Vadalarm Vadalarm
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Tervezd meg villanypásztor rendszeredet soha nem látott egyszerűséggel

Nehezedre esik eligazodni a villanypásztor alkatrészek labirintusában?

Azért alkottuk meg villanypásztor tervezőnket, hogy semmi fontos ne maradjon ki a csomagból!

De ha te biztos vagy benne, hogy a villanypásztor minden szükséges kellékével rendelkezel, és csak a készülékre van szükséged, akkor kattints ide!

A tervezés során 8 kérdést teszünk fel számodra, melyeket megválaszolva fillérpontos és azonnali, tételes árakat fogsz látni.

A személyre szabott szetted két elem kivételével mindent tartalmazni fog. Az akkumulátort és a karókat sajnos mi nem tudjuk szállítani (beleszakadna a futár). Szerencsére nagy valószínűséggel mindkettőből rendelkezel kellő mennyiséggel.

Ha az egyes alkatrészekről szeretnél részletesebben olvasni, tekerj le az oldalon, és mindenről láthatsz fényképeket és műszaki adatokat is.

Tervezd meg villanypásztor rendszeredet soha nem látott egyszerűséggel

1.Milyen állatra szeretnéd használni?

Ez alapján automatikusan fogunk javasolni vezetékszámot és szalag- vagy zsinórtípust, amit a későbbiekben felülbírálhatsz.

2.Mekkora a bekerítendő parcella kerülete?

Fontos, hogy a földed kerülete a kérdés. Ne szorozd be a vezetékek számával!

m

3.Hány helyen szeretnéd bonthatóvá tenni?

Tehát hány kaput szeretnél beépíteni a rendszeredbe?

db

4.Hány párhuzamos vezetékkel számoljunk?

A kiválasztott állat alapján láthatod az általunk javasolt számot, de nyugodtan felülbírálhatod.

db

5.Milyen oszlopaid vannak/lesznek?

Tőlünk jelenleg csak műanyag oszlopokat tudsz venni. Ha másmilyet szeretnél, azt magadnak kell intézned. A műanyag oszlopok nagy előnye, hogy nem kell hozzájuk szigetelőket venned.

6.Milyen karámvezetéket szeretnél?

Az esetek többségében megfelel a zsinór (amiből kalkulátorunk kiválasztja neked a megfelelő típust), lovakhoz viszont a drágább, de rugalmasabb szalagot ajánljuk.

7.Milyen energiaforrásról szeretnéd üzemeltetni?

Villanypásztorodat alap esetben akkumulátor sarukkal vagy csipeszekkel látjuk el, hogy 12V-os akkudra csatlakoztathasd, ám kérheted 230V-os kivitelben, napelemmel, vagy akár ezek tetszőleges kombinációjával is!

Figyelem: az akkumulátor nem a szett része, ezt neked kell biztosítanod.

8."Mi lesz, ha ellopják?"

Ez a kérdés sokakban felmerül, amikor villanypásztort és/vagy napelemet vásárolnak. Gratulálunk, mert sikerült megtalálnod az egyetlen webshopot, ahol lopás ellen is biztosíthatod napelemedet és villanypásztorodat két évre. A lopás tényét egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával tudod felénk igazolni. A biztosítás költségét minden esetben a készülék és a napelem árához igazítjuk. Pipáld be bátran, mert később még úgyis kitörölheted a kosárból.

9.Okos villanypásztor jöhet?

Kisebb területekre (gyakran kutyákra) egy 3,5J-os készülékkel tervezünk. Ám a legtöbb, átlagos méretű terület esetében a Vadalarm Basic 7J-os, villanypásztorunkkal számolunk. A Vadalarm Smart okos villanypásztorhoz viszont visszajelző LED-ek, digitális kijelző, 20J tárolt energia, állítható erősség és WiFi-s távfelügyelet dukál. Természetesen okostelefonos applikációnkkal bárhol bármikor ellenőrizheted. Nos, jöhet a csúcstechnika? Természetesen a kalkuláció nem jelent egyből vásárlást, így nyugodtan pipáld be kötelezettségektől mentesen.

10.Segítsünk a telepítésben is?

Tisztában vagyunk vele, hogy nem mindenkinek van ideje vagy energiája kitanulni a villanypásztor telepítés csínját-bínját. Szerencsére rendelkezünk olyan partnerekkel, akik segítenek neked ebben. Add meg telefonszámodat, és összekötünk egy hivatalos Vadalarm partnerrel, aki leveszi válladról ezt a terhet.

