Figyelem: A koronavírus jelenleg (2020-12-05) nincs hatással kiszállításainkra, bármilyen változásról itt fogunk tájékoztatni!

Előzd meg a vadkárt vadriasztóinkkal!

Ráadásul négyféle kivitelben, választható opcióként pedig (csak nálunk) lopás elleni biztosítással. Melyiket csomagolhatjuk?

Vadalarm Tripla

Vadalarm Tripla

Csúcstechnológia a vadriasztásban

Azoknak, akiknek a színvonal, a kényelem és a minőség fontosabb, mint az ár. A Bluetooth modulnak köszönhetően okostelefonoddal tudod ellenőrizni működését. Három hangszórónak köszönhetően 360°-ban fejti ki hatását.

Vadalarm Dupla

Vadalarm Dupla

Dupla hangszóróval, dupla hatékonysággal

Ideális hosszú, de keskeny földekhez, mert mindkét oldalán hangszóróval rendelkezik. Ezeken a birtokformákon a legköltséghatékonyabb módon a Vadalarm Duplát tudod üzemeltetni.

Vadalarm Pro

Vadalarm Tripla

A legnépszerűbb vadriasztónk bonyolult esetekre

Vadkárral erősen érintett szakaszok és nem egyenes határvonalak, erdők szélének védelmére a legtöbb gazda által használt Vadalarm Pro vadriasztónkat javasoljuk. Ha az állatok több helyről is jönnek, ezt válaszd!

Vadalarm Mini

Vadalarm Dupla

Kicsi a bors de erős. Kiskertek és udvarok ideális őrzője

Otthoni kis veteményesekhez, nagymamáink gyönyörű virágoskertjeihez tökéletesen megfelel, mert hatótávolsága csupán 50 méter.

Nem tudsz dönteni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.