Vadalarm Vadalarm VIP kártya 2020
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Te is szeretnéd 2020-ból a maximumot kihozni?

Akkor olvass tovább, és megmutatjuk, hogyan érheted ezt el!

Mi ez, és miért hoztuk létre?

A Vadalarm VIP kártya belépőt jelent számodra egy szűk vásárlói csoportba. Azért hoztuk ezt létre, hogy a kiemelt ügyfeleinkkel kiemelt módon foglalkozhassunk. A kártyából maximum 50 darabot adunk el, pont azért, hogy ha te megvásárolod, tényleg maximális törődésben részesülhess. Ha bezárod ezt az oldalt, nem fogunk a Facebookon és az interneten mindenfelé hirdetésekkel üldözni, ezért most kell eldöntened, hogy a VIP klubba akarsz-e tartozni 2020-ban. Mézd meg hát, milyen előnyökkel jár a Vadalarm VIP kártya 2020-ban!

Ez a kártya lesz a belépőd az elitklubba!

Látod, már a neved is rajta van. Ezt a weblapot azért készítettük, hogy tudd, milyen előnyökkel jár, ha te is csatlakozol az Vadalarm VIP klubhoz. Olvasd végig figyelmesen, és minden pontnál tedd fel magadnak a kérdést: "Vajon megéri ez nekem?". És ha a válaszod igen, akkor gondolj arra, hogy a többi 7 pont már csak a hab a tortán.

#1 VIP előny

Mert a legjobb ügyfelek vigyáznak a termékre

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy vajon beletegyük-e a csomagba ezt az óriási előnyt. Attól féltünk ugyanis, hogy ha valaki 28. napon esetleg visszaküld egy terméket, akkor atomjaira kell bontanunk azt, hogy megmentsük belőle az alkatrészeket, ugyanis egy vihart megélt terméket te sem szívesen vennél meg, mégha ez nem is látszik rajta. Azonban végül arra jutottunk, hogy a VIP ügyfeleink VIP módon bánnak a termékekkel is, így náluk biztos kezekben lesz. Ezért félresöpörve az ütött-kopott állapotban visszaküldött termékektől való félelmünket, úgy döntöttünk, hogy VIP ügyfeleink számára megduplázzuk a visszavásárlási garancia időtartamát!

Dupla visszavásárlási garancia

2x14 nap tesztidőszak

A törvényben garantált 14 napos próbaidőszak az esetek egy kis részében nem elég ahhoz, hogy kipróbáld a terméket. Például ha épp azelőtt kapod kézhez, hogy elutaznál otthonról egy hétre. Ilyenkor nagy biztonságot jelenthet a megduplázott visszavásárlási garancia.

#2 VIP előny

Mert soha nem volt még ilyen szintű kedvezményünk, és nem is lesz

Számolj gyorsan egyet fejben: ha pl veszel egy alap villanypásztor szettet lopásbiztosítással (80 ezer forintért) februárban, akkor kapásból visszakapod a kártya árának közel felét (24 ezer forintot). Aztán jön a fő szezon, amikor talán szükséged lehet mondjuk egy Vadalarm Triplára egy nagyobb terület gyors védelméhez. Itt szintén nyersz 27.000 forintot, és már vissza is jött a kártya teljes ára. A többi már csak finom ráadás!

Állandó kedvezmény

30% kedvezmény egy éven keresztül

A Vadalarm VIP kártya egy olyan klubba enged bejutást számodra, ahova eddig csak vadásztársaságokat és viszonteladókat engedtünk be. Ők voltak eddig kizárólag azok, akik megkapták a 30%-os kedvezményt minden általunk gyártott termék vásárlásakor.

#3 VIP előny

Ezt a túrát járjuk veled is végig, csak szólj, mikor jössz!

Gyárlátogatás ajándékkal

Minden VIP tagot meginvitálunk egy műhelylátogatásra 2020-ban egy előre egyeztetett időpontban. Gyere el te is és körbe vezetünk, bepillantást engedünk neked a kulisszák mögé, meghallgatjuk javaslataidat egy kávé mellett, és a végén a bögrét még haza is viheted emlékbe. Na mit szólsz, jössz?

#4 VIP előny

Mert legjobb ügyfeleinkre figyelünk a legjobban.

Létrehoztuk a VIP@VADALARM.HU e-mail címet. