Vadalarm Van egy villanypásztorod? Mi felokosítjuk! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Van egy villanypásztorod? Mi felokosítjuk!

Ismered az érzést, amikor kiérsz a birtokodra, meglátod az elszakadt villanypásztor kerítésed és meghűl az ereidben a vér? Átfut az agyadon a letarolt ültetvény, a szélnek eresztett állatok és végzel egy gyors kárszámolást, hatalmas összegek jönnek ki. Akár tapasztaltál hasonlót, akár nem, abban biztosak vagyunk, hogy nem szeretnéd a jövőben ezt átélni. A hozzád hasonló többi gazda, napokkal később értesül arról, hogy elszöktek az állatai. Van, hogy ezt a településen lakó többi embertől, akik igazán mérgesek, mert ez miatt károsodtak a növényei. 

Ha nem szeretnéd megtapasztalni a jövőben a fent leírtakat, akkor válaszd a Vadalarm Villanypásztor felügyeletet! Azzal teszi könnyebbé minden villanypásztor üzemeltető életét, hogy folyamatosan méri az akkumulátor feszültségét, ellenőrzi a vezeték épségét és telefonról kapcsolhatóvá teszi a "villanydrót kerítésed". 5 percen belül értesít az eszköz, ha például rádőlt egy faág a karámra, vagy elszakította azt egy állat, esetleg lemerült vagy elromlott az akkumulátor.

applikacio_vpiot.png

Ha nem Vadalarm termék mellé szeretnéd vásárolni, akkor vásárlás előtt nézd meg, hogy villanypásztorod milyen tápbemenettel rendelkezik. Ez azért fontos, hogy az eszköz teljes funkcionalitását használhasd, ki és be is tudd kapcsolni távolról villanypásztorodat. Felügyeletünk 2,1/5,5 mm-es DC aljzattal kompatibilis, de ha a te villanypásztorod nem ilyen, jelezd ügyfélszolgálatunkon és 5000 Ft-ért bármilyen csatlakozóval fel tudjuk szerelni. Ehhez a fejlesztéshez, vagyis az „okosításhoz” a villanypásztorodat el kell juttatnod hozzánk. A Vadalarm Villanypásztor Felügyeletet maximum 12 kV-os villanypásztorokhoz ajánljuk és maximum 12 voltos áramforrásról tudod üzemeltetni. 

vp_es_vpiot.jpg

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.