Vadalarm Vadalarm akusztikus állatriasztók
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Hazai gyártású akusztikus riasztóink csökkentik a seregélyek, varjak, gyurgyalagok és galambok által okozott károkat

A vadászat értelmetlen, a folyamatos emberi jelenlét költséges, a gázágyút pedig könnyen megszokják. Az általunk gyártott okos akusztikus madárriasztók azonban pont ezeket a problémákat küszöbölik ki: a Vadalarm termékek költséghatékonyan csökkentik a madarak okozta kárt, gyorsan kihelyezhetőek és rugalmasan konfigurálhatóak. Eszközeink ragadozó madarak hangját imitálva tartják távol a tőlük ösztönösen félő, kisebb testű állatokat.

Melyik kivitel való neked?

A Vadalarm Smart állatriasztók 4 különböző kivitelben készülnek, melyek leginkább a hangszórók darabszámában és teljesítményében térnek el egymástól. A következőkben segítünk eldönteni, hogy melyikre is van szükséged. Csak alaposan gondold végig, hogy melyikkel tudod legjobbam lefedni a védendő területedet. Azt viszont vásárlás előtt mindenképp tartsd észben, hogy madárriasztóink hangját az emberek is hallják.

Smart Pro

Pro

Kompakt megoldás egy hangszóróval. Olyan helyekre ajánljuk, ahol a védendő terület nagyjából 3 hektár, vagy az alatti. Ha ennél nagyobb a területet szeretnél megvédeni, akkor több darabra lesz szükséged.

Smart Duo

Duo

Hatékony védelem keskeny, de hosszú földterületekre, így gyakran alkalmazzák szőlőben. Egy eszközzel nagyjából egy 80x200 méteres területet tudsz lefedni. A legnagyobb hatékonyságot akkor tudod elérni, ha az eszközt bátran felemeled a sorok fölé legalább fél méterrel.

Smart Tripla

Tripla

Körkörös védelem minden irányba akár 150 méteres távolságra. Olyan területekre javasoljuk, ahol egybefüggően legalább 5-6 hektárt érint a probléma. Általában egy 200x200 (de legfeljebb 300x300) méteres területet képes hatékonyan védeni egy darab.

Smart Hexa

Hexa

Körkörös védelem minden irányba akár 150 méteres távolságra. A Hexa a csúcstermékünk, mely holtterek nélkül fedi le a szélrózsa minden irányát, ráadásul a rövidebb oldalain levő kisebb hangszórók még élethűebben imitálják a ragadozó madarkat hangját.

Extra funkciók gombnyomásra

A Vadalarm Smart alkalmazás lehetővé teszi számodra, hogy akár utólag is aktiválj eszközödön olyan funkciókat, melyeket a készülék megvásárlásakor nem kértél bele.Így lehetőséged van rá, hogy az ősszel seregélyek ellen vásárolt madárriasztódat a tavaszi vetés védelmében vadak ellen vadriasztóként is bevethesd.

Tudd, kiktől vásárolsz!

Az állatriasztók piacán évek óta meghatározó hazai gyártó, a Vadalarm fejleszti a legokosabb, gondozásmentes állatriasztókat. Anyanyelvű ügyfélszolgálatunkat bármikor felhívhatod kérdéseddel. Ha pedig szervizzel kapcsolatos problémád van, szinte azonnal tudunk segíteni.

Közvetlen kiszállítás

Minden termékünket közvetlenül a Vadalarm központból kapod, egyből a gyártótól. A termékeket folyamatosan gyártjuk, és délután 2-ig becsomagoljuk rendelésedet.

Gyártói garancia

Minden általunk gyártott termékre 3 év gyártói garancia vonatkozik a rendeltetésszerű használat melletti meghibásodásra.

Hatékonyság garancia

Meg vagyunk győződve róla, hogy számodra kiváló választás a Vadalarm Smart termékcsalád, ezért 14+14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Válaszd ki, melyik típust kéred

Itt válassz először

És most válaszd ki, milyen felszereltséggel!

Fullextra csomag
Vadalarm Smart Pro
 • Madárriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltés
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej
 • 2 extra hangerő fokozat
 • Vadriasztás funkció
 • Rágcsálóriasztás funkció
 • Sűríthető riasztások
Profi csomag
Vadalarm Smart Pro
 • Madárriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltés
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej
 • 1 extra hangerő fokozat
 • Vadriasztás funkció
 • Rágcsálóriasztás funkció
 • Sűríthető riasztások
Starter csomag
Vadalarm Smart Pro
 • Madárriasztás funkció
 • Napelemes és USB-s töltés
 • Beépített akkumulátor
 • Okostelefonos applikáció
 • WiFi-s távfelügyelet
 • USB töltőfej
 • Extra hangerő fokozatok
 • Vadriasztás funkció
 • Rágcsálóriasztás funkció
 • Sűríthető riasztások

Ügyfeleink elismerő véleményei

Az alábbi, a független trustindex által hitelesített vélemények nem tipikus vásárlók véleményét tükrözik.

