Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Gondoskodj növényeidről a modern technikával, kattints ide, és előzd meg a növénybetegségeket!

A Vadalarm hivatalos közleménye a koronavírus helyzetről

Tudjuk, a csapból is ez folyik. De kérjük, hogy olvasd el rövid tájékoztatónkat, cserébe megígérjük, hogy itt nem a helyes kézmosásról lesz szó. Ebben az írásban arról fogunk mesélni neked, hogy mi, a Vadalarm csapata hogyan dolgozunk azon, hogy a 2020-as éved lehető leginkább olyan legyen, amilyennek eltervezted. És hogy a dolgok pozitív alakulására hogyan lehet Veled együtt közösen ráhatásunk.

Mivel saját gyártású termékeket forgalmazunk, ezért csak másodlagosan, külföldi alkatrészszállító partnereinken keresztül vagyunk kitéve a vírus okozta nemzetközi hatásoknak, így van még egy pici időnk felkészülni. És itt most nem a csordultig töltött szappan adagolóra és a céges C-vitaminra kell gondolni (ezeken már túl vagyunk), hanem a kisebb-nagyobb alkatrészhegyek építésére.

Folyamatosan azon dolgozunk ugyanis, hogy anyagi lehetőségeinkhez mérten felkészüljünk egy hosszabb időszakra, ami alatt ellátásbeli problémák várhatóak. Büszkék vagyunk rá, hogy már korábban is tucatnyi beszállítói fennakadáson sikerült túljutnunk úgy, hogy közben azt ügyfeleink észre sem vették.

Koronavírus

Ahhoz viszont, hogy ez most is így legyen, a te segítségedre is szükségünk lesz. Ne aggódj, nem konzervet kérünk, csak egy kis infót. Egy ilyen időszakban ugyanis a legfőbb problémát a bizonytalanság okozza. Senki nem tudja, meddig tart a válsághelyzet, senki nem tudja, mekkora lesz a probléma valójában. De koronavírus ide vagy oda, a földet attól még meg kell művelni, az állatokat meg kell etetni, meg amúgy is az élelemállátás lesz az utolsó, ami leáll, ha leáll valaha. Ezzel biztos egyetértesz te is.

Szóval hogyan tudunk egymásnak segíteni a felkészülésben? Egyszerűen: szánj ránk egy percet most, kapd elő telefonodat, és dobj egy e-mailt, vagy csörögj ránk, ha az elkövetkező 2 hónapban vadriasztó beszerzésén vagy villanypásztor telepítésén gondolkozol. Mi pedig lefoglaljuk neked előre a termékeket a kívánt szállítási (és fizetési) határidővel (sőt, még lehet, hogy hozzád vágunk egy jó kis kedvezményt is, ha sokat rendelsz). Így amikor már a bálamadzag is elfogy, villanypásztorodat még mindig másnapra fogjuk tudni szállítani.

Természetesen ebben is fiatal és makkegészséges csapatunk lesz segítségedre, így annak végképp semmi esélye, hogy a csomagodban nem várt meglepetés fogadjon.

Tehát, mi a terved idén tavaszra? Meséld el:

Telefonon: +36307807685

E-mailben: info@vadalarm.hu

Ezt olvastad már?

Komplett villanypásztor rendszer 8 kattintásból

Általában mennyi idő, míg egy számodra ismeretlen termékkel kapcsolatban eligazodsz az interneten? Pár óra? Egy-két nap? Esetleg egy hét? Mi lenne, ha azt mondanánk, villanypásztorok esetében ezt lerövidítettük 5 percre?

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm villanypásztor

Vadalarm villanypásztor

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.