Vadalarm Általános Szerződési Feltételek

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

ÁSZF

 1. Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Nowton Kft. (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 40., adószám: 27977752-2-41), mint szolgáltató által üzemeltetett vadalarm.hu webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, vagy aláírásra, kizárólag elektronikus formában kerül közzétételre, magatartási kódexre nem utal (ideértve a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódexet is).
  Az ÁSZF letölthető az alábbi linkről: https://www.vadalarm.hu/downloads/aszf_2021-12-11.pdf.
 2. Szolgáltató adatai
  1. A szolgáltató neve:Nowton Kft
  2. A szolgáltató székhelyének (illetve üzleti tevékenységének) címe:1132 Budapest, Visegrádi utca 40.
  3. A szolgáltató elérhetősége,az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@vadalarm.hu
  4. Cégjegyzékszáma: 01-09-370074
  5. Adószáma:27977752-2-41
  6. Nyilvántartásba bejegyző hatóság neve (cégbíróság):Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
  7. Telefonszáma: +36 30 780 7685
  8. Adatvédelmi nyilvántartási száma:NAIH-97359/2016
  9. A szerződés nyelve:magyar
  10. A tárhelyszolgáltató adatai:Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
 3. Alapvető rendelkezések
  1. Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.
  2. Az ÁSZF módosítására a Nowton Kft. jogosult.
  3. A webáruház honlapján található tartalom, a Nowton Kft. szellemi tulajdona, szerzői jog védelme alatt áll.
  4. A webáruházban rendelt termékeket a Nowton Kft. csak Magyarország közigazgatási határán belül szállítja ki. Ettől eltérni közös megegyezéssel lehetséges.
  5. A webáruház a nap 24 órájában elérhető, kivéve, ha szerverleállás történik.
 4. Adatkezelési szabályok
  1. A rendeléshez szükséges adatok kizárólag a szállításhoz használhatók illetve továbbíthatók. A megrendelő külön kérésére az adatfelhasználás után, az adatokat az adatbázisból törölni kell.
  2. A megrendelő külön beleegyezésére e-mail címe tárolásra kerül, és a későbbiekben reklámanyag terjesztésére felhasználható.
  3. A Nowton Kft. adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-97359/2016
  4. További adatkezeléssel kapcsolatos részletek az „Adatvédelmi nyilatkozat” menüpont alatt olvashatók.
 5. A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
  1. A termékek a Nowton Kft. által üzemeltetett webáruházon keresztül, online, e-mailben illetve telefonon keresztül rendelhetők meg. A termékeknek az webáruházban feltüntetett árai az mindekor hatályos az Áfát tartalmazzák.
  2. A webáruházban a Nowton Kft. részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek minimális mértékben eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
  3. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja a Megrendelőket az akció időtartamáról weboldalán (vadalarm.hu-n) keresztül.
 6. Rendelés menete
  1. A Társaság, mint Adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat az adatvédelmi törvénynek és a jelen ÁSZF-ben, valamint az „Adatvédelmi nyilatkozat” menüpont alatt rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli, és azokat harmadik félnek át nem adja. Az adatátadás tekintetében a jelen pontban foglalt rendelkezés alól kivételt képez az adatok statisztikailag összesített formában történő felhasználása, mely az érintett felhasználó nevét, illetve beazonosítására alkalmas egyéb adatot semmilyen formában nem tartalmazhat, valamint további kivételek a jelen ÁSZF 10.3 pontjában foglalt adattovábbítási esetek.
  2. Az adatbeviteli hibák kijavítására a rendelés során az oldal egyértelműen felhívja a figyelmet az általa hibásnak felismert adatokra. A kosár tartalmát megtekintve pedig „X” szimbólummal jelzi az egyes termékek törlési lehetőségét.
  3. A vadalarm.hu weboldalon elérhető webáruházban bankkártyás, előreutalásos, és utánvételes fizetés lehetséges. Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A kiszállítás csomagként kézbesítve vagy csomagpontnál történő felvétellel történik.
  4. A bankkártyás és előre átutalásos fizetési mód esetén a fizetési művelet megtörténtének pillanatától kezdve a megrendelés nem módosítható, illetve nem törölhető. Utánvétes vásárlás esetén a csomag szállító cég felé történő átadását követően a rendelés nem módosítható, illetve nem törölhető.
  5. A Nowton Kft. által üzemeltetett webáruház megrendelés esetén a Megrendelő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolást küld. Amennyiben e visszaigazolás a Megrendelő megrendelésének elküldésétől számított 48 órán belül a Megrendelőhöz nem érkezik meg, úgy a Megrendelő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. A megrendelésnek a Nowton Kft. általi visszaigazolásával elektronikus úton kötött szerződés jön létre a Megrendelő és a Nowton Kft. között. A szerződéskötés napja a megrendelés visszaigazolásának napja. A szerződés elektronikus úton létrejött szerződés, amely nem minősül írásbeli szerződésnek.
