Vadalarm Vadalarm Plus villanypásztor

Újdonság: a Vadalarm Smart app frissítése már letölthető Kattints ide telefonodon!

Légy az elsők között, és megháláljuk visszajelzésedet!

Szeretnéd kipróbálni a képen látható villanypásztorunkat?

A villanypásztor, ami mellett nem kell aggódnod, hogy kiszöknek az állatok!

Európaszerte valószínűleg a legintelligensebb villanypásztor, ami képes arra, hogy levegye a villanypásztor felügyelet terhét a válladról: önszabályzó impulzusvezérlés, vagyis mindig akkorát üt, amekkorát szükséges.

Így akár 20 km-es szakaszt is lefedhetsz egy eszközzel.
0J-15J között.
20 Joule tárolt és 15 Jolue intelligensen vezérelt energia még a bírkákat is megfogja.
Vadalarm Plus villanypásztor

Vadalarm Plus villanypásztor

[+99.990 Ft]

Layer 1
Akár napelemről és adapterről is üzemeltethető
Akár 3 fokozat között is válthatsz applikációval
A Vadalarm Smart app segítségével állítható

Akkor se veszít az erejéből, ha rádől a fa!

A Vadalarm Villanypásztor a korszerű fejlesztéseknek köszönhetően 20 km-en keresztül képes beesés nélkül azt a feszültséget tartani, amit beállítasz a szabályozó-gombok segítségével. Ha érzékeli, hogy rádől a fa és veszít az erejéből, akkor 0 és 15J között felszabályozza magát annyira, hogy a kiadott impulzus olyan erős legyen, amennyire beállítottad.

Miért válaszd a Vadalarm Plus villanypásztort?

Nem kell többet felügyelned a villanypásztorodat!

Egy nagyobb felmérésünk során kiderült, hogy szinte minden gazdának a villanypásztor ellenőrzése viszi el az ideje egy jelentősebb részét. Megígérhetjük, hogy ennek vége, ha a Vadalarm Villanypásztort használod! Visszajelző ledek és grafikus kijelző biztosítja a könnyű ellenőrizhetőséget. Távolról is megbizonyosodhatsz róla, hogy eszközöd jól működik,

A birkákat is megállítja! Még akkor is, ha rádől egy fa!

A felmérésből az is kiderült, hogy a legtöbb gazda igazán csak azt annak a villanypásztornak tulajdonít figyelmet, amelyik képes a birkákat is megfogni. A Vadalarm VBillanypásztor kifejlesztése során végig ezt tartottuk a szemünk előtt. Ennek az eredménye lett, hogy az eszköz képes beesés nélkül tartani a beállított erősséget 15J-ig.

Ügyfeleink elismerő véleményei

Az alábbi, a független Trustindex által hitelesített vélemények nem tipikus vásárlók véleményét tükrözik.

Valószínűleg a világ legstrapabíróbb villanypásztora

Ebben a szakmában igen fontos a minőség. Ezt szem előtt tartva a villanypásztort cseppállóra, időjárásállóra, ütésállóra és porállóra fejlesztettük.

Válassz kiegészítőket!

Akár hálózati adapteres verzióban is megveheted!

Vannak olyan helyzetek, amikor nem megoldás csupán a napelemmel való töltés. Ezt mi is felismertük és ezért hoztunk létre hálózati adapterrel működő verziót is. Ez előnyös, ha egy erdőbe van a készüléked, ahol alig van lehetőség arra, hogy a napenergia működtesse az erős villanypásztorodat.

Kérsz hozzá lopásbiztosítást?

Vásárláskor pipáld be a lopásbiztosítást és csupán egy rendőrségi jegyzőkönyvért cserébe új terméket küldünk.

[+0.000 Ft]

Konfigurációd eddig: 0.000

Kérsz hozzá 230V-os hálózati adapert?

A hálózati adapteres verzióhoz csak egy kábelt kapsz. Ha nincs otthon USB töltőd, akkor tőlünk is vehetsz, ugyanis ennek a kábelnek is korszerűen USB-s az egyik vége.

[+0.000 Ft]

Konfigurációd eddig: 0.000

Megrendelés

Termékedet összeállítottad. Add meg hány darabot szeretnél. Ha nem minden eszközt ugyan ezekkel az extrákkal szerelnél fel, akkor kattints a kosárbarakás gombra és állíts össze egy új terméket.

Villanypásztorod bruttó ára:
Mennyiségi kedvezmény:
3 db-tól: -2000 Ft kedvezmény/db
6 db-tól: -4000 Ft kedvezmény/db
Mennyit kérsz?

Raktárkészlet

A raktárkészlet folyamatosan csökken, ne késlekedj!

Gyártói garancia

A 2 év gyártói garancia minden rendeltetésszerű használat melletti meghibásodásra.

Hatékonyság garancia

Meg vagyunk győződve róla, hogy számodra tökéletes választás a Vadalarm Villanypásztor. Ezért 14+14 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Műszaki paraméterek

Pénzvisszafizetési garancia
Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.
Gyors és ingyenes szállítás Vadalarm termékekre
Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.
Ügyfelek ezrei által kedvelt márka
A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.
Biztonságos fizetés
Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.
Utánvét
Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.
100% magyar termék
A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Ingyenes könyvsegédlet a telepítéshez

Gyakori kérdések

Miért kerül ennyibe?

Mi nem a legolcsóbbra, hanem a legjobbra törekszünk. Ahhoz, hogy olyan villanypásztort tudjunk gyártani, ami megfogja a birkát is, muszáj a legminőségibb alkatrészekből összerakni és okos vezérléssel is felszerelni.

Mi a teendőm, ha ellopják a lopás ellen biztosított villanypásztorom?

A lopásbiztostás 1 évre szól. Ha a biztosítás megkötése utáni 1 éven belül ellopják az eszközödet és ezt tudod egy rendőrsígi jegyzőkönyvvel igazolni, akkor újat küldünk neked akár 1 napon belül. 1 év után meghosszabbíthatod a biztosításodat. Ameddig a biztosítás térítve van, bármennyi lopás esetén új eszközt biztosítunk.

Mi történik, ha megráz a szabályosan telepített villanypásztor??

A jogszabálynak és a hazsnálati útmutatónak megfelelően telepített villanypásztor a legtöbb esetben nem szokott súlyosabb sérülést okozni, azonban ennek veszélye sajnálatos módon nem zárható ki teljes egészében. Éppen ezért kötelező a villamoskerítést megjelölni egy figyelmeztető táblával.

Félsz, hogy ellopják?

Pontosan erre találtuk ki a lopásbiztosítást, ami egy biztosítás, amit saját belátásod szerint kérhetsz állatriasztódhoz, 5.000 Ft-ért.

Túl jó, hogy igaz legyen?

Nem kötelező hinned nekünk. Higgy inkább a saját szemednek. Ha pedig nem tetszik állatriasztónk, vagy a vele elért eredmény, akkor csak szólj, és mi visszavásároljuk tőled.

Egyéb kérdésed van? Segítünk telefonon!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.