Vadalarm Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Légy viszonteladónk!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Új termék: rendelhető a Vadalarm Hibrid, az állatriasztók királya

Szakértői blog

Blogunkban olvashatod legfrissebb híreinket. Itt írunk saját fejlesztéseinkről, cégünkben bekövetkezett fontos változásokról, illetve itt osztjuk meg veletek minden tudásunkat a vad, madár és rágcsálók által okozott károkról. Külföldi szakirodalmat, szakértői cikkeket, módszereket is fordítunk nektek.

Egy termék a vad-, rágcsáló és madár kárra is - Megtérülő befektetés!

Megérkezett az előző blogposztban emlegetett "nagy dobás," a Vadalarm Hibrid Állatriasztó! Egyszerre három kártékony állatot is képes elriasztani, lopás ellen biztosítható és telefonról diagnosztizálható! Ez az állatriasztó egy szezon alatt visszaforgatja a vételárát. Olvasd el a cikket és győződj meg Te is erről!

Olvass tovább
2720

Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk!

Mezőgazdasági eszközök nagy része, a szakma szezonalitása miatt kihasználatlanok. A bérlés lehet a megoldás? Mennyire vonzó a gazdáknak ez a lehetőség? Ez a jövő? Mi már megpróbáltuk, olvasd el róla a tapasztalatainkat!

Olvass tovább
1783

Egy traktor életének 88%-ában nem termel pénzt.

A mezőgazdasági eszközök nagy része a magas ár és a szezonális kihasználhatóság miatt hosszú évek alatt térülnek csak meg. A világ egyre inkább a hasznosság és a magas kihasználhatóság felé tart, ezért mi is azon vagyunk, hogy minél hamarabb megtérüljenek a termékeink.

Olvass tovább
3886

Add le a pályázatot és vegyél Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztorrendszert!

Nagyobb területet szeretnél Távfelügyelt Villanypásztorral vagy napelemmel lefedni, de nincs rá többmillió forintod? Van egy jóhírünk! Újabb pályázati felhívás jelent meg, melynek célja a kertészeti ágazatok versenyképességének fokozása. Ennek a pályázatnak a keretén belül, akár villanypásztorrendszert vagy napelemeket is vehetsz tőlünk! Pontosan milyen kertészeti gépekre lehet pályázni? Olvasd el a cikket, elmondjuk!

Olvass tovább
2341

Van-e jogod traktort javítani a garanciaidőn belül?

Biztos téged is bosszantott már fel, hogy telefonod betört képernyőjének javítása majdnem annyiba került, mint maga a készülék, ez sokakat egy új eszköz vásárlására kényszerít.  De vajon tényleg ez a normális, vagy csak már megszoktuk? Miért nem lehet szinte már semmit javítani? Mi lehet a megoldás erre a problémára? Ezek a kérdések elsőre egyszerűnek tűnhetnek, de mi most a téma mélyére ásunk ebben a cikkben.

Olvass tovább
2407

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, nincs magyar ember, aki ne tudná, hogy ilyenkor szódával vagy kölnivel, de locsolni és verset mondani, na meg sonkát enni muszáj. Azonban igen kevesen vannak, akik a hagyomány pontos vallási hátterét ismernék.

Olvass tovább
1597

A nap vicce 20.000 Ft-ot ér!

Bolondozz velünk csütörtökön. Telefonos vásárlásod előtt mondj Nikinek, az ügyfélszolgálat vezetőjének egy maximum 1 perc hosszúságú viccet. Ha meg bírod őt nevettetni és leadod a megrendelésedet, akkor a nevedet beledobja egy igazán bolondos kalapba. A nap végén, miután a kalap tartalmát gondosan összekuszálta, kihúz egy cetlit. Ha a Te neved áll rajta, akkor egy szerszámkészletet kapsz ajándékba.

Olvass tovább
3135

Milyen problémát okoznak valójában a vakondok, és mit tehetünk ellenük?

