Vadalarm Vadász vagy Vadalarm? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Vadász vagy Vadalarm?

Jelenlegi blogposztunkat néhány facebook hozzászólás ihlette. Ugyanis nagyon sok olyan kommentet kapunk, amiben általában vadászok fejtik ki véleményüket azzal kapcsolatban, hogy végleges megoldást a vadkárra csak az ólom hozhat. Persze van, aki tréfásan, és van, aki komolyan gondolja. Ebben a posztban most mi fejtjük ki véleményünket a kérdésben.

Amikor elkezdtük a Vadalarm bizniszt, első lépéseink között volt körülnézni, hogy mégis milyen megoldásokat használnak, vagy legalábbis próbálnak bevetni mások a vadak ellen. Találtunk is jó párat: a kerítésgyártók és a vadászok ugyanúgy a vadak távol tartására építették üzleti modelljüket, ahogyan mi is. A vadkerítésekről már egy korábbi posztban írtunk (ezt itt olvashatjátok), most nézzük meg, mi a radikális különbség a Vadalarm és a vadászok között.

Vadász vagy Vadalarm?

Az egyértelmű, hogy ha a vadász egyszer kilő egy állatot, akkor az biztosan nem tér vissza soha. Míg ha a Vadalarm elriaszt egy állatot, aztán mondjuk beszedjük a készülékünket, akkor az állat akár már másnap ismét ott portyázhat. El kell ismernünk, a vadászok, végleges megoldást jelentenek. Igen ám, de csak egy állatra nézve véglegeset! 

A hozzánk eljutó információk szerint a vadászat hevében gyakran elfelejtődik a valódi cél: nem az adott állat(ok) kilövése a fő feladat. Legalábbis a gazdák szeméből semmiképpen sem fontosabb, mint a termények védelme a vadak elől. És mivel az összes vaddisznót, őzet, nyulat kiirtani nem lehet és nem is szabad, ezért mindig marad pár állat, ami jobb híján pár nap múlva úgyis betéved a kukoricásba. Azt meg gondolom senkinek sem kell magyarázni, hogy akár csak egy vaddisznó is mekkora felfordulást képes okozni.

És pontosan itt jön a képbe a Vadalarm. Mi ugyanis nem a probléma utólagos kezelésében vagyunk érdekeltek. A Vadalarm nem akkor kezdi el lövöldözni az ultrahangot, amikor vadkár bejelentést teszünk nála. A Vadalarm egyszerűen megelőzi a bajt. Tekintsünk rá úgy, mint egy biztosításra. Napjaink okos eszközeinek világában talán egy picit régimódian hangzik, de nem feltétlenül az az okos gazda, aki számítógépet vesz a traktorba (persze azt is kell), hanem az, aki bölcsen a probléma megelőzésére fordítja pénzét. Szóval szeretnél nálunk biztosítást kötni? :)

Ezt olvastad már?

Így válassz kiegészítőket vadriasztóhoz

Blogposztunkban a kiegészítőkkel kapcsolatban általatok leggyakrabban feltett kérdésekre fogunk kitérni. Olvasd el figyelmesen, hátha megválaszolunk egy benned rejtőző kérdést, amiről még te magad sem tudsz.

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.