Megérkezett! A Vadalarm Villanypásztor felügyelet már önállóan is rendelhető! Kattints és nézd meg!

Visszaküldési szabályzat

Összefoglaltuk, hogy mik a teendők a garancia érvényesítésekor, illetve pénzvisszafizetés igénylésekor. Olvasd el figyelmesen az itt leírtakat, mert ezeknek a szabályoknak a betartása a jótállási jogok érvényesítésének az alapja!

A hiba bejelentése

A hibát bejelenheted telefonon is, de kollégáink arra fognak kérni, hogy e-mailben írd le panaszodat, hogy biztosan nyoma legyen. A feladott csomagba írj kísérőlevelet a problémáról, ezt kézzel írott és nyomtatott formában is elfogadjuk.

A csomag feladása

Nem áll módunkban utánvételes csomagokat átvenni. A szervizelés céljából történő visszaküldés postaköltségét a 1500Ft+ÁFA, azaz 1905Ft összegig térítjük vissza, ha feladáskor nevünkre kér egy számlát (adószám: 27977752-2-41)

Minden termékünk visszaküldésének címe: Nowton Kft. - 1132 Budapest, Visegrádi utca 40.

Garanciális szervizelés

A vásárlástól számított 2 éven belül visszaküldheted ingyenes javításra. A javítási idő maximum 2 hét. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni, mivel nem tartunk készpénzt irodánkban.

Pénzvisszafizetési garancia érvényesítése

A pénzvisszafizetési garanciát érvényesíteni a termék kézhez vételét követően 14 napon belül lehet, amennyiben terméked nem egyedi fejlesztéssel, kérésedre történő módosítással készült. A 14 nap lejárta előtt e-mailben kérjük jelezni a szándékot. A szándék jelzésétől kezdve pedig legkésőbb 2 héten belül kell feladni a készüléket. A terméket sértetlen állapotban kell visszaküldeni, erről szervizes kollégánk győződik meg.

A visszatérítés módja: utalás vagy címre postázás

Ha elállás esetén bankszámládra szeretnéd kérni a pénzt, adj meg egy számlaszámot! Akár e-mailben vagy csomagba tett kísérőlevélben. Ha nem kapunk számlaszámot, akkor automatikusan készpénzben viszi vissza a postás a vételárat, ennek kezelési költsége 1000 Ft. A vásárlástól való elálláskor a visszapostázás költségét nem tudjuk visszatéríteni.

Termék otthoni szerelése, amortizálása

Pénzedet visszatéríteni csak abban az esetben tudjuk, amennyiben nem bontottad meg a készülék burkolatát. Amennyiben sajátkezűleg szerelted, a termékre szóló 2 éves garanciát a továbbiakban nem tudjuk vállalni. A beérkezés után minden darabot megvizsgálunk, és döntünk visszaküldési igényedről. Pénzvisszafizetési garancia érvényesítése esetén a megrongált állapotban visszaküldött termék árából a javítás költségét le kell vonnunk.

Készülék cseréje

Készülékcserét akkor tudunk biztosítani, ha háromszor hibásodott meg a termék. Kivételt képez ez alól az az eset, ha a termék már a vásárláskor hibás volt, és ezt a vásárlástól számítva 3 napon belül jelezted. Ekkor automatikusan új készüléket kapsz, 3 napon túli bejelentés esetén a készülék javításra kerül.

Javítás idejére csereeszköz

Ha valamilyen oknál fogva (pl alkatrészhiány, kapacitáshiány) nem tudjuk 14 napon belül megjavítani termékedet, akkor a javítás idejére tudunk biztosítani csereterméket, egyéb esetben viszont ezt nem áll módunkban megtenni.

A csereeszközt a javítást és a javított termék hozzád való visszaérkezését követően neked kell visszajuttatnod számunkra. Ha erről egyeztetsz ügyfélszolgálatunkkal, természetesen megoldható, hogy az a futár, aki a javított eszközt viszi, el is hozza egyben a cserét.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.