Megérkezett! A Vadalarm Villanypásztor felügyelet már önállóan is rendelhető! Kattints és nézd meg!

Egerek ellen

Vadalarm ultrahangos rágcsáló- és nyestriasztó

3 nap múlva garantáltan egy rágcsálód sem lesz!

Hívatlan vendéggel találtad szembe magadat? Azért készítettük el a legerősebb ultrahangos eszközünket, hogy többet ilyen ne történjen. Más módszerekkel szemben a miénk vegyszer-, és tetemmentes.

Érdekel a rágcsálóriasztás, de kérdésed van?

A Vadalarm rágcsálóriasztó a legjobb megoldásunk belső terek rágcsálóktól való megvédésére

Ha tehát vérontás nélkül akarod elkergetni az egereket, patkányokat és egyéb rágcsálókat, akkor olvass tovább, és tudd meg, hogyan működik legújabb fejlesztésünk a Vadalarm Rágcsálóriasztó, ami ráadásul már beépített akkumulátorral is rendelhető!

Felejtsd el a mérgeket, a csapdákat és a tetemeket, és gondoskodj a rágcsálóinvázió megelőzéséről!

Ha többet rendelsz, kedvezményt kapsz:
3 db-tól: 2000 Ft/db,
6 db-tól: 4000 Ft/db

Bruttó ár: 18990 Ft/db


Cikkszám: VAD004

Készletinformáció: Raktáron


1

Add meg, mennyit kérsz


2

Akkumulátoros verzióban kéred?

3

Dupla hangteljesítmény jöhet?

(jelenleg csak akkus verzióhoz kérhető)


4

Kérsz hozzá még 2 év garanciát?


5
Ha csak 1 percet szánsz ránk, nézd meg a videót
Ne várd meg, amíg....

Ezt látod az autód motorterében.

Nyest az autóban

Mert akkor már rég késő lesz. A nyestek, különösen hidegebb időkben szeretnek olyan helyekre befészkelni, ahol meleget és biztonságot találnak. A motortér sajnos pont egy ilyen hely. Persze nem csak bóbiskolni mennek, ha már ott járnak, elrágják az elektromos vezetékeket és a különböző csöveket is. Jobb esetben nem fog működni az ablaktörlőd, rosszabb esetben százezres károd és még baleseted is lehet miattuk. Ne hagyd, hogy idáig fajuljon a helyzet, cselekedj ma!

Ez a látvány fogad a nappali szőnyegén.

Egér ürülék

Mert az azt jelenti, hogy már nem csak a sarkokat és a zegzugos sarkokat vették birtokba az egerek, de bátran kimerészkednek nyílt terepre is. Ebben az esetben nem is igazán az ürülék jelenléte, sokkal inkább a szabad szemmel nem látható egyéb "hozadékok" jelentik a nagy veszélyt. Ugyanis a világtörténelem legpusztítóbb járványait is mind rágcsálók terjesztették. Sajnos a kiskorú gyermekeket a patkányok gyakran meg is harapják. Ne hagyd, hogy a te családodban ez előforduljon.

Megeszik előled a vacsorádat.

Egér a kenyérben

Ahol élelmiszert tárolnak, ott előbb-utóbb mindig megjelennek az éhes szájak. Ez hatványozottan igaz a tetőtéri lakrészekre, könnyűszerkezetes családi házakra, nyaralókra, és szuterén jellegű helyekre. Ugye nem kell sorolnunk az egészségügyi kockázatait ennek? Egy ilyen látvány biztosan elveszi az ember étvágyát, de amúgy sem maradt már semmi abból a kenyérből. Ne hagyd, hogy a te konyhád is harcmezővé változzon.

Hogyan működik az ultrahangos rágcsálóriasztás?

Azt biztosan tudod, hogy a rágcsálóknak sokkal jobb hallásuk van, mint az embereknek. Talán azt is hallottad már, hogy ők a magasabb frekvenciájú hangokra sokkal érzékenyebbek, fülsüketítő hatásként élik meg ezeket (míg mi nem is érzékelünk belőle semmit). Ezt a zajt nevezzük ultrahangnak, és ezt hozza létre a Vadalarm rágcsálóriasztó is. Tudnod kell, hogy az ultrahang nem megy át a falakon (a gipszkartonon sem nagyon), ezért fontos, hogy a rágcsálóriasztót a rágcsálókkal egy légtérbe helyezd el, és abba az irányba fordítsd, ahonnan jönnek az állatok.

