Vadalarm Vadalarm Plus villanypásztor
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Az intelligens Vadalarm Plus villanypásztor

Európaszerte az egyik legintelligensebb villanypásztor, ami képes arra, hogy alkalmazkodjon a környezetéhez: önszabályzó impulzusvezérlés, vagyis mindig akkorát üt, amekkorát szükséges

Erős, megbízható!

Vadalarm villanypásztorok

Vadalarm villanypásztorok

89.990 Ft-tól

Layer 1
Okos, modern!

Soha nem látott okostelefonos funkciókkal


A következőkben bemutatjuk neked azt a valódi innovációt, amin a Vadalarm mérnökei éveken át dolgoztak. Jelenleg minden egyes funkció a Vadalarm Smart villanypásztor csomaghoz érhető el, azaz WiFi-n és Bluetooth-on keresztül. A hamarosan érkező Smart IoT csomagban pedig mindez mobilinterneten keresztül is lehetővé válik!

Ki-és bekapcsolás távolról

Ha távol vagy a főkapcsolótól és nincs kedved sokat sétálni. Ne akrobatikázz a karámmal, inkább kapd elő telefonodat!

Impulzusgyakoriság állítás

Vedd ritkábbra, ha az állatok már megtanulták tisztelni a karámot, vagy ha csökkenteni szeretnéd villanypásztorod fogyasztását!

Üzemmód átkapcsolás

Feszültségtartó módban megcélozhatsz egy konkrét feszültséget, energiakorlátozóban pedig maximalizálhatod az ütés energiáját.

Karámfeszültség állítás

Állítsd be, hogy mekkora feszültséget szeretnél elérni a karám kiinduló pontjánál, és okosvillanypásztorunk tartani fogja.

Energiakorlát beállítása

Energiakorlátoó üzemmódban állataid védelmében be tudod állítani, hogy maximum hány Joule energiájú impulzus érheti őket.

Távfelügyelet és távvezérlés

Csatlakoztasd a telep WiFi hálózatára villanypásztorodat, és ellenőrizd működését bárhol bármikor!

Érzékeli az aljnövényzetet és rákapcsol


A Vadalarm Plus Villanypásztor a korszerű fejlesztéseknek köszönhetően képes reagálni a környezetben bekövetkező változásokra. A kijelző és a szabályozó-gombok segítségével beállíthatod, hogy mekkora feszültséget, vagy maximális energiát szeretnél tartani. A Vadalarm Plus villanypásztor képes arra, hogy reagáljon a környezet változásaira. A benne levő 20 J tárolt energiával úgy gazdálkodik, hogy akkor is az általad előre beállított teljesítményt nyújtsa, ha időközben belenőtt az aljnövényzet. Fontos tudnod, hogy ez az okos funkció akkor működik hatákonyan, ha szakszerűen kiépített karámod alatt egyenletes mértékben nő a fű.

Az üzemeltetés többé nem kínszenvedés


Nem kell többé naponta körbejárnod a karámodat!

Egy nagyobb felmérésünk során kiderült, hogy szinte minden gazdának a villanypásztor ellenőrzése viszi el az ideje egy jelentősebb részét. Megígérhetjük, hogy ennek vége, ha a Vadalarm Plus Villanypásztort használod! A hamarosan érkező távfelügyeleti (IoT) kiegészítőnek köszönhetően pedig a már korábban megvásárolt Vadalarm Plus villanypásztorod állapotát okostelefonos applikáción keresztül fogod tudni ellenőrizni. (Részletekért keresd ügyfélszolgálatunkat)

Nem csak okos, de biztonságos is.

A felmérésből az is kiderült, hogy a legtöbb gazda az erős villanypásztorokat részesíti előnyben. A Vadalarm Plus villanypásztor kifejlesztése során végig a teljesítményt tartottuk a szemünk előtt, ám nem mehettünk el a szabványos előírások mellett sem, hogy maximálisan biztonságos megoldást adhassunk kezedbe. Emellett okos elektronikánk megvédi akkumulátorodat, és a villanypásztor készülékhez közel kialakuló zárlatokat is képes detektálni.

Állítsd saját és állataid igényeihez

A Vadalarm Plus okosvillanypásztort állataid igényéhez tudod igazítani. A grafikus kijelző és az előlapi gombok segítségével beállíthatod az általad kívánt kimeneti feszültséget vagy maximális energiát. Természetesen a nagyobb energiához nagyobb fogyasztás is társul, a kisebb energiához pedig hosszabb akkumulátoridő. Persze üzemeltetheted hálózati áramról is, és akkor mehet, ami a csövön kifér. (Az akkumulátor nem a csomag része.)

Ügyfeleink elismerő
véleményei


A független Trustindex által hitelesített alábbi vélemények nem tipikus vásárlók véleményét tükrözik.

Strapabíróra tervezve


Ebben a szakmában igen fontos a megbízhatóság és a stabilitás. Ezt szem előtt tartva a villanypásztort időjárásállóra fejlesztettük. A hátulján található akasztófülek segítségével pedig könnyedén felakaszthatod akár a pajta oldalára, vagy egy oszlopra is.

Megrendelés


Figyelem, fontos információ: A Vadalarm Smart villanypásztor IoT csomagja jelenleg csak előrendelési fázisban van, szállítása csak később kezdődik meg. Ha ezt választod, megrendelésed után kollégáink felveszik veled a kapcsolatot, ugyanis annak érkezéséig is lehetőséged lesz a Smart felszereltség használatára. Ne habozz hát, rendeld meg időben, mert a csúcstechnológiára megéri egy picit többet várni!