Láthattál minket a TV-ben is

Vadalarm a Cápák Közöttben

A 2023-as évadban a Cápák elé vittük a Vadalarm termékeket is, ahonnan 2 különdíjjal, és 1 jelöléssel és egy ajánlattal távoztunk! A műsor után velünk készült interjút itt olvashatod.

Vadalarm a Cápák Közöttben

Miért válassz Vadalarm terméket a konkurens módszerek helyett?

Költséghatékony
Költséghatékony

A legtöbb módszerhez hasonlóan az akusztikus állatriasztás sem jelent 100%-os védelmet a madarak okozta problémák ellen. Ám mégis kiemelkedik közülük: a területre vetített beruházás és munkaerő költsége a legalacsonyabb. Nem kell semmiféle vegyszert utántöltened, vagy folyamatosan emberi jelenlétet biztosítanod.

Csúcstechnológia
Csúcstechnológia

Imádunk innoválni, ezért nem tudjuk elképzelni, hogy termékeink valaha is tökéletesek legyenek, mert mire elkészülünk egy fejlesztéssel, a fejünkben már a következő verzión dolgozunk. Így amikor Vadalarm terméket vásárolsz, garantáltan a legmodernebb technológiára ruházol be..

Személyreszabott
Személyreszabott

Az állatriasztók piacán egyedülálló módon termékeink mindegyike egyedi igényeidhez igazítható. Nagyobb hangerő? Gyakoribb riasztások? Nem probléma. Sőt, ha utólag meggondolod magadat, és mégis szükséged van mondjuk vadriasztásra is, utólag is megvásárolhatod az a Vadalarm Smart applikációból. Fizess csak azért, amit valóban használsz is!

Segítünk megtervezni a kihelyezést

Természetesen nem csak abban tudunk segítségedre lenni, hogy melyik terméket érdemes választanod, de abban is, hogy hova érdemes kihelyezned az egyes készülékeket. Készítettünk erre a célra egy online tervezőszoftvert, melyben lerajzolhatod nekünk a védeni kívánt területet, és mi küldünk egy rajzot arról, hogy mely pontokra mely termékeket telepítsd. Kattints ide a tervezőhöz!

Vadalarm tervező

Ismerd meg az okos funkciókat!

Állítható hangok

Állítsd ultrahangos vagy hallható tartományba a riasztások hangját!

Állítható hangerő

Csavard fel a hangerőt az általad megvásárolt legmagasabb fokozatig tetszésed szerint!

Turbó fokozat

A turbó funkció megvásárlásával sűrűbbé teheted a bekapcsolások gyakoriságát minden napszakban.

Eco mód

Az Eco mód bekapcsolásával rövidebb, de gyakoribb hangokat ad ki az eszköz, ezzel csökkentve a fogyasztást.

Távfelügyelet

Ahol van WiFi hálózat, ott Vadalarm Smart állatriasztód képes az internetre kapcsolódni, hogy mindig ellenőrizhesd.

Frissítések

Ha új funkciót vásároltál bele, csak töltsd rá a szoftverfrissítést egy gombnyomással, és már használhatod is!

Válaszd ki a neked valót, vagy kérj telefonos segítséget!

Az iparág meghatározó terméke több tízezer eladott darab után 2022-ben alapjaiban újult meg. Ez az egyetlen termékcsalád, amit úgy konfigurálhatsz, ahogy te szeretnéd. Válassz csomagot, és beletesszük a különböző általad kért állatriasztási funkciókat. Ilyet máshol nem kapsz. Nézd meg a bemutató videót, és ismerd meg a legokosabb, telefonról vezérelhető állatriasztót!

Biztosak vagyunk benne, hogy miután megnézed videós összefoglalónkat, már tudni is fogod, hogy a te problémád megoldására melyik termékünk a legalkalmasabb. Persze, ha mégis kérdésed akad, nyugodtan keresd ügyfélszolgálatunkat!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Kiszállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Gyakori kérdések

Levehetem-e a napelem tetején lévő fóliát?

Igen, nyugodtan leveheted, mert az csak azért van rajta, hogy a gyártás és a szállítás során védje a karcolásoktól. Hosszútávon azonban nem árt, ha lehúzod, ugyanis az UV fény hatására ráéghet a panelre, és ezzel ronthatja annak hatásfokát.

Drágállod?

Számolj utána: ha egy hektár kukoricában a vadkár mértékét 70-ről 10 százalékra csökkented vele, akkor 180.000 forintot takarítasz meg egy 38.000 forintos állatriasztóval. Szóval szerinted nem éri meg?

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz állatriasztódhoz, akár már 6.000 Ft-ért.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik állatriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Amíg várod, hogy rendelésed megérkezzen, töltsd le az applikációnkat!

Kattints a megfelelő ikonra a letöltéshez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.