Nem is gondolnád, hogy milyen intelligensek tudnak lenni a rágcsálók. Némelyik állatfaj például az idősebb egyedeket küldi ki, hogy megkóstoljanak egy számukra gyanús élelmet. Csak azután jönnek elő a többiek, hogy látták, semmi baja nem lett a tesztalanynak. Gyakorlatilag az összes ellenük kitalált csapdáról és méregről képesek egymást informálni, így hamar hatástalanná válhatnak. Ezért is óriási előnye az ultrahangnak, hogy nem öli meg az állatokat, így azok hírt visznek társaiknak arról, hogy kellemetlen számukra a benttartózkodás, így odébb állnak.

Miért válassz minket?

Mert a mi megoldásunk ezekre képes:

A változó frekvenciájú ultrahangot az állatok nem szokják meg
30 méteres hatósugár, 120°-os szögben (~1.000 m2 terület)
Védelem egerek, patkányok, pelék és nyestek ellen
Por és ütésálló IP 54-es védettségű burkolat
Emberi fül számára nem hallható
Az 5V-os adapter a csomag része
Semmi dolgod nincs, csak dugd be a konnektorba!
Még beépített akkumulátorral is rendelheted!

És mert Vili, az irodai rágcsáló sem szereti a rágcsálóriasztót

Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz? Nézd meg a velünk készült interjút!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Ha Neked nem elég, hogy bizonyítottan hatásos...
  • Nincsenek tetemek = nincs meló

Így nem kell törődnöd a halott rágcsálók eltakarításával sem. A különféle patkányirtók, egércsapdák és egyéb eszközök esetében komoly problémát jelent, hogy az elkapott állatok a csapda környékén pusztunak el. Ezzel egyrészt higiéniai kockázatot hordoznak magukban, másrészt társaik megtanulják kikerülni a csapdákat. Rágcsálóriasztónknál ilyen problémák nem fordulnak elő. Sőt az állatok hírül viszik egymásnak, hogy mely területekre nem szabad menni.

  • Nincs elemcsere = nincs rejtett költség

Termékeink megalkotása során mindig azt tartjuk szem előtt, hogy úgy nyújtsunk hatékony megoldást egy problémára, hogy közben ne fogyasszuk feleslegesen bolygónk erőforrásait. Rágcsálóriasztónkban ezért nem is kell soha elemet cserélned, hisz hálózati (230 V-os) adapterrel működik. Semmi más dolgod nincs, csak bedugni a konnektorba az adaptert, kihelyezni a sugárzót és élvezni az eredményt. Nem mellesleg termékünk 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Ráadásul, ha a rendelésnél kiválasztod, hogy akkumulátort is szeretnél bele, akkor mi azt egyből beleszereljük neked, így egy pár órás töltéssel hetekig gond nélkül fog üzemelni olyan helyen is, ahol nincs a közelben konnektor!

Mitől jobb a mi riasztónk, mint az állítólagos konkurenseké?

Erősebb

Egyik újításunk, hogy olyan erős hangsugárzót tettünk rágcsálóriasztónkba, amit korábban csak vadriasztókban használtunk. Szerinted ha a vaddisznókat elriasztotta, mit fog tenni az egerekkel?

Automatikus

Láttunk már rágcsálóriasztót ezerféle beállítási lehetőséggel, és nekünk nagyon nem tetszett. Ezért a mi termékünkben nincsenek állítási lehetőségek, nincsenek kapcsolók, csak bedugod és már indul is a program.

Praktikus

Korábbi rágcsálóriasztónkkal kapcsolatban sokan kértétek, hogy legyen rajta valamilyen rögzítési lehetőség. Annyira azért még mi sem vagyunk önfejűek, hogy egy ilyen jó ötletet elvessünk :) Hosszas utánajárás után végül megoldottuk, hogy olyan készülékházunk legyen, aminek fülei is vannak!

