Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés

Figyelem: A koronavírus jelenleg (2020-12-05) nincs hatással kiszállításainkra, bármilyen változásról itt fogunk tájékoztatni!

Szakértői blog

Blogunkban olvashatod legfrissebb híreinket. Itt írunk saját fejlesztéseinkről, cégünkben bekövetkezett fontos változásokról, illetve itt osztjuk meg veletek minden tudásunkat a vad, madár és rágcsálók által okozott károkról. Külföldi szakirodalmat, szakértői cikkeket, módszereket is fordítunk nektek.

Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka

Az elnevezés megítélése és jelentése az idő során alakult, mígnem a mai formáját öltötte fel. Ilyenkor szinte minden bolt óriási leárazásokkal csábítja a vásárlókat magához. Az alkalomból szeretnénk kedveskedni 2 jelképes ajándékkal. Amennyiben 2020.11.27-én vásárolsz bármilyen terméket, ajándékba adunk hozzá egy autóra szerelhető vadriasztó sípot és egy multifunkciós szerszámkártyát.

Olvass tovább
610

Az elefántok félnek az egerektől? - Tények és tévhitek.

Rengeteg tévhit kering a rágcsálókról az interneten és a közbeszédben egyaránt. Előző blogposztunkban a kedvenc eledelükről rántottuk le a leplet, ebben pedig az elefánt egértől való félelmének fogunk utánajárni. Olvasd el! Ha szeretnél még hasonló tartalmat olvasni akkor iratkozz fel hirlevelünkre és látogasd rendszeresen a szakértői blogunkat, ugyanis lesz még új tartalom tényekkel és tévhitekkel kapcsolatban.

Olvass tovább
2462

Rágcsálóriasztó tesztelés eredménye

Gyakran merül fel a kérdés, hogy miért vegyen az ember négyszer olyan drága terméket, ha pontosan a negyedéért is megkaphat egy hasonlót és a leírás szerint még többet is tud, mint a drágább. Ezeket a termékeket szkeptikusan kell kezelni és érdemes utánanézni, hogy a tudomány hol tart és mi az, amit képesek vagyunk előállítani. Népszerű a konnektorba dugható rovar-, bogár- és rágcsálóriasztó, ami a leírások szerint az ultrahangot az elektromos hálózaton keresztül juttatja el a ház minden szegletébe. Ez az elmélet már önmagában több sebből vérzik, de esélyt adtunk, megvettük és teszteltük a terméket

Olvass tovább
423

A gyártás akadálymentes, de az irodában nem fogadunk ügyfeleket!

Hazánkban tavasztól van jelen a Covid-19, azóta hullámokban hol többé, hol kevésbé borítja fel a megszokott mindennapjainkat. A kezdetektől fogva már sok változásra kényszerültünk. Tisztelettel arra kérünk mindenkit, hogy sem szerviz, sem vásárlás céljából ne jöjjön be személyesen az irodánkba. Igaz, ezt nem tiltja jelenleg semmilyen kormány által hozott intézkedés, de ezt érezzük felelősségteljesnek és egyben szükségesnek a gyártó és fejlesztő csapat megóvásának érdekében.

Olvass tovább
527

A rágcsálók eledele – tények és tévhitek

Az első étel, amit az egerekhez kapcsolunk, az a sajt. Méghozzá a háromszög alakú, lukacsos sajt, mert hát az a Tom és Jerry-ben is a kisegér kedvence, nem? A filmekből kibontakozott tévhitek alapján arra a kérdésre, hogy mi az egér kedvenc eledele, mindenki gondolkozás nélkül vágja rá, hogy a sajt. Ez olyannyira tévhit, hogy kutatással bizonyították, az egerek nem is szeretik a sajtot.

Olvass tovább
7592

Megújult a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztó!

Ebben az időszakban fordulnak hozzánk a legtöbben segítségért a rágcsálók ellen és idén sincs ez másképp. Ebben az időszakban évről-évre kiemelt figyelmet fordítunk mindenre, ami a rágcsálók elriasztáshoz kapcsolódik. Éppen ezért fejlesztettünk idén is egy kicsit a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztón. Az akkumulátoros kivitel Extra teljesítménnyel lett felszerelve.

Olvass tovább
2577

Nem neked való a Vadalarm rágcsálóriasztó, ha…

Úgy tűnhet, mintha a Vadalarm Rágcsálóriasztó ellen beszélnénk, de nekünk is fontos, hogy csak olyan vásárló kezébe kerüljön a termékünk, akinek valóban a mi eszközünkre van szüksége, és adottak az eszköz telepítéséhez a körülmények is. Olvasd el hogy mi az a 3 helyzet, amikor nem ajánljuk neked a termékünket!

Olvass tovább
1676

Itt az ősz – a rágcsálók egyre közelebb merészkednek a lakóhelyünkhöz!

A tél közeledtével a mezei egér menekül a hideg elől. Ennek az ösztönnek köszönhető, hogy beköltözik az emberlakta területekre, noha nyáron tökéletesen megfelelt neki a kutyaól vagy a fészer mellett. A mezei egerek képtelenek elviselni a hideg őszi és téli napokat, ugyanis nem üreglakók, mint például a mezei hörcsög. Ezért növekedett meg idén az októberi hónaptól a rágcsálók száma vidéken és Pesten egyaránt a házakban.

Olvass tovább
6150

A villanypásztorok világába a távfelügyelet egy új korszakot hozott!

