Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Vadalarm villanypásztor

A Vadalarm villanypásztor ideális választás számodra, ha a következők bármelyike is igaz rád:

 • szeretnél napelemet is kérni hozzá
 • szereted ha ingyenesen szállítanak neked
 • nem szeretsz villanyt szerelni
 • félsz, hogy ellopják villanypásztorodat

Mert a Vadalarm villanypásztorhoz:

 • rendelhetsz napelemet is kedvezményes áron
 • 14 napos pénz visszafizetési garanciát adunk
 • kérhetsz még földelő szonda készletet is
 • köthetsz lopásbiztosítást is!

Görgess lejjebb és olvasd el, mire képes a Vadalarm villanypásztor!

Ha pedig összetettebb rendszer építésére adod a fejed, próbáld ki Villanypásztor Tervezőnket!

Állítsd össze saját rendszeredet!

Bruttó ár: 44990 Ft/db


Cikkszám: VAD007

Készletinformáció: 19 db raktáron


1

Add meg, mennyit kérsz:


2

Kérsz hozzá földelőszondákat?


3

Kérsz hozzá napelemet is?


4

Konnektoros verzióban kéred?


5

Szeretnél lopásbiztosítást kötni rá?


6

Kérsz hozzá távfelügyeletet?


7

Kérdésed lenne villanypásztor rendszer építésével kapcsolatban?

Miért válaszd a Vadalarm villanypásztort?

Például azért, mert amellett, hogy tisztességesen ellátja feladatát, 100%-ban magyar fejlesztés, így megvásárlásával a hazai ipart támogatod. Villanypásztorunk folyamatos fejlesztése mellett arra is figyelmet fordítunk, hogy a szabályoknak megfelelően maximum 6J energiával üzemeljen. Weboldalunkon igyekszünk minden hasznos információt közölni, de ha valami mégsem világos bármikor nyugodtan írj nekünk az oldal tetején a kapcsolatfelvételre kattintvat, ha technikai segítségre vagy szervizre van szükséged. Ingyenesen házhoz szállítjuk, általában 2 munkanapon belül és természetesen 14 napos visszavásárlási, és 2 év teljeskörű garanciát biztosítunk. Emellett villanypásztorunkra lopásbiztosítást is köthetsz, ami azt jelenti, hogy ha egy rendőrségi jegyzőkönyvvel igazolod az esetet, mi teljesen ingyen küldünk neked egy újat.

Akár 5 kilométer kerület bekeríthető

Csak akkor fogyaszt, amikor dolgozik

Kérd napelemmel együtt és kedvezményt kapsz!

Időjárás álló kivitel, a vidéki életetre szabva

Minél nagyobb a terület, annál több párhuzamos vezetéket érdemes használni. Ettől függetlenül nem a vezeték hosszának, hanem a bekeríthető kerületnek a maximuma az 5km.

Hogyan áll össze egy villanypásztor rendszer?

Ha nem vagy gyakorlott a villanypásztorok kihelyezésében, akkor sincs probléma. Egyrészt írtunk a témáról egy könyvet, melyet ingyenesen le tudsz tölteni ide kattintva. Másrészt az alábbi grafikán is láthatod, hogyan épül fel egy komplett villanypásztor rendszer. Ha még új Neked a téma, olvasd el a kép alatti magyarázatokat is!

Villanypásztor készülék

A legnyilvánvalóbb alkatrésze a rendszernek, mi is ennek gyártásával foglalkozunk. Az általában 12V bemenő feszültséget 4-10.000V-os feszültséggé alakítja. Egyik kimenő pólusát a földbe kell levezetned, a másikat pedig a karámvezetékre kell rákötnöd.

Karámvezeték

Ez általában több kilométer hosszú, olyan speciális vezetéket takar, melyben a műanyag szálak közé egy fémszálat szőttek. Amikor az állat hozzáér a karámvezetékhez, az ebben levő áram rázza meg.

Földelés

Ez egy kritikus pontja minden villanypásztor rendszernek. A legjobb, ha több korrózióálló fémrudat szúrsz le a földbe, és ezeket összekötöd egymással, majd a villanypásztor földelési pontjával is.

Tápellátás

A leggyakoribb megoldás az egyszerű 12V-os akkumulátor, melyről akár több hétig is üzemeltetheted a rendszert. Nálunk választhatsz emellé még kifejezetten mezőgazdasági célra fejlesztett napelemes panelt is, így soha nem kell az akku töltésével bajlódnod.

Szeretnéd tudni, kiktől vásárolsz? Nézd meg a velünk készült interjút!

Mitől intelligens a Vadalarm villanypásztor?

