Vadalarm Plusz egy év garancia és 50%-os szállítási költség! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Plusz egy év garancia és 50%-os szállítási költség!

Még meg sem emésztette az energia árak változását a társadalom, de nem sokkal ezek bejelentése után, június 30-án Gulyás Gergelytől megtudhattuk, hogy többé nem érvényes az üzemanyag-árstop a cégekre. Ugyan a gazdák szerencséjére a mezőgazdasági járművekbe továbbra is 480 forintos áron lehet tankolni, ám az általuk igénybe vett termékekhez és szolgáltatásokhoz is jelentős mennyiségű üzemanyagfelhasználás tartozik.

csomagok-266.jpg

 

Legegyszerűbb példa erre gyakorlatilag bármilyen tárgynak a kiszállítása, amit egy céges autóval kiszállítást végző cégtől rendelsz. Hiszen a benzinársapka részleges elengedése maga után rántja a szállítási díj emelkedését, amit majd logikusan a fogyasztási és felhasználási cikkek árának növekedése követ. Ennek köszönhetően egyre több cég emeli a szállítási költséget.

Innen már sejtheted, hogy mi az a döntés, aminek meghozatalára mi is rákényszerültünk az elmúlt napokban. Ugyan eddig a Vadalarm webshopban leadott rendelésekre díjtalan szállítást biztosítottunk, ám a jövőben ez tarthatatlan lesz. Viszont nem szeretnénk azt sem, hogy az elmúlt napok áremelkedései mellett még ezt a sokkot is el kelljen szenvedned,  ezért úgy döntöttünk, hogy az átlagos megrendelésre jutó bruttó szállítási költségünknek kb. 50%-át kérjük csak el szállítási díjként vásárlóinktól.

Noha hiszünk az őszinte kommunikációban és bízunk abban, hogy te is megérted lépésünket, szeretnénk ezekben a nehéz időkben mégis valami jót is adni. Ezért összedugtuk fejünket, és arra jutottunk, hogy a szállítási költség ellensúlyozására megnöveljük a termékeink garanciájának időszakát egy évvel.

Tehát a két közelgő fontos változás, amely minden Vadalarm vásárlóra hatással lesz a közeljövőben: minden megrendelésre bruttó 1.500 Ft szállítási költséget fogunk felszámolni, ami mellé az eddigi 2 helyett 3 év termékgaranciát adunk!

Ja, és még valami..... Amennyiben 2022.08.07. éjfélig adod le a rendelésed, tiéd lehet még szállítás nélkül, de már 3 év garanciával bármely Vadalarm termék! Kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 30 780 7685 számon vagy írj e-mailt az info@vadalarm.hu-ra, de legjobb, ha egyből leadod rendelésedet!

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.