Vadalarm Plusz egy év garancia és 50%-os szállítási költség! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Plusz egy év garancia és 50%-os szállítási költség!

Még meg sem emésztette az energia árak változását a társadalom, de nem sokkal ezek bejelentése után, június 30-án Gulyás Gergelytől megtudhattuk, hogy többé nem érvényes az üzemanyag-árstop a cégekre. Ugyan a gazdák szerencséjére a mezőgazdasági járművekbe továbbra is 480 forintos áron lehet tankolni, ám az általuk igénybe vett termékekhez és szolgáltatásokhoz is jelentős mennyiségű üzemanyagfelhasználás tartozik.

csomagok-266.jpg

 

Legegyszerűbb példa erre gyakorlatilag bármilyen tárgynak a kiszállítása, amit egy céges autóval kiszállítást végző cégtől rendelsz. Hiszen a benzinársapka részleges elengedése maga után rántja a szállítási díj emelkedését, amit majd logikusan a fogyasztási és felhasználási cikkek árának növekedése követ. Ennek köszönhetően egyre több cég emeli a szállítási költséget.

Innen már sejtheted, hogy mi az a döntés, aminek meghozatalára mi is rákényszerültünk az elmúlt napokban. Ugyan eddig a Vadalarm webshopban leadott rendelésekre díjtalan szállítást biztosítottunk, ám a jövőben ez tarthatatlan lesz. Viszont nem szeretnénk azt sem, hogy az elmúlt napok áremelkedései mellett még ezt a sokkot is el kelljen szenvedned,  ezért úgy döntöttünk, hogy az átlagos megrendelésre jutó bruttó szállítási költségünknek kb. 50%-át kérjük csak el szállítási díjként vásárlóinktól.

Noha hiszünk az őszinte kommunikációban és bízunk abban, hogy te is megérted lépésünket, szeretnénk ezekben a nehéz időkben mégis valami jót is adni. Ezért összedugtuk fejünket, és arra jutottunk, hogy a szállítási költség ellensúlyozására megnöveljük a termékeink garanciájának időszakát egy évvel.

Tehát a két közelgő fontos változás, amely minden Vadalarm vásárlóra hatással lesz a közeljövőben: minden megrendelésre bruttó 1.500 Ft szállítási költséget fogunk felszámolni, ami mellé az eddigi 2 helyett 3 év termékgaranciát adunk!

Ja, és még valami..... Amennyiben 2022.08.07. éjfélig adod le a rendelésed, tiéd lehet még szállítás nélkül, de már 3 év garanciával bármely Vadalarm termék! Kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 780 7685 számon vagy írj e-mailt az info@vadalarm.hu-ra, de legjobb, ha egyből leadod rendelésedet!

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.