Mert a mi villanypásztorunk nem pazarol a drága energiával! Szinte csak akkor fogyaszt energiát, amikor éppen megráz valamit, egyébként minimális a fogyasztása. Amikor viszont éppen rázós kedvében van, olyat csap, mint egy igazi karikás ostor.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.
Vadalarm villanypásztor
Teljes vízhatlanság
Villanypásztorunk burkolata IP65 védettséggel rendelkezik, még a főkapcsolója is tömítve van, ennek köszönhetően nem probléma neki, ha kinthagyod az esőn, a lényeg, hogy víz alá ne merüljön. Persze azért jelentősen megnyújthatja az élettartamát egy kis törődés.
Vadalarm villanypásztor
Maximális teljesítmény
A Vadalarm villanypásztor 6 J-os energiájával a jelenlegi EU-s rendeletek szerint megengedett maximumot nyújtja, mégis biztonságos. Garantáltan olyat csap, mint a karikás ostor. Ha megfogod és mégsem ráz, küldd vissza!
Vadalarm villanypásztor
Energia a napból
Amennyiben szükséged van rá, kedvezményesen vásárolhatod meg 34.990 Ft-os mezőgazdasági napelem rendszerünket a villanypásztor mellé. Ha együtt veszed, mi automatikusan adunk 5.000 Ft kedvezményt, és még a vezetékeket is összekötjük, hogy minél kevesebb dolgod legyen vele. Erről a termékről részleteket ide kattintva olvashatsz.
Vadalarm villanypásztor
Masszív akkumulátorsaruk
A villanypásztor bemenő oldalán erős, polaritások szerint különböző méretű akkumulátorsarukat találsz. Ezzel csatlakoztathatod megbízhatóan villanypásztorodat az akkumulátorhoz. A kimenő oldalon pedig csavarmenetes banándugók teszik egyszerűvé a kábelezést.

Mikor válassz minket?

 • Ha állatok benttartására vagy a vadkárra keresel megoldást
 • Ha minőségi és biztonságos megoldást keresel
 • Ha az állataid többet érnek annál, hogy a villanypásztoron spórolj
 • Ha nem akarsz attól félni, hogy lemerül az aksi (kérd napelemmel!)

Mikor ne válassz minket?

 • Ha Te csak az olcsót keresed
 • Ha nem félted az állataidat
 • Ha csak egy kis virágoskertet akarsz bekeríteni
 • Ha inkább építesz magadnak egyet

A rendszer melyik részét tartalmazza a csomag?

 • Vadalarm villanypásztor készüléket
 • 12V-os strapabíró akkumulátor sarukat vezetékkel
 • Amennyiben kéred, napelemet beépített töltőáramkörrel és a felszereléséhez minden alkatrésszel
 • Ha pedig földelőszondát is kértél, azt előre bekötjük Neked!

Mit nem tartalmaz az alapcsomag?

(Ha ezekre is szükséged van, használd a Villanypasztor Tervezőt)

 • Akkumulátort
 • Karámvezetéket
 • Nagyfeszültségű kábelt
 • Szigetelőket

Állítsd összes saját villanypásztoros rendszeredet!

Sokáig nézegettük a konkurensek weboldalait és arra jöttünk rá, hogy kész agyrém lehet náluk összeválogatni egy rendszert. (Még nekünk sem ment elsőre.) Ezen kicsit felhúztuk magunkat, és készítettünk Neked egy kalkulátort, aminek segítségével végre néhány alap adat megadásával össze tudsz legózni magadnak egy villanypásztor rendszert. Nem terhelünk a számodra felesleges részletekkel. Csak add meg az összes adatot, és utána megmondjuk neked, hogy a Te esetedben mennyi és milyen vezetékre, szigetelőre van szükség. Ha szeretnél lopásbiztosítást kötni a készülékre, csak pipáld be. Ugyanilyen könnyen kérhetsz hozzá napelemet is. Azt kérjük vedd figyelembe, hogy akkumulátort és karókat nem szállítunk. Ha speciális igényed van, azt e-mailben tudod jelezni.

Kezdd el a tervezést!

Kérd napelemmel!

Készítettünk egy napelempanelt speciálisan mezőgazdasági felhasználók számára. Ami bőven termel annyi energiát, hogy biztonsággal képes működtetni a villanypásztort és feltölteni az éjjel merített akkumulátort is.

Ha bárhol máshol vásárolsz napelemet, hamar rá kell döbbenned, hogy tőlük csak a táblát kapod meg ennyiért. Mi viszont konzollal és vízhatlan dobozba épített töltésvezérlő elektronikával szállítjuk, hogy biztosan bírja a vidéki élet viszontagságait. Neked már csak fel kell rögzítened egy oszlopra.

Ha tehát kérsz hozzá napelemet, ne ijedj meg, nem kell hozzá rakétatudósnak lenned, hogy összerakd. Napelem igényedet az oldal tetején, jobb oldalon, a kosárnál tudod beállítani.

Profi földelés - ahogyan azt a nagykönyvben írják

Mások azt mondják, nem kell sokat bajlódnod a földelőszondák telepítésével, csak szúrj le pár betonvasat a földbe. Mi nem osztjuk ezt a véleményt, ugyanis a jó földelés nélkül a villanypásztor semmit nem ér. Igaz, a betonvas is jó mondjuk fél évig.... De utána? Tudod, azt mondják, hosszútávon a minőség a legolcsóbb megoldás. Ugye érted, miért?

