Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés

Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

Így válassz kiegészítőket vadriasztóhoz

Köszönjük nektek, hogy a sok telefonban feltett kérdéssel ilyen jó alapot szolgáltattok blogunkhoz. Amikor kitaláltuk a Vadalarmot, akkor az volt a célunk, hogy egy olyan eszközt adjunk a kezetekbe, amivel tényleg semmi feladatotok nincs, csak kirakni a földre és bekapcsolni. Ez szép és jó, meg is csináltuk, de aztán jöttek az extra kívánságok. 

Az elsők között volt a 220V-ról való tölthetőség. Ezt egy erdészet kérte, aki kifejezetten erdőbe helyezte ki a Vadalarmot, ahol nem süt szinte semmit sem a nap. Ezen felbuzdulva egyből felajánlottuk nekik a telefonban, hogy mit szólnának hozzá, ha nem csak 220V-os tápegységet építenénk, de még meg is dupláznánk az akkumulátor kapacitását. Persze ők vevők voltak az ötletre, így megcsináltuk. Röviden ez az extra kiegészítők története. 

Vadalarm adapterrel

Azonban ennek a posztnak a másik célja, hogy rendet tegyünk picit a fejekben, és megválaszoljunk néhány, talán még fel sem merült kérdést. Lássuk hát!

Hova ajánljuk a dupla akkumulátort?

Oda, ahol ritkábban süt a nap, pl. erdősávok melletti földekre, erdőbe. Ugyanis az alapfelszereltségeként benne lévő akku nem bír annyi töltést felvenni, amennyit a napelem napos időben előállít. Így az extrát egy másik aksiba tudjuk tölteni.

Mit jelent a hálózati töltő?

Ha úgy döntesz, Vadalarmodat hálózati töltővel rendeled, akkor a készülék dobozába egy csatlakozót építünk, és mellékelünk egy 220V-os konnektorba dugható adaptert is, aminek a másik vége a csatlakozóba illik. Ettől függetlenül a napelem is tölti az akkumulátort, így biztos lehetsz a folyamatos működésben.

Hova ajánljuk a hálózati töltőt?

A hálózati töltő megvásárlását akkor szoktuk javasolni, ha olyan helyre szeretnéd kirakni Vadalarmodat, ahol abszolút nem süt a nap, pl. ha zárt helyiségben, vagy bokorban szeretnéd elhelyezni.

A napelem alapfelszereltség?

Igen, a napelemet minden egyes vadriasztónkra rátesszük extra felár nélkül.

Ha ezeken felül még bármilyen kérdés felmerülne benned, írd meg nyugodtan az info@vadalarm.hu e-mail címre, és igyekszünk azonnal válaszolni.

Ezt olvastad már?

Vadalarm, vagy vadkerítés? Matekóra következik

Sok helyen olvassuk, hogy a végleges vadkár megelőzés egyetlen biztos módszere a kerítés. Mégis minden héten legalább két ember keres meg minket elkeseredésében, és meséli el, hogy milyen erővel tépték szét a kerítést a vadak. Akkor most hogy is van ez? Olvass tovább, ha érdekel a téma!

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.