Barion Pixel Így válassz kiegészítőket vadriasztóhoz - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Így válassz kiegészítőket vadriasztóhoz

Köszönjük nektek, hogy a sok telefonban feltett kérdéssel ilyen jó alapot szolgáltattok blogunkhoz. Amikor kitaláltuk a Vadalarmot, akkor az volt a célunk, hogy egy olyan eszközt adjunk a kezetekbe, amivel tényleg semmi feladatotok nincs, csak kirakni a földre és bekapcsolni. Ez szép és jó, meg is csináltuk, de aztán jöttek az extra kívánságok. 

Az elsők között volt a 220V-ról való tölthetőség. Ezt egy erdészet kérte, aki kifejezetten erdőbe helyezte ki a Vadalarmot, ahol nem süt szinte semmit sem a nap. Ezen felbuzdulva egyből felajánlottuk nekik a telefonban, hogy mit szólnának hozzá, ha nem csak 220V-os tápegységet építenénk, de még meg is dupláznánk az akkumulátor kapacitását. Persze ők vevők voltak az ötletre, így megcsináltuk. Röviden ez az extra kiegészítők története. 

Vadalarm adapterrel

Azonban ennek a posztnak a másik célja, hogy rendet tegyünk picit a fejekben, és megválaszoljunk néhány, talán még fel sem merült kérdést. Lássuk hát!

Hova ajánljuk a dupla akkumulátort?

Oda, ahol ritkábban süt a nap, pl. erdősávok melletti földekre, erdőbe. Ugyanis az alapfelszereltségeként benne lévő akku nem bír annyi töltést felvenni, amennyit a napelem napos időben előállít. Így az extrát egy másik aksiba tudjuk tölteni.

Mit jelent a hálózati töltő?

Ha úgy döntesz, Vadalarmodat hálózati töltővel rendeled, akkor a készülék dobozába egy csatlakozót építünk, és mellékelünk egy 220V-os konnektorba dugható adaptert is, aminek a másik vége a csatlakozóba illik. Ettől függetlenül a napelem is tölti az akkumulátort, így biztos lehetsz a folyamatos működésben.

Hova ajánljuk a hálózati töltőt?

A hálózati töltő megvásárlását akkor szoktuk javasolni, ha olyan helyre szeretnéd kirakni Vadalarmodat, ahol abszolút nem süt a nap, pl. ha zárt helyiségben, vagy bokorban szeretnéd elhelyezni.

A napelem alapfelszereltség?

Igen, a napelemet minden egyes vadriasztónkra rátesszük extra felár nélkül.

Ha ezeken felül még bármilyen kérdés felmerülne benned, írd meg nyugodtan az info@vadalarm.hu e-mail címre, és igyekszünk azonnal válaszolni.

Ezt olvastad már?

Vadalarm, vagy vadkerítés? Matekóra következik

Sok helyen olvassuk, hogy a végleges vadkár megelőzés egyetlen biztos módszere a kerítés. Mégis minden héten legalább két ember keres meg minket elkeseredésében, és meséli el, hogy milyen erővel tépték szét a kerítést a vadak. Akkor most hogy is van ez? Olvass tovább, ha érdekel a téma!

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.