Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Tudod, milyen frekvencia riasztja a húsvéti nyulat?

Ha követsz minket, folyamatosan azt hallhatod tőlünk, hogy a Vadalarm ultrahangos vadriasztók elriasztanak minden őzet, szarvast, nyulat és vaddisznót. Azonban manapság nagyon elszaporodott egy speciális állatfaj, a húsvéti nyúl. (Latinul: lepus paschae). Több hetes tesztidőszakon vagyunk túl, és be kell vallanunk, hogy rájuk valóban nem hat az ultrahang.

Szerencsére tapasztalataink azt is mutatják, hogy a szokásos károkozás helyett a lepus paschae szerencsére csak színes tojásokat tojik, így semmi ok az aggodalomra.

Így nem fut el a húsvéti nyuszi....

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Azoknak a gazdáknak is, aki nem locsolni járnak húsvét hétfőn, hanem a földekre. Sok a teendő tavasszal, ezt mi is érzékeljük a megkeresések és megrendelések számának drasztikus emelkedéséből, így mi sem tétlenkedünk. Ha szeretnél többet megtudni a tavaszi vadkárokról, akkor erről a témáról a itt olvashatsz részletesebben

A hosszú hétvégén még a pihenésé a főszerep, de a jövő héten jelentkezünk néhány újdonsággal.

Reméljük, tetszeni fognak újításaink és továbbra is várjuk fejlesztési ötleteiteket. Hamarosan visszatérünk, addig is jó locsolkodást!

Ezt olvastad már?

Az 5 "legvadkárosabb" megye

Tudod, melyik az az 5 megye, amit a legjobban érint a vadkár problémája? Nekünk már volt egy sejtésünk róla, de most olvastunk el egy tanulmányt, ami számokkal is igazolja elképzelésünket. Vajon a Te lakhelyed benne van a TOP5 vadkár által sújtott megyében?

Ajánlott ingyenes e-könyv

13+1 módszer a vadkár ellen

13+1 módszer a vadkár ellen

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.