Vadalarm Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Légy viszonteladónk!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Figyelem! Július 31-ig minden vad-, madárriasztóra és villanypásztorra a lopásbiztosítást ajándék! Kattints ide, és válaszd ki termékedet!

Szakértői blog

Blogunkban olvashatod legfrissebb híreinket. Itt írunk saját fejlesztéseinkről, cégünkben bekövetkezett fontos változásokról, illetve itt osztjuk meg veletek minden tudásunkat a vad, madár és rágcsálók által okozott károkról. Külföldi szakirodalmat, szakértői cikkeket, módszereket is fordítunk nektek.

Biztosítsd terméked lopás esetére most ingyen!

2021 július 19-31 között ingyenes a lopásbiztosítás minden Vadalarm Vadriasztóhoz, Madárriasztóhoz, Villanypásztorhoz és Vakondriasztóhoz. Ezzel az akcióval például a Vadalarm Tripla esetében 10.000 Ft-ot is spórolhatsz. Ahhoz, hogy érvényesíteni tudd az akciót, csupán a  termékoldalakra kell felmenned, kiválasztanod a megvásárolni kívánt eszközt, bejelölnöd, hogy kérsz hozzá lopásbiztosítást és mi ingyen adjuk a vadriasztódhoz.

Olvass tovább
1115

Félsz, hogy ellopják a villanypásztorod? Biztosítsd lopás ellen!

Mezőgazdászként érdemes biztosítást kötni, azonban nem egyszerű dolog kiválasztani, ráadásul észben kell tartani a rendszeres fizetési határidőket. Ezen felül pedig mindig ott az apró betűs rész, vagyis a káreset kivételek. Ugyanis egyik biztosító sem nyújt fedezetet teljes körben. Sőt, a mezőgazdasági eszközöket lopás esetére nem lehet biztosítani, ha nem zárható garázsban van tartva. Na de egy villanypásztor vagy vadriasztó, hogy is lehetne a zárt garázsban? Sehogy! Éppen ezért találtuk ki a Vadalarm Lopásbiztosítást.

Olvass tovább
1698

A legfrissebb mezőgazdasági biztosítások

A mezőgazdasági biztosítás kihagyhatatlan minden felelősségteljesen gondolkodó gazda számára. Manapság millió lehetőség és ajánlat kínálkozik az állatok, növények, mezőgazdasági eszközök biztosítására, azonban senki nem mondhatja, hogy egyszerű a választás. Az ajánlatoknak jól utána kell nézni és a szerződésben lefektetett bizonyos „kivételeket” észben tartani. Első nekifutásra úgy tűnhet, hogy egyetlen komplexebbnek tűnő csomag lefedi az összes káresetet, azonban gyakran még többfajta biztosítás sem fedezi a károk teljes költségét. Milyen biztosítások vannak 2021-ben? Milyen kárt fedeznek ezek? Nézzük meg a legfontosabbakat!

Olvass tovább
1569

A legokosabb Vadalarm Applikáció

Az évből hátra van még a java és ez ahogyan ígértük is, nálunk azt jelenti, hogy rengeteg fejlesztés kaphat teret, még az idén. Nem rég jelent meg a Vadalarm Hibrid Állatriasztó, ami elsöprő sikerrel tört be a vad-, madár- és rágcsálóriasztó piacára egyaránt, hisz mindhárom kártevő csoportot riasztja. Nem hagytuk itt abba! Mostani fejlesztésünk a Vadalarm Applikációhoz kapcsolódik!

Olvass tovább
1964

Egy termék a vad-, rágcsáló és madár kárra is - Megtérülő befektetés!

Megérkezett az előző blogposztban emlegetett "nagy dobás," a Vadalarm Hibrid Állatriasztó! Egyszerre három kártékony állatot is képes elriasztani, lopás ellen biztosítható és telefonról diagnosztizálható! Ez az állatriasztó egy szezon alatt visszaforgatja a vételárát. Olvasd el a cikket és győződj meg Te is erről!

Olvass tovább
4555

Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk!

Mezőgazdasági eszközök nagy része, a szakma szezonalitása miatt kihasználatlanok. A bérlés lehet a megoldás? Mennyire vonzó a gazdáknak ez a lehetőség? Ez a jövő? Mi már megpróbáltuk, olvasd el róla a tapasztalatainkat!

