Vadalarm rágcsálóriasztó

Ajándék: Rendelj legalább bruttó 50.000 Ft értékben, és megajándékozunk egy Vadalarmos bögrével! Kattints ide és nézd meg

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

3 nap múlva garantáltan egy rágcsálód sem lesz!

A Vadalarm rágcsálóriasztó a legjobb megoldás, amikor belső tereket szeretnél megvédeni a rágcsálóktól. Új fejlesztésünk egy korábbi típusból eladott több, mint ezer darab tapasztalatai alapján készült el, hisz mindig van hova fejlődni. Ha tehát vérontás nélkül akarod elkergetni az egereket, patkányokat és egyéb rágcsálókat, akkor olvass tovább, és tudd meg, milyen újdonságokat tettünk bele az új szériába!

Bruttó ár: 18990 Ft/db


Cikkszám: VAD004
1

Add meg, mennyit kérsz


2

Ha csak 1 percet szánsz ránk, nézd meg a videót

Hogyan működik az ultrahangos rágcsálóriasztás?

Azt biztosan tudod, hogy a rágcsálóknak sokkal jobb hallása van mint az embereknek. Talán azt is hallottad már, hogy ők a magasabb frekvenciájú hangokra sokkal érzékenyebbek, zavaró sípolásnak hallják ezeket (míg mi nem is érzékelünk belőle semmit). Ezt nevezzük ultrahangnak, és ezt hozza létre a Vadalarm rágcsálóriasztó is. Tudnod kell, hogy az ultrahangos riasztás már régóta ismert technológia, mi pedig ezt fejlesztettük tovább.

Nem is gondolnád, hogy milyen intelligensek tudnak lenni a rágcsálók. Némelyik állatfaj például az idősebb egyedeket küldi ki, hogy megkóstoljnak egy számukra gyanús élelmet. Csak azután jönnek elő a többiek, hogy látták, semmi baja nem lett a tesztalanynak. Gyakorlatilag az összes ellenük kitalált csapdáról és méregről képesek egymást informálni, így hamar hatástalanná válhatnak. Ezért is óriási előnye az ultrahangnak, hogy nem öli meg az állatokat, így azok hírt visznek társaiknak arról, hogy kellemetlen számukra a benttartózkodás, így odébb állnak.

Miért válassz minket?

Mert Vili, az irodai rágcsáló sem szereti a rágcsálóriasztót

És mert a mi megoldásunk ezekre képes:

  • Intelligens vezérlés: változó frekvenciájú ultrahang, így az állatok nem szokják meg
  • 30 méteres hatósugár, a hangszóró irányában 120°-os szögben (~1.000 m2 terület)
  • Védelem egerek, patkányok, pelék, egyéb rágcsálók és nyestek ellen
  • Por és ütésálló IP 54-es védettségű burkolat
  • Emberi fül számára hallhatatlan
  • Az 5V-os adapter a csomag része
  • Semmi dolgod nincs, csak dugd be a konnektorba!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted a csomagodat. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Piacvezető termék

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Ha Neked nem elég, hogy bizonyítottan hatásos...

  • Nincsenek tetemek = nincs meló

Így nem kell törődnöd a halott rágcsálók eltakarításával sem. A különféle patkányirtók, egércsapdák és egyéb eszközök esetében komoly problémát jelent, hogy az elkapott állatok a csapda környékén pusztunak el. Ezzel egyrészt higiéniai kockázatot hordoznak magukban, másrészt társaik megtanulják kikerülni a csapdákat. Rágcsálóriasztónknál ilyen problémák nem fordulnak elő. Sőt az állatok hírül viszik egymásnak, hogy mely területekre nem szabad menni.

  • Nincs elemcsere = nincs rejtett költség

Termékeink megalkotása során mindig azt tartjuk szem előtt, hogy úgy nyújtsunk hatékony megoldást egy problémára, hogy közben ne fogyasszuk feleslegesen bolygónk erőforrásait. Rágcsálóriasztónkban ezért nem is kell soha elemet cserélned, hisz hálózati (230 V-os) adapterrel működik. Semmi más dolgod nincs, csak bedugni a konnektorba az adaptert, kihelyezni a sugárzót és élvezni az eredményt. Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod.

Mitől jobb a mi riasztónk, mint az állítólagos konkurenseké?

Erősebb

Egyik újításunk, hogy olyan erős hangsugárzót tettünk rágcsálóriasztónkba, amit korábban csak vadriasztókban használtunk. Szerinted ha a vaddisznókat elriasztotta, mit fog tenni az egerekkel?

Automatikus

Láttunk már rágcsálóriasztót ezerféle beállítási lehetőséggel, és nekünk nagyon nem tetszett. Ezért a mi termékünkben nincsenek állítási lehetőségek, nincsenek kapcsolók, csak bedugod és már indul is a program.

