértődj meg, ha a velünk való kapcsolatod során az általunk készített automatizmusok mutatják be, adják el, postázzák és számlázzák ki termékeinket, és ők köszöntenek születésnapodon. Ettől mi még ugyanúgy szeretünk, annak ellenére, hogy lehet éppen szabadságon vagyunk. Filozófiánk szerint a modern cégépítés 50%-ban programozás, 50%-ban marketing.


Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted a csomagodat. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Piacvezető termék

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.