Összeépítettünk neked egy olyan földelőrendszert, amilyen a nagykönyvben meg van írva. 3 darab rozsdamentes, 50cm mélyre szúrható hegyes szonda, egymással összekötve 5-5 méter hosszú kettős szigetelésű kábellel. Ha nem ér meg neked ennyit a profi villanypásztor rendszer kiépítése, akkor magadra vess, mi szóltunk előre.

Lopásbiztosítás

Napi szinten halljuk legfőbb félelmeteket: "Mi lesz, ha ellopják?"

Az lesz, hogy küldünk neked egy újat. Amennyiben kifizeted az egyszeri jelképes, 6.000 forintot a Vadalarm villanypásztor vásárlásakor, azzal a garancia időtartamára (2 évre) lopásbiztosítást vásárolhatsz készülékedre. Ér neked 6.000 forintot, hogy ne izguld halálra magad? Ezt neked kell eldöntened. A lopást mindössze egy rendőrségi jegyzőköny másolatával kell igazolnod. Ez érvényes a napelem panelre és a villanypásztorra is egyaránt, akkor is, ha csak az egyiket lopják el. A Lopásbiztosítást szintén fent, az oldal tetején tudod igényelni.

Építs rendszert négy gyors lépésben

A Vadalarm villanypásztor telepítése rendkívül egyszerű. Csak kövesd az alábbi lépéseket:

1

Először jelöld ki a karámvezeték nyomvonalát, majd 5-6 méterenként verj le egy karót. Ezekre kell majd a megfelelő műanyag szigetelőkkel rögzítened a vezetéket. Fontos, hogy nyírd le alatta az aljnövényzetet és vágd le a belógó fák ágait.

2

Ha ezzel megvagy, találd ki, hova teszed a villanypásztorod központi egységét, majd helyezd el mellé 12V-os akkumulátorodat (bármilyen akkumulátor megfelelő). Amennyiben teheted, válassz egy biztonságos, fedett helyet. Amennyiben vásároltál mellé napelemet is, azt két bilinccsel könnyedén rögzítheted egy oszlopra. A lényeg, hogy ezt ne árnyékolja semmmi.

3

Az egyik legfontosabb lépés jön: keress egy olyan helyet, ahol nem kavicsos a talaj, és kellően nedves. Ide szúrj le a földbe legalább 3 darab (lehetőleg rozsdamentes) fémrudat. Ezeket kösd össze egymással és a villanypásztor negatív pólusával is. Fontos, hogy erre szigetelt vezetéket használj!

4

Már csak annyi van hátra, hogy az elkészült karámvezetéket bekösd a villanypásztor készülék pozitív pólusába, a villanypásztor saruit pedig tedd rá az akkumulátorra. Ha napelemet is rendeltél, akkor ezt előre összekötöttük Neked a napelemmel is. Kapcsold be, és készen is vagy!

+1 Tipp: Ha akkora földterületet szeretnél bekeríteni, aminek a kerülete hosszabb 1 kilométernél, akkor több vezeték párhuzamosan való kiépítésével még erősebbé teheted a rendszert.

Termékeink az európai úniós környezetvédelmi előírásoknak megfelelően nem tartalmaznak a környezetre káros anyagokat és CE minősítéssel vannak ellátva.

A Vadalarm márkanév a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által bejegyzett védjegy oltalom alatt áll. Tehát ha Vadalarm logóval ellátott terméket veszel, biztos lehetsz eredetiségében.

Műszaki paraméterek

Magasság 90 mm
Szélesség 160 mm
Hosszúság 250 mm
Tömeg 1 kg
Kimeneti energia 3 - 6 J (terhelésfüggő)
Impulzussűrűség 60 impulzus/perc
Üresjárati fogyasztás 0,5 W
Kimeneti feszültség 4-10.000 V (terhelésfüggő)
Bemeneti feszültség 10-15 V
Elektromos csatlakozás szabványos akkumulátorsaruval
Ajánlott akkumulátor kapacitás min. 50 Ah
Opcionális napelem teljesítménye 20 W
Burkolat tömítettsége IP67
Üzemi hőmérséklet -25 - 60°C

Drágállod?

Tudjuk, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak, nem is ez a célunk. De Te is tudod, hogy olcsón nem lehet minőséget produkálni. Ha minket választasz, minőséget veszel.

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz a villanypásztorhoz egyszeri 6.000 forintért. Ha ellopják, a rendőrségi jegyzőkönyv másolatát bemutatva egy alkalommal küldünk helyette egy újat.

Félsz, hogy megráz?

Ez csak természetes, a villanypásztorban áram van. De saját fejlesztésü megoldásainknak köszönhetően a karámvezeték érintése alig veszélyes, de sokkal inkább rázós élmény.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik villanypásztorunk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Vadalarm Vadalarm Villanypásztor Vadalarm logo A magyar fejlesztésű Vadalarm villanypásztor - 6J - akár napelemmel és lopásbiztosítással is kérheted! Típuskód:VAD007 Típuskód:VAD007 4.7 csillagos értékeslés 50 felhasználó véleménye alapján $44.990 ) Gyártó: Nowton Bt Állapot: Új Raktáron! Rendelj most!

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.