Praktikus

Korábbi rágcsálóriasztónkkal kapcsolatban sokan kértétek, hogy legyen rajta valamilyen rögzítési lehetőség. Annyira azért még mi sem vagyunk önfejűek, hogy egy ilyen jó ötletet elvessünk :) Hosszas utánajárás után végül megoldottuk, hogy olyan készülékházunk legyen, aminek fülei is vannak!

Hova ajánljuk?

Garázsokba

Talán Veled is előfordult már az a kellemetlen meglepetés, hogy beültél az autóba, és a lámpák úgy világítottak, mint a karácsonyfa, de a motor meg sem nyikkant. Aztán felnyitva a motorháztetőt megláttál egy kisebb menyét családot... Ugye nem kell folytatnom? Ha még nem is történt meg, el tudod képzelni, milyen érzés lehet. Mi megvédjük a garázsban parkoló, még meleg motorú autódat attól, hogy otthonos menyétlakká váljon.

Mezőgazdasági épületekbe

Ahol a terményt tárolod, ott bizony nagyon rövid időn belül megjelennek a dézsmálásra "szakosodott" rágcsálók. Már a szemek elfogyasztásával is komoly veszteséget tudnak okozni az állatok, arról már ne is beszéljünk, hogy milyen egészségügyi kockázatot jelentenek.

Kamrákba, pincékbe, padlásra

A családi házakban is elég bosszantó tud lenni minden kéretlen jövevény. Még ha szerencsésebb esetben a lakótérbe nem is jutnak be, a rágcsálók könnyen befészkelik magukat a tetőszigetelésbe. Valljuk be, senkinek sem tartozik a legkellemesebb téli élményei közé, amikor elalvás előtt hallja a padláson mozgolódó rágcsálókat.

Ismerd meg a részleteket!

Vadalarm rágcsálóriasztó
Az egyik legerősebb piezo hangszóró
A képen látható hangszórót nem is olyan régen még vadriasztóinkban használtuk nagytestű vadak távoltartására. A még tisztább működés érdekében egy gumimembrán tompítja a szükségtelen frekvenciákat.
Vadalarm rágcsálóriasztó
Bárhova kihelyezhető
A rögzítőfüleknek és a 1,5 méter hosszú tápegység vezetéknek köszönhetően akárhova kihelyezheted, ahol gondot okoznak a rágcsálók, legyen az a padlás, a pince, vagy épp a szekrény teteje.

Gyakori kérdéseitek

"Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?"

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadász kutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Ti mondtátok

Két évvel korábban a szüleim nyaralójában a téli időszakban 38 egeret fogtam csapdával. Kipróbáltam 4-5 hangriasztót, semmit nem ért. Tavaly ősszel megrendeltem az önök rágcsálóriasztóját. Egyetlen egeret sem fogtam! A termék nem olcsó de hatékony!
Dr. Papp Zoltán
Kecskemét
Nekem a nyestekkel volt problémám, szétrágták az autóm kábeleit. Többször is. Mióta ezt a rágcsálóriasztót használom a garázsban, nincs ilyen problémám.
Gaál István
Győrasszonyfa
Nálunk szinte minden évben van egy besurranó egér a spájzban. Nagyon bosszantó. Vagyis csak az volt a Vadalarm előtt. Köszönöm!
Veres Attila
Pilisgyarmat
Van egy cukrászdánk, ahol elég kínos lenne, ha a raktárban megjelenne a lisztespolcon egy egér. Szerencsére ilyen nem fordulhat elő, mert nálunk a Vadalarm rágcsálóriasztó őrzi a rendet.
Schmuck András
Miskolc-Tapolca

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírésoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek

Magasság 120 mm
Szélesség 120 mm
Mélység 90 mm
Tömeg 0,35 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában 30 méter
Riasztási frekvencia 20-30 kHz
Riasztási idő 30 másodperc
Riasztási időköz 5 perc
Burkolat tömítettsége IP54
Üzemi hőmérséklet -20 - 60°C

Drágállod?

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez tény. Pár dollárért már Kínából is tudsz rendelni rágcsálóriasztót kéthetes szálítással. Persze kisteljesítményű importált eszközöket is találsz hazai boltokban. De ha egy igazán nagy teljesítményű, sikergaranciával rendelkező terméket keresel, akkor megtaláltad. Az már csak hab a tortán, hogy hazai termék.

Félsz, hogy megszokják?

Nem fogják, mert a Vadalarm rágcsálóriasztó minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú hangokat bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik eszközünk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.


Használati útmutató

Garanciajegy

Nem találtál meg minden információt? Kérdésed van?

Kérdésed van? Add meg telefonszámodat, és mi visszahívunk!

Vadalarm Vadalarm rágcsálóriasztó Vadalarm logo A magyar fejlesztésű Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó pénzvisszafizetési garanciával kergeti el rágcsálóidat! Típuskód:VAD004 4.3 csillagos értékeslés 130 felhasználó véleménye alapján $18.990 ) Gyártó: Nowton Bt Állapot: Új Raktáron! Rendelj most!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.