Barion Pixel A vadriasztás ára - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

A vadriasztás ára

Sokszor olvassuk mezőgazdasági fórumokon a hozzászólásokat, aktuális témákat, és legalább hetente találkozunk olyan hozzászólóval, aki épp egy vadriasztóval kapcsolatban fejti ki véleményét. Gyakori komment, hogy "mégis mi kerül ennyibe egy dobozon meg egy hangszórón?". Ha téged is érdekel, olvass tovább, válaszunkat ebben a blogposztban találod.

Kezdjük is az említett hangszóróval és dobozzal. A Vadalarm tervezésekor az időjárás viszontagságait kellett figyelembe vennünk, ezért mind a hangszóró, mind a doboz olyan anyagból készült, ami nemcsak, hogy vízzáró, de gond nélkül évekig ellenáll a Nap roncsoló hatású UV sugarainak. Ennek nyilván ára van. Persze lehet máshogy is csinálni, idézünk is egy másik, itthon kapható vadriasztó hirdetéséből (talán nem csinálunk túl nagy reklámot a konkurenciának): "Hangszórók ócska piacon pár száz forintért beszerezhetők."

Mennyibe kerül valójában egy vadriasztó?

De nézzük tovább, elvégre a hangszóró nem fog magától szólni. És aki az elektronikában egy kicsit is jártas, nagyon jól tudja, hogy nem 20 fillérért osztogatnak olyan eszközöket, amik "ipari" körülmények között is strapabíróan teszik a dolgukat: véletlenszerű frekvenciákat generálnak ultrahangos tartományban, töltik az akkumulátort és még figyelnek a napelemre is. Persze ezt is lehet máshogy: "indításra képtelen de feltölthető autó akkumulátorról több hónapig működőképes". 

Oké, ezek technológiai kérdések. De a költségek legjelentősebb részét természetesen a bérek, no meg a hazánkban kényes kérdésnek számító adók teszik ki. Egyre több hívást kapunk tőletek, aminek nagyon örülünk, azonban egyre több az olyan telefonos érdeklődő is, aki gyorsan rátér mondanivalója lényegére: lehetne-e számla nélkül nettóban? A rövid válaszunk erre egy udvarias nem.

És nem azért, mert mi élvezetből adózunk többet, vagy nem azért, mert nem szeretnénk több pénzt hazavinni a hónap végén, és nem is azért, mert nem szeretnénk egy kis előnybe kerülni a versenytársakkal szemben. Két okunk van rá. Az egyik az, hogy szeretünk nyugodtan aludni. A másik pedig az, hogy nagy terveink vannak, és tisztában vagyunk vele, hogy a nagy terveket nem lehet kicsinyes módszerekkel megvalósítani.

Mellesleg fogyasztói oldalról is ez egy jó biztosíték nektek. Hogy is lehetnének hosszútávú terveink, ha egy olyan terméket adnánk a kezetekbe, ami nem teszi a dolgát. Persze vállaljuk azt is, ha néha tényleg nem úgy működik a világ (és benne a vadak), ahogy azt mi elképzeljük. Ekkor is bizalommal fordulhattok hozzánk, mert szerintünk ez a legfontosabb. A számlázás, meg a többi alapkövetelmény.

Ezt olvastad már?

Tudod, milyen frekvencia riasztja a húsvéti nyulat?

A cikkből megtudhatod, hogy ultrahangos vadriasztónk vajon elbánik-e a húsvéti nyúllal. Mit gondolsz, elmenekül előle, vagy meg sem kottyan neki? Válasz a cikkben!

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.