Olvass tovább
3144

Egy traktor életének 88%-ában nem termel pénzt.

A mezőgazdasági eszközök nagy része a magas ár és a szezonális kihasználhatóság miatt hosszú évek alatt térülnek csak meg. A világ egyre inkább a hasznosság és a magas kihasználhatóság felé tart, ezért mi is azon vagyunk, hogy minél hamarabb megtérüljenek a termékeink.

Olvass tovább
5961

Add le a pályázatot és vegyél Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztorrendszert!

Nagyobb területet szeretnél Távfelügyelt Villanypásztorral vagy napelemmel lefedni, de nincs rá többmillió forintod? Van egy jóhírünk! Újabb pályázati felhívás jelent meg, melynek célja a kertészeti ágazatok versenyképességének fokozása. Ennek a pályázatnak a keretén belül, akár villanypásztorrendszert vagy napelemeket is vehetsz tőlünk! Pontosan milyen kertészeti gépekre lehet pályázni? Olvasd el a cikket, elmondjuk!

Olvass tovább
2623

Van-e jogod traktort javítani a garanciaidőn belül?

Biztos téged is bosszantott már fel, hogy telefonod betört képernyőjének javítása majdnem annyiba került, mint maga a készülék, ez sokakat egy új eszköz vásárlására kényszerít.  De vajon tényleg ez a normális, vagy csak már megszoktuk? Miért nem lehet szinte már semmit javítani? Mi lehet a megoldás erre a problémára? Ezek a kérdések elsőre egyszerűnek tűnhetnek, de mi most a téma mélyére ásunk ebben a cikkben.

Olvass tovább
2519

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!

Húsvét a kereszténység legnagyobb ünnepe, nincs magyar ember, aki ne tudná, hogy ilyenkor szódával vagy kölnivel, de locsolni és verset mondani, na meg sonkát enni muszáj. Azonban igen kevesen vannak, akik a hagyomány pontos vallási hátterét ismernék.

Olvass tovább
1691

A nap vicce 20.000 Ft-ot ér!

Bolondozz velünk csütörtökön. Telefonos vásárlásod előtt mondj Nikinek, az ügyfélszolgálat vezetőjének egy maximum 1 perc hosszúságú viccet. Ha meg bírod őt nevettetni és leadod a megrendelésedet, akkor a nevedet beledobja egy igazán bolondos kalapba. A nap végén, miután a kalap tartalmát gondosan összekuszálta, kihúz egy cetlit. Ha a Te neved áll rajta, akkor egy szerszámkészletet kapsz ajándékba.

Olvass tovább
3266

Milyen problémát okoznak valójában a vakondok, és mit tehetünk ellenük?

Mit lehet tenni a vakondok ellen? A vakondtúrások láttán, felindulásból, a legtöbb embernek a vakond kiirtása jut az eszébe. Érthető a bosszankodás, hisz nincs az az ember a Földön, akiből türelmet váltana ki az, ha a frissen letett gyepszőnyegen, esztétikusnak nem éppen mondható, óriási földkupacok keletkeznek. Az emberek rengeteget dolgoznak a kertjük szépségéért és rengeteget dolgoznak a gazdák is a zöldségek egészséges fejlődéséért.  Bármennyire is dühítő, hogy kiforgatják a frissen vetett zsenge magot a talajból, bármennyire is drága volt a gyepszőnyeg, nem szabad végzetes módot alkalmazni az egyed eltüntetéséhez a kertekből, termőföldekről. 

Olvass tovább
4131

Mennyit változtak a gazdák az utóbbi egy évben?

Mint 2017 óta minden évben, úgy idén is megtartottuk a Nagy Gazdafelmérést. Ennek célja most sem volt más, mint hogy a lehető legfrissebb és legpontosabb képet alkossuk meg követőinkről, azért, hogy még jobb termékeket fejleszthessünk és még jobb élményt biztosítsunk online felületeinken. Megtudtuk, hogy a pandémia arra ösztönözte az embereket, hogy inkább online rendeljék meg a kívánt termékeket.

