Vadalarm A villanypásztorok világába a távfelügyelet egy új korszakot hozott! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A villanypásztorok világába a távfelügyelet egy új korszakot hozott!

Ismered az érzést, amikor kiérsz a birtokodra, meglátod az elszakadt villanypásztor kerítésed és meghűl az ereidben a vér? Átfut az agyadon a letarolt ültetvény, a szélnek eresztett állatok és  végzel egy gyors kárszámolást, hatalmas összegek jönnek ki. Akár tapasztaltál hasonlót, akár nem, abban biztosak vagyunk, hogy nem szeretnéd a jövőben ezt átélni. Gyakran fordul elő, hogy a gazdák napokkal később értesülnek arról, hogy elszöktek az állatai. Van, hogy ezt a településen lakó többi embertől, akik igazán mérgesek, mert ez miatt károsodtak a növényei.

50 éve még 2 napba is beletelt egy utalás, ez mára 5 másodpercre csökkent. Eközben a villanypásztorról még mindig kezdetleges módon szerzünk információt: kisétálunk a mezőre szélben, esőben, napsütésben. Ugye milyen nevetséges ezt kimondani a 21. században? Nekünk sikerült az átutaláshoz hasonló forradalmi újítást elhoznunk a villanypásztorok területén is.

A Vadalarm Villanypásztor távfelügyelet a jelenleg kapható legintelligensebb eszközünk. Azzal teszi könnyebbé minden villanypásztor üzemeltető életét, hogy folyamatosan méri az akkumulátor feszültségét, ellenőrzi a vezeték épségét és telefonról kapcsolhatóvá teszi a készüléket. Régóta terveztük, rengeteget teszteltük és most már te is megvásárolhatod. Egyszerűen elérhető minden adat a villanypásztorról, akár a számítógépről, akár a telefonodról. Meghibásodás esetén pedig értesítést küld a rendszer 3 percen belül.

felugyelet_elonyok.png

Gondolj bele, milyen kényelmetlen, amikor megtalálod a hibát a karám egyik oldalán, majd visszasétálsz 2 km-t a készülékig, hogy kikapcsold azt. Aztán mehetsz újabb 2 km-t vissza a hibajavításhoz, és még mindig nem kapcsoltad vissza az áramot! Erre a problémára nyújt megoldást a távoli kapcsolhatóság!

14_8nap.jpg

A rendszer SIM kártyával működik, így évente meg kell újítanod az előfizetést nálunk. Nem a mobiltelefonokban ma használt 4G-s megoldásokkal dolgozunk, hanem olyan frekvenciatartományban, ahol hazánkban 99,9 %-os a térerő lefedettsége. Ezt használják a rendőrök, tűzoltók, vagy például az meteorológiai szenzorok is. Így akár kis mértékben még a föld alá is telepíthetők.

Válaszd a Vadalarm Villanypásztor Távfelügyeletet, becsüld meg az időd, töltsd kedvedre való dolgokkal.  

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.