Vadalarm A Vadalarm négyszeres garanciája!

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

A Vadalarm négyszeres garanciája!

Sikergarancia

Tisztában vagyunk vele, hogy neked sem mindegy, mennyit kell kiadnod az eszközeidért. Ha az ember vesz valamit, a legnagyobb aggodalma, hogy vajon hasznosan költötte-e el a pénzét. Ha Vadalarm készüléket veszel, 2 heted van tesztelni. Amennyiben ez idő alatt nem válik be és ezt jelzed ügyfélszolgálatunknak, kollégáink javaslatot tesznek a hatékonyság növelésére, és meghosszabbítják a tesztidőszakot, így újabb 14 napig tesztelheted az eszközt.

Termékgarancia

Felelős gyártóként minden általunk gyártott termékre teljeskörű termékgaranciát vállalunk 24 hónapig. A meghibásodásokat legegyszerűbb, ha az ügyfélszolgálatnak telefonon vagy e-mailben keresed fel a problémával. A javítás ideje maximum 15 nap, de mi ennél általában sokkal hamarabb készen vagyunk. Fontos tudnod, hogy termékgarancia nem terjed ki a termékátvizsgálásra abban az esetben, ha annak semmi baja nincs, hiszen az kollegáink idejébe kerül, így ezért egy egyszeri bevizsgálási díjat számítunk fel.

Kombájngarancia

Manapság már a legkisebb gazdaságban is muszáj nagygépeket, mezőgazdasági vontatókat használnod. Ha állatriasztót, napelemet vagy villanypásztort használsz, akkor pedig félő, hogy összetörik például aratás, vagy permetezés közben. Azért, hogy ne kelljen aggódnod, megalkottuk a kombájn garanciát. Ha összetörik a vadriasztód, akkor csak szedd össze a megmaradt darabokat egy zsákba, juttasd vissza hozzánk, és újat küldünk neked. Az előfizetés a lopásbiztosításhoz hasonlóan 2 évre szól.

Lopásbiztosítás

Amennyiben megkötöd a Vadalarm Lopásbiztosítást, a lopástól való félelem nem okoz többé álmatlan éjszakákat, ugyanis lopás esetén küldünk neked egy újat. Ehhez mindösszesen egy rendőrségi jegyzőkönyvet kell e-mailben küldened a lopás tényéről. Lopásbiztosítást a vásárláskor, vagy maximum a vásárlás utáni 14. naptári napig lehet kötni. A Lopásbiztosítás pontos összege a terméktől függ és 2 évre szóló egyszeri összeg, így nem kell bajlódnod a havi fizetésekkel.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.