A te villanypásztor szetted

El is készültünk! A táblázatban láthatod az egyes elemeket. Ha mindent rendben találtál, kattints a "megrendelés" gombra! Ha kértél segítséget a telepítésben, annak az árát azért nem látod még, mert azzal kapcsolatban külön fogunk keresni a megadott telefonszámodon.

Tétel Mennyiség Bruttó ár


Mielőtt döntenél, elküldjük e-mailben is az összeállítást?

--Vagy--

Tartsd szemmel rendszeredet!

Rossz nézni, hogy a precíz munkával kiépített rendszered egy apró hiba miatt hasznavehetetlenné válik, amikor elszakad a vezeték?

Elfoglalt gazdák számára kifejlesztett termékünkkel bármikor, bárhonnan le tudod ellenőrizni rendszered működését.

Egy, a villanypásztorodba épített okos kütyüvel még időben értesítünk, ha rendszered meghibásodna, vagy a vezeték elszakadna.

Ilyet más villanypásztorhoz nem kapsz. Szeretnéd, hogy beleszereljük a tiédbe? Neked már semmi dolgod nem lesz vele, mert a benne levő SIM kártya díját is mi álljuk egy évig!

Saját fejlesztésű villanypásztor készülék

100%-ban saját, hazai fejlesztésű villanypásztorunk folyamatos fejlesztése mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a szabályoknak megfelelően üzemeljen. Így nem kell azon aggódnod, hogy bárkinek baja lesz használata közben. Ingyenesen házhoz szállítjuk, általában 2 munkanap alatt és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk rá. A saját fejlesztésű eszközünk előnye az is, hogy még a garancia lejárta után sem kell messzire menned alkatrészért, hiszen csak hozzánk kell visszaküldened szervizre. Emellett villanypásztorunkra lopásbiztosítást is köthetsz, ami azt jelenti, hogy ha egy rendőrségi jegyzőkönyvvel igazolod az esetet, mi teljesen ingyen küldünk neked egy újat.

Vadalarm villanypásztorok

Felügyeld távolról villanypásztorodat!

Ugye te sem szeretnéd, hogy a sok munkával és jelentős pénzösszeg befektetésével felépített villanypásztor rendszered meghibásodását akár csak napokkal később vedd észre? Mert a hibákat elkerülni nem lehet. Elég ha csak egy elöregedő akkumulátorra vagy egy viharban kidőlő fára gondolsz. Ilyenkor jön jól a Vadalarm Villanypásztor Felügyelet.

Saját fejlesztésű rendszerünk ugyanis 5 percenként ellenőrzi villanypásztorod állapotát, és időben jelez, ha valamilyen problémát észlelne. A legszebb az egészben, hogy a rendszer felépítését nem módosítja, hiszen ha a kalkulátorban bepipálod az opciót, mi beleépítjük villanypásztorodba az elektronikát és bekötjük Vadalarm felhasználói fiókodba az adatokat. Mire kézhezveszed a csomagot, már meg is jelenik fiókodban az itt is látható zöld dobozka, ami mindig a legfrissebb állapotot fogja mutatni neked.

Kérdésed lenne villanypásztor rendszer építésével kapcsolatban?

Hajtsd napenergiával a rendszert!

Képzeld el, hogy mit csináltál korábban, amikor lemerült villanypásztorod akkumulátora: autózás, séta, cipekedés, töltögetés. Ugye máris görcsbe rándul a hátad, ahogy olvasod az „akkumulátorcipelés” új olimpiai sportág nevét? Hadd bizonyítsuk be Neked, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie.

És most képzeld el, milyen kényelmes életed lehetne, ha az áram mindig visszatöltődne az akkumulátoraidba. Végső soron csak az olyan gépek adnak igazi szabdásgot az embernek, amit egyszer kell megvenni, és utána semmi dolgod vele. Nos, a mi napelemeink pont ilyenek: kihelyezed a leírás szerint, és rá sem kell nézned többet. A napalemet már eleve úgy szállítjuk, hogy a hozzá szükséges töltésvezérlőt ráépítjük a napelemet tartó masszív acél konzolra, így neked az akkucsipeszek felszerelésén kívül semmi dolgod nem lesz.

