Vadalarm Így készíts zónatérképet 50 hektárra ingyen! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Így készíts zónatérképet 50 hektárra ingyen!

Nem titkolt célunk megtalálni azokat a gazdákat, akik élen járnak a modern technológiák alkalmazásában. Hiszen folyamatosan olyan eszközöket fejlesztünk, amelyek a technológia által eddig elért eredményeket kamatoztatják a mezőgazdaságban. Emellett küldetésünknek tekintjük, hogy ne csak külföldi gyártók termékeire alapozhassa munkáját egy modern gazda, hanem rendelkezésére álljanak hazai fejlesztésű eszközök is. Ehhez szeretnénk most egy újabb lökést adni a legjobb ügyfeleinknek!

Változások jönnek

Tekints úgy 2020 elejére, hogy ez nem csak egy újabb éveleje. Ez annak az évtizednek az eleje ugyanis, amikor a traktorosokat autonóm járművek, a permetezőhelikoptereket drónok, a megszokás ajánlottak alapján hozott döntéseket pedig az adatalapúak fogják leváltani. Az ember természetes módon fél a változástól, ám ettől még a változás tény marad. Emlékezz vissza a történelemórákra, az első szövőszékeket még felgyújtották, manapság pedig már egy kezeden meg tudod számolni, hány kézzel szőtt ruhát találsz egy faluban.

A jövő tehát úton van, ha tetszik, ha nem. A kérdés már csak az, hogy te elindulsz-e felé? Felelőtlenség lenne azt állítanunk, hogy mi rohamtempóban indultunk el, de már rég megtettük az első lépéseket. Ezek egy része a Vadalarm termékek jelenlegi és jövőbeli felszereltségében és egy hamarosan bemutatásra kerülő új termékünkben ölt testet. Fejlesztéseink egy másik része pedig az Agribit platformon érhető tetten. Nem néztünk bele a varázsgömbbe, és nincs is garancia a sikerre. Annak azonban, aki nem indul el a jövő felé, garantált a lassú hanyatlás.

vip5.jpg

Szóval már csak egy kérdés maradt. Azon gazdák közé tartozol, akik vevők a fejlődésre? Mert ha igen, akkor van egy jó hírünk a nemrég bemutatott Vadalarm VIP klub egy újabb értékes elemével kapcsolatban. Minden Vadalarm VIP kártya feljogosít ugyanis 50 hektár ingyenes zónatérkép készítésre is, melyet az Agribit Platformon keresztül érhetsz el. Az Agribit zónatérképezéséről itt olvashatsz bővebben.

Hogyan válhatsz jogosulttá?

A Vadalarm VIP klubba 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami az ajándék zónatérképezés mellett még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás lehetősége vagy a 24 órás villámszerviz szolgáltatásunk.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.