Vadalarm A villanypásztorok világába a távfelügyelet egy új korszakot hozott! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A villanypásztorok világába a távfelügyelet egy új korszakot hozott!

Ismered az érzést, amikor kiérsz a birtokodra, meglátod az elszakadt villanypásztor kerítésed és meghűl az ereidben a vér? Átfut az agyadon a letarolt ültetvény, a szélnek eresztett állatok és  végzel egy gyors kárszámolást, hatalmas összegek jönnek ki. Akár tapasztaltál hasonlót, akár nem, abban biztosak vagyunk, hogy nem szeretnéd a jövőben ezt átélni. Gyakran fordul elő, hogy a gazdák napokkal később értesülnek arról, hogy elszöktek az állatai. Van, hogy ezt a településen lakó többi embertől, akik igazán mérgesek, mert ez miatt károsodtak a növényei.

50 éve még 2 napba is beletelt egy utalás, ez mára 5 másodpercre csökkent. Eközben a villanypásztorról még mindig kezdetleges módon szerzünk információt: kisétálunk a mezőre szélben, esőben, napsütésben. Ugye milyen nevetséges ezt kimondani a 21. században? Nekünk sikerült az átutaláshoz hasonló forradalmi újítást elhoznunk a villanypásztorok területén is.

A Vadalarm Villanypásztor távfelügyelet a jelenleg kapható legintelligensebb eszközünk. Azzal teszi könnyebbé minden villanypásztor üzemeltető életét, hogy folyamatosan méri az akkumulátor feszültségét, ellenőrzi a vezeték épségét és telefonról kapcsolhatóvá teszi a készüléket. Régóta terveztük, rengeteget teszteltük és most már te is megvásárolhatod. Egyszerűen elérhető minden adat a villanypásztorról, akár a számítógépről, akár a telefonodról. Meghibásodás esetén pedig értesítést küld a rendszer 3 percen belül.

felugyelet_elonyok.png

Gondolj bele, milyen kényelmetlen, amikor megtalálod a hibát a karám egyik oldalán, majd visszasétálsz 2 km-t a készülékig, hogy kikapcsold azt. Aztán mehetsz újabb 2 km-t vissza a hibajavításhoz, és még mindig nem kapcsoltad vissza az áramot! Erre a problémára nyújt megoldást a távoli kapcsolhatóság!

14_8nap.jpg

A rendszer SIM kártyával működik, így évente meg kell újítanod az előfizetést nálunk. Nem a mobiltelefonokban ma használt 4G-s megoldásokkal dolgozunk, hanem olyan frekvenciatartományban, ahol hazánkban 99,9 %-os a térerő lefedettsége. Ezt használják a rendőrök, tűzoltók, vagy például az meteorológiai szenzorok is. Így akár kis mértékben még a föld alá is telepíthetők.

Válaszd a Vadalarm Villanypásztor Távfelügyeletet, becsüld meg az időd, töltsd kedvedre való dolgokkal.  

Ajánlott termék

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.