Kompakt

A rendelés leadásakor rágcsálóriasztónkat kérheted akkumulátoros verzióban is. Így olyan helyre is kihelyezheted, ahol nincs a közelben konnektor, mert egy egyszeri, kb. 3 órás töltés után legalább 2 hétig gond nélkül fog üzemelni a beépített akkumulátoráról.

Hova ajánljuk?

Garázsokba

Talán Veled is előfordult már az a kellemetlen meglepetés, hogy beültél az autóba, és a lámpák úgy világítottak, mint a karácsonyfa, de a motor meg sem nyikkant. Aztán felnyitva a motorháztetőt megláttál egy kisebb menyét családot... Ugye nem kell folytatnom? Ha még nem is történt meg, el tudod képzelni, milyen érzés lehet. Mi megvédjük a garázsban parkoló, még meleg motorú autódat attól, hogy otthonos menyétlakká váljon.

Mezőgazdasági épületekbe

Ahol a terményt tárolod, ott bizony nagyon rövid időn belül megjelennek a dézsmálásra "szakosodott" rágcsálók. Már a szemek elfogyasztásával is komoly veszteséget tudnak okozni az állatok, arról már ne is beszéljünk, hogy milyen egészségügyi kockázatot jelentenek.

Kamrákba, pincékbe, padlásra

A családi házakban is elég bosszantó tud lenni minden kéretlen jövevény. Még ha szerencsésebb esetben a lakótérbe nem is jutnak be, a rágcsálók könnyen befészkelik magukat a tetőszigetelésbe. Valljuk be, senkinek sem tartozik a legkellemesebb téli élményei közé, amikor elalvás előtt hallja a padláson mozgolódó rágcsálókat.

Ismerd meg a részleteket!
Vadalarm rágcsálóriasztó
Az egyik legerősebb piezo hangszóró
A képen látható hangszórót nem is olyan régen még vadriasztóinkban használtuk nagytestű vadak távoltartására. A még tisztább működés érdekében egy gumimembrán tompítja a szükségtelen frekvenciákat.
Vadalarm rágcsálóriasztó
Bárhova kihelyezhető
A rögzítőfüleknek és a 1,5 méter hosszú tápegység vezetéknek köszönhetően akárhova kihelyezheted, ahol gondot okoznak a rágcsálók, legyen az a padlás, a pince, vagy épp a szekrény teteje. Ráadásul ha akkumulátoros verzióban rendeled, akkor még az sem okoz problémát, ha nincs a közelben áramforrás, hiszen beépített akkujáról két hétig garantáltan visszatartja a rágcsálókat egyetlen töltéssel.
Gyakori kérdéseitek

Hallják-e a háziállatok az ultrahangot?

Általában nem. Amit feltétlenül tudnod kell, az az, hogy a madarak semmiképpen nem hallhatják az ultrahangot, hiszen az ő hallásuk szinte teljesen egy tartományba esik az emberével. A kutyák esetében az a tapasztalatunk, hogy a városi (jellemzőek kisebb testű) kutyák abszolút nem hallják, ahogyan a keverék fajták és az idősebb fajta tiszták sem. Egyedül néhány vadász kutya fajta rendelkezik olyan hallással, hogy észreveszik az ultrahangos riasztókat. Szerencsér ők általában vannak olyan jól idomítva, hogy nem fogják megugatni, egyszerűen csak odébb állnak. A macskák esetében már nem tudunk hasonló szabályszerűségről, de köztük is ritka az olyan egyed, amelyik hallja. A marhákat, disznókat és egyéb haszonállatokat szintén nem zavarja az ultrahang.

Használhatom-e a Vadalarm Rágcsálóriasztót kültéren?

Sok ügyfelünk szeretné elriasztani az autóra felmászó nyesteket, még akkor is, ha nincs egy fix parkolóhelye a járműnek. Ennek legnagyobb hátránya, hogy ilyenkor általában a rágcsálóriasztót kültérre kell kihelyezni. Ezzel kapcsolatban fontos tudnod, hogy a rágcsálóriasztónk ugyan kihelyezheted kültérre, de néhány dologra oda kell figyelned. Először is fontos, hogy a rágcsálóriasztót úgy helyezd ki, hogy még véletlenül se felfelé nézzen a hangszórója, ugyanis annak tölcsére összegyűjtheti a vizet. Másrészt pedig az áramellátás és szintén az esővédelem miatt fal tövébe rakd ki.