45 Wattos mezőgazdasági napelemünkről még több információt a termék oldalán találhatsz ide kattintva.

Máshol

Nálunk

Védd lopásbiztosítással rendszeredet!

Képzeld el, hogy mit csináltál korábban, amikor lemerült villanypásztorod akkumulátora: autózás, séta, cipekedés, töltögetés. Ugye máris görcsbe rándul a hátad, ahogy olvasod az „akkumulátorcipelés” új olimpiai sportág nevét? Hadd bizonyítsuk be Neked, hogy ennek nem feltétlenül kell így lennie.

Sejtheted, hogy erre is felkészültünk. Hiszen mind a villanypásztor készülékre, mind a napelemre kérheted a "lopásbiztosítás" nevű szolgáltatásunkat. Ez a normál műszaki garancia egyfajta kiterjesztése lopás esetére is. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával kell igazolnod. Ez érvényes a napelem panelre és a villanypásztorra is egyaránt, akkor is, ha csak az egyiket lopják el. A Lopásbiztosítást szintén a kalkulátorban tudod igényelni. Azt neked kell eldöntened, hogy megéri-e neked, hogy ne izguld halálra magad.

Saját fejlesztésű villanypásztor készülék

Szalagvezeték

Szalagvezetéket jellemzően lovakhoz szoktak alkalmazni. Kalkulátorunkba a leggyakoribb igényeket tökéletesen kielégítő, 20 mm szélességű 7,34 Ohm/méter ellenállású, 90kg szakítószilárdságú, 6 darab rozsdamentes acélszállal rendelkező szalagvezetéket választottuk. Amint a képen is láthatod, ezt 200 méteres tekercsekben tudjuk szállítani. Amennyiben a számítások eredményeként 200-zal nem osztható szám jön ki, automatikusan felkerekítjük egész számú tekercsre a teljes hosszt.

Zsinórvezeték

A villanypásztor rendszerek 90%-át zsinórral építik ki. Ez leginkább a zsinórok (szalagokhoz viszonyított) olcsóságának és előnyösebb műszaki paramétereinek köszönhető. Szóval, ha neked nincs kifejezetten szükséged szalagra, gyakorlatilag minden tekintetben jobban jársz, ha a zsinórvezeték mellett döntesz. Az általunk szállított (képen látható) villanypásztor zsinór 400 méteres tekercsekben vásárolható, így rendelésedet kalkulátorunk egész számú tekercsekre kerekíti. A zsinór kiválasztásakor ügyeltünk rá, hogy a legelőnyösebb ár-érték arányt tudjuk nyújtani számodra, ezért választottuk ezt a 300 kg teherbírású és extrém alacsony, 0,11 Ohmos méterenkénti ellenállással rendelkező vezetéktípust.

Szigetelők és kapuelemek

Szalagszigetelő fába

Szalagszigetelő metrikus menettel

Kapuakasztó szalaghoz

Kapufogantyú szalaghoz

Zsinórszigetelő fába

Zsinórszigetelő metrikus menettel

Kapuakasztó zsinórhoz

Kapufogantyú zsinórhoz

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Kiszállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Gyakori kérdések


Mennyi vezetéket bír a villanypásztor több sor esetén?

Minél nagyobb a terület, annál több párhuzamos vezetéket érdemes használni. Ettől függetlenül nem a vezeték hosszának, hanem a bekeríthető kerületnek a maximuma az 5km. Tehát ha pl 3km kerületet szeretnék körbekeríteni 5 sorban kifeszített vezetékkel, akkor a 15km felhasznált vezetékhossz sem probléma.

Mi a teendőm, ha ellopják a lopás ellen biztosított villanypásztorom?

A lopásbiztostás 1 évre szól. Ha a biztosítás megkötése utáni 1 éven belül ellopják az eszközödet és ezt tudod egy rendőrségi jegyzőkönyvvel igazolni, akkor újat küldünk neked akár 1 napon belül. 1 év után meghosszabbíthatod a biztosításodat. Ameddig a biztosítás térítve van, bármennyi lopás esetén új eszközt biztosítunk.

Mi történik, ha megráz a szabályosan telepített villanypásztor

A jogszabálynak és a használati útmutatónak megfelelően telepített villanypásztor nem szokott súlyosabb sérülést okozni, azonban ennek veszélye sajnálatos módon nem zárható ki teljes egészében. Éppen ezért kötelező a villamoskerítést megjelölni egy figyelmeztető táblával.

Foglalkoztok telepítéssel is?

