Vadalarm Vadalarm vadriasztók

Új termék: rendelhető a Vadalarm Hibrid, az állatriasztók királya

Élj békében a madarakkal!

Válaszd ki a neked valót!

Vadalarm Hibrid

Vadalarm Hibrid

Egy eszköz mind helyett

Miért is vennél minden problémára külön eszközt, ha mindet megkaphatsz egyben? Csak a Vadalarmnál kapható a csúcstechnológiás állatriasztó!

Vadalarm Duo madárriasztó

Vadalarm Duo madárriasztó

A bivalyerős Duo

Azok számára ajánlatos, akik zöldségek és gyümölcsök védelmére keresnek megoldást külterületre. Ugyanis a hatékonyság érdekében igen hangos és nagy hatótávval rendelkezik.

Vadalarm Mono madárriasztó

Vadalarm Mono madárriasztó

Hű társ a ház körül

Hatótávolsága maximum 50 méter és halkabb is mint a Duo típus. Őt elsősorban házad és az autód védelmére ajánljuk. Válaszd a Vadalarm Monot, és spórolj meg pár mosást!

Ügyfeleink elismerő véleményei

Nem tudsz dönteni?

Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz?

Elhivatott technológia rajongók vagyunk, akik a gazdák életét szeretnék megkönnyíteni.

Azért dolgozunk, hogy a gazdálkodókat elrepítsük a jövőbe. Minden nap legalább 1 órát tanulással és kísérletezéssel töltünk azért, hogy neked ne kelljen. Így biztos lehetsz benne, hogy tőlünk csak olyan megoldásokat fogsz kapni, amik megkönnyítik életedet. Nézd meg a velünk készült interjút, ha szeretnél minket jobban megismerni!

Nálunk ez mind alap

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.