Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Vadalarm Partner Program

Szeretnéd kedvezményes áron megrendelni a Vadalarm termékeket? A Vadalarm Partner Programban ennek lehetőségét kínáljuk fel számodra három különböző módon! Az alábbiak közül válaszd ki azt, amelyik legjobban illik rád, és már kezdjük is a regisztrációt!

Kiskereskedelemmel foglalkozol?

Ez kiváló hír számodra, ugyanis te már csak egy lépésre vagy attól, hogy termékeinket viszonteladóként vásárold meg. Jelentkezz most viszonteladónak, és 10 darab feletti rendeléseidet garantáltan 30%-kal olcsóbban tudod leadni. A szállítás továbbra is ingyenes.

Vadásztársaságot képviselsz?

Regisztráld be vadásztársaságodat hozzánk, és 10 darab feletti rendelés esetén vadásztársaságod nevében vásárolva nektek is jár a viszonteladóihoz hasonló 30%-os kedvezmény.

Pályázathoz kérnél árajánlatot?

Használd árajánlatkérő felületünket. Add meg cégadataidat fiókoldalunkon, és máris generálhatod a személyre szabott árajánlatot, melyet csak ki kell nyomtatnod.

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Ingyenes szállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

100% magyar termék

A Vadalarm 100%-ban magyar termék. Magyar ötletből magyar fejlesztők magyar cégnél magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.