A Vadalarm Villanypásztor távfelügyelet a jelenleg kapható legintelligensebb eszközünk. Azzal teszi könnyebbé minden villanypásztor üzemeltető életét, hogy folyamatosan méri az akkumulátor feszültségét, ellenőrzi a vezeték épségét és telefonról kapcsolhatóvá tesz még egy 100 éves készüléket is. Régóta terveztük, rengeteget teszteltük és most már te is megvásárolhatod.

Olvass tovább
1355

Legyél Vadalarm viszonteladó!

Biztosan többen tudjátok, hiszen a weboldalon publikus, hogy van egy partnerprogramunk. Lehetséges pályázathoz ajánlatot kérni, vadásztársaságként és viszonteladóként regisztrálni hozzánk. Nem titkolt tevékenységünk, hogy viszonteladói toborzó programunk lázasan folyik a háttérben. Mindezt annak érdekében, hogy országszerte egyre több bolt polcain jelenjenek meg a termékeink, hogy vásárlás előtt egy közeli település gazdaboltjában megtekinthetőek legyenek a termékeink. 

Olvass tovább
3600

Nem felejtkeztünk meg a VIP ügyfeleinkről

A gyárlátogatást a vírushelyzet egy kis időre megakadályozta, de el nem vész a lehetőség, csak tolódik addig, ameddig biztonságosnak látják az ügyfelek és a dolgozók egyaránt. Mi úgy gondoljuk, hogy a második hullám előtt érdemes jelenteni a gyárlátogatás igényét az ügyfélszolgálaton.

Olvass tovább
3405

Belegondoltál, hogy milyen károkat okoznak a madarak?

Sokan úgy gondolják, hogy a tollas barátaink kizárólag a veteményesekben, közvetlen módon tesznek kárt, vagyis kicsipegetik a magvakat. Azonban vírusokat, betegségeket is terjesztenek, gyérítik a halállományt és nem mellékes az sem, hogy a maró hatású ürülékük is sok helyen okoz problémát.

Olvass tovább
2674

Mit mond a jog, megtéríti az állam a madárkárokat?

Ezek nagyrésze ellen tudnak védekezni különböző biztosítási csomagokkal, azonban a madarak által okozott károk ellen alig, ugyanis az 1996 évi LV. törvény nem minősíti vadkárnak ezért a madárkárokra a gazdák nem kaphatnak kártérítést. Ha mindez nem elég, még a védekezési lehetőségek is korlátozottak, mert egyes madárfajokkal kapcsolatban más-más riasztási módszert engedélyez a jogszabály.

Olvass tovább
2623

Kétféle madárriasztó a termékpalettán! Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono!

Megújult a két hangszórós nagy teljesítményű madárriasztónk, ráadásul alkottunk egy sokak igényét kielégítő kisebb madárriasztót is. Előbbinek Vadalarm Mono madárriasztó lett a neve míg utóbbi Vadalarm Duo madárriasztóra lett keresztelve.Teraszok és autók védelmére megérkezett a Vadalarm Mono, a veteményesek védelmére pedig erősebb és korszerűbb lett a Vadalarm Duo!

Olvass tovább
2491

A legújabb fejlesztésünk most egy szuper applikáció

Mostanában csak úgy özönlenek nálunk a fejlesztések. Néhány hete jelentettük be egy teljesen új termékünk érkezését, valamint a villanypásztorunk megújulását és még nincs vége! Az év hátralevő részében több meglepetést is tartogatunk nektek. Itt van rögtön az egyik, amit most elmesélünk nektek.

Olvass tovább
2696

Veszélyben a vadgazdálkodás?

Bár a koronavírus témából már sokunknak elege van, nem lehet minden ezzel kapcsolatos jelenséget a szőnyeg alá söpörni, így azt sem, hogy a fennmaradásért küzdenek a vadásztársaságok. Már a vírus első hulláma kikezdett a bevételeiken, a fenyegető második hullám pedig sok társaság végét jelentheti. A hazai vadgazdálkodók komolyabb források és tartalékok nélküli civil szervezetek.

Olvass tovább
4220

Mezőgazdasági károk és biztosítások

A gazdák a legkiszolgáltatottabbak az időjárási viszontagságoknak és fertőzéseknek, sőt még a bűnözőknek is. Mi úgy gondoljuk, hogy a modern gazdálkodásba beletartozik a megfontoltság és elővigyázatosság is. Éppen ezt támogatva hoztunk létre egy egyedülálló biztosítási csomagot termékeinkre.

Olvass tovább
2259

A Vadalarm legújabb terméke - Agribit

Nagy örömmel és rendkívül izgatottan jelentjük be most nektek, hogy az Agribit nevű legújabb fejlesztésű eszközünk a piacon van és a Vadalarm márkához hasonlóan feltörekvő, minőségi termék. Az Agribit a precíziós gazdálkodás alappillére, az első logikus lépés a precíziós gazdálkodás felé, ha elkezded monitorozni a környezetet.

Olvass tovább
2065

A mostani eső akkor aranyat ért, vagy nem?

Az időjárási viszonyok nem kímélik a gazdákat idén. A múlthónapban a nagy meleg és szárazság nehezítette az agrárium életét, a júniusi hónapban pedig Medárd sújtott le a földekre. Azért mindannyian reméljük, hogy a Június 8-ai esőzés ellenére nem tartja be Medárd a 40 napos ígéretét.

Olvass tovább
1812

Megújult a villanypásztorunk.

A villanypásztorunk sokkal korszerűbb, biztonságosabb és modernebb lett. Olvassátok el a változásokat, Az új termék már kapható és még a régi áron, így most különösen jól jársz, ha lecsapsz rá. Július 1-től már egy minimális áremeléssel lesz megvásárolható az új villanypásztor. Az idő lejártát a weboldalon egy visszaszámláló jelzi.

Olvass tovább
4042
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.