Olvass tovább
1270

Vadalarm Vakondriasztó - már előrendelhető

Nem rég jelent meg a Mono Madárriasztó és a Villanypásztor Távfelügyelet, a legtöbb termékünk pedig január óta már beszél is. Most pedig egy várva várt termékünket, a Vakondriasztót mutatjuk be . Egy évnyi, ütemezett fejlesztői és tesztelői munka áll a a legújabb Vadalarm termék mögött. Mivel a vakondok védett állatok, így a vegyszerek és a csapdák használata tilos. Cégünk küldetéséhez híven így most is egy olyan módszer fejlesztésébe fogott bele, mely az állatok testi épségét kímélve nyújt hatékony védelmet az általuk okozott károkkal szemben.

Olvass tovább
4267

Boldog nőnapot minden Férfi Vadalarm Dolgozó nevében!

A Vadalarm férfi dolgozói minden hölgynek pihenésben, szeretetben és megbecsülésben gazdag kellemes nőnapot kívánnak. Ebből az alkalmából pedig minden hölgy rendelésébe egy aprócska ajándékot csempésztünk, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra.  Kellemes Nőnapot kíván Nektek a Vadalarmtól: Amadé, Bálint, Bence, Laci, Levi, Zsolti és Miki

Olvass tovább
490

Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább!

Nem szeretünk a koronavírus támájában cikket írni. Ez persze nem azért van, mert nem vesszük komolyan a helyzetet vagy homokba dugnánk a fejünket. Éppen ellenkezőleg. A szabályok betartására bíztatunk mindenkit. Azonban úgy gondoljuk, hogy felesleges pánikkeltésnek a cég egyik felületén sincs helye, ezért nem publikáltunk a vírussal kapcsolatban már jó ideje.Most azonban szigorítások szükségesek és sokkal nagyobb elővigyázatosságra inti a munkáltatókat, munkavállalókat, időseket és fiatalokat is egyaránt a kormány.

Olvass tovább
1376

Töltsd ki a kérdőívet és nyerj 50.000 Ft-ot!

Mint minden évben, idén is megtartjuk a széleskörű Gazdafelmérést. Ennek célja a gazdák 2021 évi vásárlási szokásainak felmérése, a minőségbiztosítás érdekében. Természetesen nem ingyen kérjük a fáradozásaidat, idén is egy 50.000 Ft-os kupont sorsolunk ki a kitöltők között. Jól lehet, nem is nagy fáradozás ez, hisz 5 perc alatt végzel, ugyanis csak 14 kérdés van. Az említett kupont minimum 75.000 Ft értékben történő vásárlás alkalmával tudod felhasználni 2021.09.30-ig. Bármit vásárolhatsz, amit a Vadalarm oldalán megtalálsz.

Olvass tovább
1535

Van egy villanypásztorod? Mi felokosítjuk!

A hozzád hasonló többi gazda, napokkal később értesül arról, hogy elszöktek az állatai. Van, hogy ezt a településen lakó többi embertől, akik igazán mérgesek, mert ez miatt károsodtak a növényei. Ha nem szeretnéd megtapasztalni a jövőben a fent leírtakat, akkor válaszd a Vadalarm Villanypásztor felügyeletet! Azzal teszi könnyebbé minden villanypásztor üzemeltető életét, hogy folyamatosan méri az akkumulátor feszültségét, ellenőrzi a vezeték épségét és telefonról kapcsolhatóvá teszi a villanydrót kerítésed.

Olvass tovább
2677

Halmok és túrások a kertekben és a földeken.

Ha a kertben meglátunk egy kisebb földkupacot akkor rögtön a vakondra asszociálunk. Az igazság azonban az, hogy ez akár güzüegér is lehet. Ha jól megfigyeljük akkor azért megkülönböztethető, ugyanis a güzüegéré egy kisebb, összehordott halom, míg a vakondé kifejezetten túrás. Utóbbi abból adódik, hogy a güzüegér földből és növényből hord össze egy halmot, amelyben csoportosan akár ki is tudnak telelni.

Olvass tovább
1686

Mennyiségi kedvezmény már 1 db termék után is!

Tapasztalataink szerint vadásztársaságok és gazdák egyaránt tavasszal kapkodnak és vásárolnak tőlünk vadriasztókat. Ez gyakran már a gond bekövetkezése után történik. Jellemzően kevesen előrelátóak és megvárják az első százezres kárt. A vadak tavasszal állati eredetű fehérje után kutatva kitúrják a föld alól a lárvákat, pajorokat. Ilyenkor akár egész sorokat is feltúrhatnak. Persze ez a probléma megelőzhető lenne, ha előre gondolkodnának az illetékesek.

Olvass tovább
3027
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.