Mit lehet tenni a vakondok ellen? A vakondtúrások láttán, felindulásból, a legtöbb embernek a vakond kiirtása jut az eszébe. Érthető a bosszankodás, hisz nincs az az ember a Földön, akiből türelmet váltana ki az, ha a frissen letett gyepszőnyegen, esztétikusnak nem éppen mondható, óriási földkupacok keletkeznek. Az emberek rengeteget dolgoznak a kertjük szépségéért és rengeteget dolgoznak a gazdák is a zöldségek egészséges fejlődéséért.  Bármennyire is dühítő, hogy kiforgatják a frissen vetett zsenge magot a talajból, bármennyire is drága volt a gyepszőnyeg, nem szabad végzetes módot alkalmazni az egyed eltüntetéséhez a kertekből, termőföldekről. 

Olvass tovább
3995

Mennyit változtak a gazdák az utóbbi egy évben?

Mint 2017 óta minden évben, úgy idén is megtartottuk a Nagy Gazdafelmérést. Ennek célja most sem volt más, mint hogy a lehető legfrissebb és legpontosabb képet alkossuk meg követőinkről, azért, hogy még jobb termékeket fejleszthessünk és még jobb élményt biztosítsunk online felületeinken. Megtudtuk, hogy a pandémia arra ösztönözte az embereket, hogy inkább online rendeljék meg a kívánt termékeket.

Olvass tovább
1105

Vadalarm Vakondriasztó - már előrendelhető

Nem rég jelent meg a Mono Madárriasztó és a Villanypásztor Távfelügyelet, a legtöbb termékünk pedig január óta már beszél is. Most pedig egy várva várt termékünket, a Vakondriasztót mutatjuk be . Egy évnyi, ütemezett fejlesztői és tesztelői munka áll a a legújabb Vadalarm termék mögött. Mivel a vakondok védett állatok, így a vegyszerek és a csapdák használata tilos. Cégünk küldetéséhez híven így most is egy olyan módszer fejlesztésébe fogott bele, mely az állatok testi épségét kímélve nyújt hatékony védelmet az általuk okozott károkkal szemben.

Olvass tovább
1969

Boldog nőnapot minden Férfi Vadalarm Dolgozó nevében!

A Vadalarm férfi dolgozói minden hölgynek pihenésben, szeretetben és megbecsülésben gazdag kellemes nőnapot kívánnak. Ebből az alkalmából pedig minden hölgy rendelésébe egy aprócska ajándékot csempésztünk, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra.  Kellemes Nőnapot kíván Nektek a Vadalarmtól: Amadé, Bálint, Bence, Laci, Levi, Zsolti és Miki

Olvass tovább
463

Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább!

Nem szeretünk a koronavírus támájában cikket írni. Ez persze nem azért van, mert nem vesszük komolyan a helyzetet vagy homokba dugnánk a fejünket. Éppen ellenkezőleg. A szabályok betartására bíztatunk mindenkit. Azonban úgy gondoljuk, hogy felesleges pánikkeltésnek a cég egyik felületén sincs helye, ezért nem publikáltunk a vírussal kapcsolatban már jó ideje.Most azonban szigorítások szükségesek és sokkal nagyobb elővigyázatosságra inti a munkáltatókat, munkavállalókat, időseket és fiatalokat is egyaránt a kormány.

Olvass tovább
1319

Töltsd ki a kérdőívet és nyerj 50.000 Ft-ot!

Mint minden évben, idén is megtartjuk a széleskörű Gazdafelmérést. Ennek célja a gazdák 2021 évi vásárlási szokásainak felmérése, a minőségbiztosítás érdekében. Természetesen nem ingyen kérjük a fáradozásaidat, idén is egy 50.000 Ft-os kupont sorsolunk ki a kitöltők között. Jól lehet, nem is nagy fáradozás ez, hisz 5 perc alatt végzel, ugyanis csak 14 kérdés van. Az említett kupont minimum 75.000 Ft értékben történő vásárlás alkalmával tudod felhasználni 2021.09.30-ig. Bármit vásárolhatsz, amit a Vadalarm oldalán megtalálsz.

Olvass tovább
1480

Van egy villanypásztorod? Mi felokosítjuk!