Vadalarm villanypásztorok: 89.990 Ft-tól
Alap ár: bruttó 159.990 Ft:
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -5000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -10000 Ft kedvezmény/db
Basic csomag
Vadalarm Basic villanypásztor
Mi van a csomagban, és mi nincs?

 • Vadalarm Basic villanypásztor
 • Üzemeltetés akkuról és konnektorból is
 • 7 Joule tárolt energia
 • Kijelző és állíthatóság
 • Bluetooth hibadiagnosztika
 • Okostelefonos alkalmazás
 • WiFi távfelügyelet és vezérlés
 • Mobilinternetes távfelügyelet és vezérlés

Bruttó ár: 89.990

Hány darabot kérsz?:
Milyen áramforrásról szeretnéd üzemeltetni?

Kiszállítás akár másnapra!

Smart csomag
Vadalarm Plus villanypásztor
Mi van a csomagban, és mi nincs?

 • Vadalarm Plus villanypásztor
 • Üzemeltetés akkuról és konnektorból is
 • 20 Joule tárolt energia
 • Kijelző és állíthatóság
 • Bluetooth hibadiagnosztika
 • Okostelefonos alkalmazás
 • WiFi távfelügyelet és vezérlés
 • Mobilinternetes távfelügyelet és vezérlés

Bruttó ár: 159.990

Hány darabot kérsz?:
Milyen áramforrásról szeretnéd üzemeltetni?

Kiszállítás akár másnapra!

Profi csomag
Vadalarm Plus villanypásztor
Mi van a csomagban, és mi nincs?

 • Vadalarm Smart IOT villanypásztor
 • Üzemeltetés akkuról és konnektorból is
 • 20 Joule tárolt energia
 • Kijelző és állíthatóság
 • Bluetooth hibadiagnosztika
 • Okostelefonos alkalmazás
 • WiFi távfelügyelet és vezérlés
 • Mobilinternetes távfelügyelet és vezérlés

Bruttó ár: 229.990

Hány darabot kérsz?:
Milyen áramforrásról szeretnéd üzemeltetni?

Ez a csomag előfizetést tartalmaz, így csak bankkártyával fizethető. Az első éves előfizetés díjmentes!

Közvetlen kiszállítás

Minden termékünket közvetlenül a Vadalarm központból kapod, egyből a gyártótól.

Gyártói garancia

Minden általunk gyártott termékre 3 év gyártói garancia vonatkozik a rendeltetésszerű használat melletti meghibásodásra.

Hatékonyság garancia

Meg vagyunk győződve róla, hogy számodra tökéletes választás a Vadalarm Villanypásztor. Ezért 14+14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ne ess pánikba, a telepítés is pofonegyszerű


Ha még életedben sosem telepítettél villanypásztort, akkor itt az ideje megtanulni! Egy rövid e-könyvben összeszedtük, hogy milyen lépéseket kell elvégezned. Kattins a gombra és kérd írásunkat egyből e-mail fiókodba. Ha te ennek ellenére is szakemberrel szeretnéd telepíttetni rendszeredet, keresd ügyfélszolgálatunkat, és biztosan fogunk tudni ajánlani neked valakit!

Műszaki paraméterek


Bemeneti feszültség 11.7 - 15 V
Fogyasztás (aljnövényzetfüggő) 6 - 25 W
Havi energiafogyasztás 4.5 - 18kWh
Maximális tárolt energia 7/20 J
Kimeneti maximális feszültség 10000 V
Feszültség 500 Ohm terhelés és 6 J energia mellett 7500 V
Szélesség 190 mm
Mélység 100 mm
Magasság 240 mm
Tömeg 4500 g

Gyakori kérdések


Miért kerül ennyibe?

Mi nem a legolcsóbbra, hanem a legjobbra törekszünk. Ahhoz, hogy olyan villanypásztort tudjunk gyártani, ami biztonságos, de mégis erős, muszáj a legminőségibb alkatrészekből összerakni és okos vezérléssel is felszerelni. Az pedig nem olcsó.

Mi a teendőm, ha ellopják a lopás ellen biztosított villanypásztorom?

A lopásbiztostás 1 évre szól. Ha a biztosítás megkötése utáni 1 éven belül ellopják az eszközödet és ezt tudod egy rendőrségi jegyzőkönyvvel igazolni, akkor újat küldünk neked akár 1 napon belül. 1 év után meghosszabbíthatod a biztosításodat. Ameddig a biztosítás térítve van, bármennyi lopás esetén új eszközt biztosítunk.

Mi történik, ha megráz a szabályosan telepített villanypásztor?

A jogszabálynak és a használati útmutatónak megfelelően telepített villanypásztor nem szokott súlyosabb sérülést okozni, azonban ennek veszélye sajnálatos módon nem zárható ki teljes egészében. Éppen ezért kötelező a villamoskerítést megjelölni egy figyelmeztető táblával.

Foglalkoztok telepítéssel is?

Ha írsz ügyfélszolgálatunknak, jó eséllyel tudunk villanypásztor telepítő partnert javasolni. Ha pedig úgy döntesz, magadnak telepíted rendszeredet, akkor olvasd el erről szőlő e-könyvünket! (Tekerj egy blokkal feljebb!)

Miért biztonságos a nagy teljesítmény ellenére is?

A Vadalarm Plus villanypásztor az okos vezérlésének köszönhetően olyan, rövid ideig tartó impulzusokat állít elő, melyek ugyan eléggé kellemetlenek, de nem életveszélyesek. Amikor pedig problémát észlel, intelligens villanypásztorunk lekapcsolja, vagy visszaszabályozza önmagát.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Kiszállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.