 7. A megrendelés feldolgozása és teljesítés
  1. A megrendelés a megrendelés visszaigazolásának pillanatától számított 2 munkanapon belül feldolgozásra kerül.
  2. Az általános teljesítési határidő a megrendelés feldolgozását követően 10 munkanapon belül történik. Előre utalásos fizetési mód választása esetén a 10 munkanap a fizetés teljesülésétől számolandó.
  3. Ha a Nowton Kft. megrendelt termék nem áll rendelkezésére, a Nowton Kft. köteles erről a Megrendelőt haladéktalanul tájékoztatni, megjelölve a megrendelt termék várható szállítási idejét. Ha a Megrendelő nem tart továbbra igényt a termékre a késedelem miatt, a Nowton Kft. a Megrendelő által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni a Megrendelő által megjelölt bankszámlaszámra.
  4. A megrendelésről előre utalásos és bankkártyás fizetési mód esetén a fizetést követően, egyéb esetben a megrendelés leadásakor a Nowton Kft. automatikusan számlát állít ki, melyet elektronikus úton juttat el a Megrendelőnek.
 8. Szállítási költség
  1. Magyarország területén belülre az aktuális szállítási díjat a rendelés leadásakor webshopunk kalkulálja, és teszi bele kosaradba a termékkel együtt. Sajnos nem tudunk egy egzakt értéket meghatározni az elmúlt időszak szállítási költségeinek óriási kilngései miatt, ezért azt kérjük, hogy mindig figyelmesen tedd a kosárba a termékeket. Egy biztos: a rendelés leadását követően semmilyen módon nem változhat meg az összeg, ezért igyekezz minél előbb lezárni megkezdett rendelésedet. Magyarország területén kívülre végfelhasználók számára a szállítási költség egységesen 10 EUR+ÁFA. A Nowton Kft. a szállítási költségek változtatásának jogát fenntartja.
 9. Elállás joga
  1. A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Megrendelő a megrendelt termék (több termék megrendelése esetén az utoljára szolgáltatott termék) kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. A Megrendelő az elállási jogát az elállásra vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.
  2. Az elállási jog gyakorlásának menete: A Megrendelő akkor élhet az elállási jogával, amennyiben a termék eredeti sértetlen csomagolásban, és a termék egyaránt sértetlen állapotban kerül vissza a Nowton Kft.-hez. Ez esetben a webáruház a csomag visszakézbesítését követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül köteles maradéktalanul a pontos összeget a Megrendelő számára visszatéríteni egyéb kérés (pl utánvéttel fizetett megrendelés átutalással történő visszatérítése) hiányában a Megrendelő által igényelt fizetési móddal megegyező módon.
  3. A Megrendelő élhet ugyan a 14 napos elállás jogával abban az esetben is, ha nem csak kipróbálta a terméket, hanem tartósan használta is, ám az ekkori amortizációból fakadó értékcsökkenést már neki kell állnia.
  4. Elállás esetén a termék visszaküldésének a költségét a Megrendelő viseli, amely költséget a Nowton Kft. nem térít vissza.
  5. A Nowton Kft. részletes visszaküldési szabályzata a következő linken érhető el, és tölthető le: Ez a dokumentum az ÁSZF részét képezi, ezért a benne foglaltakat kérjük mindenképpen elolvasni.
  6. Amennyiben bármely terméket a Nowton Kft. késedelmesen szállítja, a késedelmes szállításból származóan a Megrendelő egyéb kártérítési igényeket nem támaszthat, mert a késésről való tájékozódást (ügyfélszolgálat felkeresése) követően a vásárlástól bármikor elállhat és igényelt termékét beszerezheti más gyártónál is.
  7. Elállás esetén a Megrendelő köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni.
 10. Jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság
  1. A Nowton Kft. a az új készülékekre termékekre 3 nap cseregaranciát vállal, melyet csak akkor tud teljesíteni, ha bevizsgálás után bebizonyosodott a készülék termék hibája, illetve az, hogy a készülék termék nem lett szétszerelve. A 3 nap eltelte után 24 hónap jótállást biztosít, mely a bruttó 10 ezer forint felett vásárolt termékekre vonatkozik. A készülékek termék védőburkolatának megbontása a garancia jótállás elvesztésével jár.
