Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Tudod, milyen frekvencia riasztja a húsvéti nyulat?

Ha követsz minket, folyamatosan azt hallhatod tőlünk, hogy a Vadalarm ultrahangos vadriasztók elriasztanak minden őzet, szarvast, nyulat és vaddisznót. Azonban manapság nagyon elszaporodott egy speciális állatfaj, a húsvéti nyúl. (Latinul: lepus paschae). Több hetes tesztidőszakon vagyunk túl, és be kell vallanunk, hogy rájuk valóban nem hat az ultrahang.

Szerencsére tapasztalataink azt is mutatják, hogy a szokásos károkozás helyett a lepus paschae szerencsére csak színes tojásokat tojik, így semmi ok az aggodalomra.

Így nem fut el a húsvéti nyuszi....

Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek! Azoknak a gazdáknak is, aki nem locsolni járnak húsvét hétfőn, hanem a földekre. Sok a teendő tavasszal, ezt mi is érzékeljük a megkeresések és megrendelések számának drasztikus emelkedéséből, így mi sem tétlenkedünk. Ha szeretnél többet megtudni a tavaszi vadkárokról, akkor erről a témáról a itt olvashatsz részletesebben

A hosszú hétvégén még a pihenésé a főszerep, de a jövő héten jelentkezünk néhány újdonsággal.

Reméljük, tetszeni fognak újításaink és továbbra is várjuk fejlesztési ötleteiteket. Hamarosan visszatérünk, addig is jó locsolkodást!

Ezt olvastad már?

Az 5 "legvadkárosabb" megye

Tudod, melyik az az 5 megye, amit a legjobban érint a vadkár problémája? Nekünk már volt egy sejtésünk róla, de most olvastunk el egy tanulmányt, ami számokkal is igazolja elképzelésünket. Vajon a Te lakhelyed benne van a TOP5 vadkár által sújtott megyében?

Ajánlott ingyenes e-könyv

13+1 módszer a vadkár ellen

13+1 módszer a vadkár ellen

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.