A hozzád hasonló többi gazda, napokkal később értesül arról, hogy elszöktek az állatai. Van, hogy ezt a településen lakó többi embertől, akik igazán mérgesek, mert ez miatt károsodtak a növényei. Ha nem szeretnéd megtapasztalni a jövőben a fent leírtakat, akkor válaszd a Vadalarm Villanypásztor felügyeletet! Azzal teszi könnyebbé minden villanypásztor üzemeltető életét, hogy folyamatosan méri az akkumulátor feszültségét, ellenőrzi a vezeték épségét és telefonról kapcsolhatóvá teszi a villanydrót kerítésed.

Olvass tovább
2622

Halmok és túrások a kertekben és a földeken.

Ha a kertben meglátunk egy kisebb földkupacot akkor rögtön a vakondra asszociálunk. Az igazság azonban az, hogy ez akár güzüegér is lehet. Ha jól megfigyeljük akkor azért megkülönböztethető, ugyanis a güzüegéré egy kisebb, összehordott halom, míg a vakondé kifejezetten túrás. Utóbbi abból adódik, hogy a güzüegér földből és növényből hord össze egy halmot, amelyben csoportosan akár ki is tudnak telelni.

Olvass tovább
1629

Mennyiségi kedvezmény már 1 db termék után is!

Tapasztalataink szerint vadásztársaságok és gazdák egyaránt tavasszal kapkodnak és vásárolnak tőlünk vadriasztókat. Ez gyakran már a gond bekövetkezése után történik. Jellemzően kevesen előrelátóak és megvárják az első százezres kárt. A vadak tavasszal állati eredetű fehérje után kutatva kitúrják a föld alól a lárvákat, pajorokat. Ilyenkor akár egész sorokat is feltúrhatnak. Persze ez a probléma megelőzhető lenne, ha előre gondolkodnának az illetékesek.

Olvass tovább
2955

Vadalarm Napelem készletkisöprés!

Nem rég írtunk róla, hogy bizonyos termékek gyártását befejezzük, hogy újabbak gyártására tudjuk csoportosítani a kapacitásunk. Többek között az imént bemutatott 20 wattos Mezőgazdasági Napelem is ezek között a termékek között van. Ezt 3 éve gyártjuk és kisebb területek esetében nagyon jó szolgálatot is tesz, de mérlegelnünk kellett és úgy döntöttünk, hogy ennek a terméknek a gyártását fejezzük be. A készlet erejéig van lehetőség rendelni belőle, ezért idejében csapj le rá, ha neked pont egy kisebb napelemre van szükséged.

Olvass tovább
2570

Figyelem, Vadalarm Mini készletkisöprés!

A Minit 3 éve gyártjuk és kisebb területek esetében nagyon jó szolgálatot is tesz, de mérlegelnünk kellett és úgy döntöttünk, hogy ennek a terméknek a gyártását fejezzük be. Ennek oka az, hogy nem sok gazdának van 50 méternél kisebb területű földje, szóval ennek a hiánya fog a legkevésbé fájni. Egyik szemünk sír, a másik pedig boldog, hisz ez egy új termékek gyártására ad nekünk kapacitási lehetőségeket. A mottónk pedig továbbra is az, hogy inkább kevesebb terméket gyártunk, de minőségi munkát adunk ki a kezünkből.

Olvass tovább
1090

Melyik Vadalarm termékek gyártását hagyjuk abba?

Az előző évben rengeteg újítás és két új termékünk is teret kapott: a Mini Madárriasztó és a Villanypásztor Távfelügyelet. Idén januárban pedig örömmel jelentettük nektek be, hogy szinte az összes termékünk beszéd funkcióval van ellátva. Nem titkolt szándékunk, hogy továbbra is legalább ekkora ütemben szeretnénk fejlődni. 

Olvass tovább
995

Most már szinte minden termékünket szóra bírtuk!

Rengeteg fejlesztői munka, annál is több programozás és a naphosszat való tesztelés eredményeképp jelenthetjük ma be nektek, hogy már a vadriasztóink és az akkumulátoros rágcsálóriasztóink is beszélnek. Vagyis minden előny adott ezeknél a termékeknél is, amit a madárriasztó esetében már ismertettünk korábban.

Olvass tovább
1771
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.