Használhatom-e a Vadalarm Rágcsálóriasztót autó motorterében?

Rengeteg embernek okoznak problémát az autó motorterébe befészkelő rágcsálók. Azonban amikor felmerül benned, hogy esetleg a motortérbe kellene telepítened egy Vadalarm Rágcsálóriasztót, akkor két fontos dologra kell felhívnunk figyelmedet, amik miatt sajnos ezt nem ajánljuk. Egyrészt rágcsálóriasztónk 5V-ról üzemel (adapteren keresztül), míg autódban 12V-os rendszer található. Noha ez nem is lenne egy áthidalhatatlan technikai akadály, az már nagyobb probléma, hogy a modern autók motortere tele van hangszigetelő anyagokkal, amik nem csak a motorzajt, de az ultrahangot is elnyelik. Összefoglalva tehát nem ajánljuk, és javasoljuk senkinek, hogy beszerelje rágcsálóriasztónkat a motortérbe.

Ti mondtátok
Két évvel korábban a szüleim nyaralójában a téli időszakban 38 egeret fogtam csapdával. Kipróbáltam 4-5 hangriasztót, semmit nem ért. Tavaly ősszel megrendeltem az önök rágcsálóriasztóját. Egyetlen egeret sem fogtam! A termék nem olcsó de hatékony!
Dr. Papp Zoltán
Kecskemét
Nekem a nyestekkel volt problémám, szétrágták az autóm kábeleit. Többször is. Mióta ezt a rágcsálóriasztót használom a garázsban, nincs ilyen problémám.
Gaál István
Győrasszonyfa
Nálunk szinte minden évben van egy besurranó egér a spájzban. Nagyon bosszantó. Vagyis csak az volt a Vadalarm előtt. Köszönöm!
Veres Attila
Pilisgyarmat
Van egy cukrászdánk, ahol elég kínos lenne, ha a raktárban megjelenne a lisztespolcon egy egér. Szerencsére ilyen nem fordulhat elő, mert nálunk a Vadalarm rágcsálóriasztó őrzi a rendet.
Schmuck András
Miskolc-Tapolca
Baromfikat és nyulakat tartok és a terménytárolóm tele volt patkánnyal már a szigetelésbe is beleköltöztek és szét fúrták rágták.Próbáltam több féle patkányméreggel de sajnos mind elhordták és nem lettek kevesebben.Tavasszal rendeltem önöktől ezt a rágcsáló riasztót és szerencsére az óta eltüntek a patkányok,egerek.Az óta már 4 barátom is rendelt önöktől és ők is meg vannak elégedve a rágcsáló riasztóval.
S. Viktória
Makád

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

Vadalarm

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek
Magasság 120 mm
Szélesség 120 mm
Hosszúság 90 mm
Tömeg 0,35 kg
Hatótávolság a hangszóró irányában 30 méter
Riasztási frekvencia 20-35 kHz
Riasztási idő 40 másodperc
Riasztási időköz 2-8 perc
Burkolat tömítettsége IP54
Üzemi hőmérséklet -15 - 50°C
Opcionális akkumulátor kapacitása 3350 mAh Li-ion
Üzemidő opcionális akkumulátorral legalább 2 hét

Drágának találod?

Nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon, ez tény. Pár dollárért már Kínából is tudsz rendelni rágcsálóriasztót kéthetes szálítással. Persze kisteljesítményű importált eszközöket is találsz hazai boltokban. De ha egy igazán nagy teljesítményű, sikergaranciával rendelkező terméket keresel, akkor megtaláltad. Az már csak hab a tortán, hogy hazai termék.

Félsz, hogy megszokják?

Nem fogják, mert a Vadalarm rágcsálóriasztó minden egyes bekapcsolásakor más és más frekvenciájú hangokat bocsát ki. Ehhez képtelenség hozzászokni.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik eszközünk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Letölthető dokumentumok
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.