  2. Mind a jótállás mind pedig a szavatossági igények érvényesítéséhez szükséges a jótállási jegyen feltüntetett címre postai úton a terméket eredeti csomagolásában, a jótállási jeggyel elküldeni. Amennyiben a Megrendelő igényt tart a postaköltség megtérítésére is, a szállításról a Nowton Kft. nevére (1132, Budapest, Visegrádi utca 40) számlát kell kérni és beszkennelve vagy postán elküldeni az info@vadalarm.hu e-mail címre.
  3. A Nowton Kft. a törekszik a jótállás és szavatosság körében eszközölt javítások, cserék 15 munkanapon belüli elvégzésére.
  4. A Megrendelők szervizelés céljából történő visszaküldéssel kapcsolatos költségeit a Nowton Kft. Magyarország területéről feladott csomag esetén csak 1500Ft+ÁFA (azaz 1905Ft), Magyarország területén kívülről feladott csomag esetén csak nettó 15 EUR összegig téríti vissza. Az e feletti költségek (pl. elsőbbségi küldemény, értéknyilvántartás, egyéb felárak) a Megrendelőt terhelik.
  5. Minden további szavatossági és jótállási, valamint a termékszavatosságra vonatkozó igényt a Ptk. rendelkezéseinek megfelelően lehet érvényesíteni. A kellékszavatosság, a termékszavatosság és a jótállás alapján a Megrendelőt megillető jogosultságokról további tájékoztatót talál az ÁSZF részét képező csatolmányban.
  6. A Nowton Kft. nem vállal felelősséget állatok által okozott károkra. A Nowton Kft. az ügyfeleket a megrendelés előtt teljeskörűen tájékoztatja, hogy az általa kínált, állatok okozta károk csökkentését szolgáló termékek nem mindig képesek megelőzni a további károkozást, elsődleges céljuk annak csökkentése.
 11. Panaszkezelés, jogérvényesítés, vitarendezés
  1. A panaszügyintézés és egyéb ügyfélszolgálati ügyintézés az info@vadalarm.hu címen történik.
  2. A Megrendelő jótállási vagy szavatossági igényét, problémáját a Nowton Kft. belső rendszereiben rögzítjük.
  3. A Nowton Kft. és a Megrendelő vitás ügyeiket békés úton, többek között egyeztetéssel próbálják rendezni.
  4. A Megrendelőt megilleti a békéltető testülethez fordulás joga. Fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából a Megrendelő eljárást kezdeményezhet a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes békéltető testületnél illetve fordulhat a Nowton Kft. székhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testülethez. Békéltető testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.
  5. Budapesti Békéltető Testület elérhetőségei: Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310. Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10. E-mail cím: bekelteto.testulet@bkik.hu Központi telefonszám: +36 1 488 2186 Fax: +36 1 488 2131
 12. Jótállás körébe tartozó és egyéb problémák szervizelése
  1. A Nowton Kft. az általa forgalmazott minden termék hibája esetén jótállásra köteles, kivéve, ha a hiba oka a teljesítés után keletkezett.
  2. Az olyan, jótállási igény érvényesítése céljából visszaküldött termékek esetén, melyeknél a gyártási probléma vagy hiba egyértelműen nem állapítható meg, a postaköltséget sem az oda, sem a visszaszállítással kapcsolatban a Nowton Kft.-nek nem áll módjában visszatéríteni.
  3. A Megrendelő jótállás körébe tartozó javításra való visszaküldéssel kapcsolatos költségeit a Nowton Kft. Magyarország területéről feladott csomag esetén csak 1500Ft+ÁFA (azaz 1905Ft), Magyarország területén kívülről feladott csomag esetén csak nettó 15 EUR összegig téríti vissza. Az e feletti költségek (pl. elsőbbségi küldemény, értéknyilvántartás, egyéb felárak) a Megrendelőt terhelik.
  4. A kezelt Személyes adat helyesbítéséről, zárolásáról, ill. törléséről az érintett felhasználót, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot Adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az Adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.
  5. Amennyiben egy visszaküldött termékről bebizonyosodik, hogy jótállás körébe tartozó hibája van, a Megrendelő kérésére a szállítási költséget mindkét irányba a Nowton Kft. téríti meg. A visszaküldési szabályzat az ÁSZF részét képezi, ezért a benne foglaltakat kérjük mindenképpen elolvasni.
 13. Csatolmányok
  1. Az 1. sz. csatolmány: Elállási nyilatkozatminta (elérhető itt)
  2. A 2. sz. csatolmány: Tájékoztató a kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról (elérhető itt)
  3. A 3. sz. csatolmány: A Nowton Kft. visszaküldési szabályzata (elérhető itt)
Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Másnapi kiszállítás Vadalarm termékekre
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.