Ha írsz ügyfélszolgálatunknak, jó eséllyel tudunk villanypásztor telepítő partnert javasolni. Ha pedig úgy döntesz, magadnak telepíted rendszeredet, akkor olvasd el erről szőlő e-könyvünket, melyet hírlevelünkre való feliratkozásod után küldünk ki!

Miért biztonságosak a Vadalarm villanypásztorok?

A Vadalarm Plus villanypásztor az okos vezérlésének köszönhetően olyan, rövid ideig tartó impulzusokat állít elő, melyek ugyan eléggé kellemetlenek, de nem életveszélyesek. Amikor pedig problémát észlel, intelligens villanypásztorunk lekapcsolja, vagy visszaszabályozza önmagát.

Hogyan kell kihelyeznem a napelemet?

A napelem ideális dőlésszöge napszak, tájolás és évszak függő. Azonban létezik egy majdnem tökéletes szög, mely egész évben átlagosan a közel maximális hatékonyságot eredményezi. Ezt a szöget mi beállítottuk, és atombiztosan hegesztettük bele a konzolba, így télen-nyáron kint hagyhatod.

A napelem kihelyezésekor neked csak arra kell figyelned, hogy dél felé fordítsd, úgy, hogy semmi ne árnyékolja, és legalább 1,5-2 m magasan legyen. Néha nem árt letisztítani a felületét hogy ne legyen poros, ugyanis ez ronthatja a hatékonyságát. Időjárás álló masszív fedőrétegének köszönhetően a jégesőnek is ellenáll. A rögzítéshez egy masszív karót vagy acéloszlopot javaslunk, melynek átmérője maximum 11cm, ugyanis a szett része egy 100-120mm-es Awab bilincs is.

Milyen akkumulátort használjak?

Ez az egyik leggyakoribb kérdés villanypásztor telepítésekor az áramellátással kapcsolatban. Hiszen ha túl nagy akkut választasz, nehéz lesz és drága, ha meg kicsit, fenn áll a veszélye annak, hogy villanypásztor rendszered kikapcsol (még napelemmel is, ha sokáig borús az idő). Ráadásul az akkumulátorokból is rengetegféle létezik. Tapasztalataink szerint azonban mindössze egy (akár kicsit használt ólom-savas) 12V-os akkumulátort kell keresned, és a kész rendszert csatlakoztatnod hozzá. Persze ha zselés, AGM, vagy kifejezett szolár akkumulátorod van, az még jobb. Egy átlagos rendszerhez 50-60Ah kapacitású akkut szoktunk javasolni.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Építs rendszert négy egyszerű lépésben

A Vadalarm villanypásztor telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1Először jelöld ki a karámvezeték nyomvonalát, majd 5-6 méterenként verj le egy karót. Ezekre kell majd a megfelelő műanyag szigetelőkkel rögzítened a vezetéket. Fontos, hogy nyírd le alatta az aljnövényzetet és vágd le a belógó fák ágait.

2Ha ezzel megvagy, találd ki, hova teszed a villanypásztorod központi egységét, majd helyezd el mellé 12V-os akkumulátorodat (bármilyen akkumulátor megfelelő). Amennyiben teheted, válassz egy biztonságos, fedett helyet. Amennyiben vásároltál mellé napelemet is, azt két bilinccsel könnyedén rögzítheted egy oszlopra. A lényeg, hogy ezt ne árnyékolja semmmi.

3Az egyik legfontosabb lépés jön: keress egy olyan helyet, ahol nem kavicsos a talaj, és kellően nedves. Ide szúrj le a földbe legalább 3 darab (lehetőleg rozsdamentes) fémrudat. Ezeket kösd össze egymással és a villanypásztor negatív pólusával is. Fontos, hogy erre szigetelt vezetéket használj!

4Már csak annyi van hátra, hogy az elkészült karámvezetéket bekösd a villanypásztor készülék pozitív pólusába, a villanypásztor saruit pedig tedd rá az akkumulátorra. Ha napelemet is rendeltél, akkor ezt előre összekötöttük Neked a napelemmel is. Kapcsold be, és készen is vagy!

+1 Tipp: Ha akkora földterületet szeretnél bekeríteni, aminek a kerülete hosszabb 1 kilométernél, akkor több vezeték párhuzamosan való kiépítésével még erősebbé teheted a rendszert.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Kiszállítás akár másnapra
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.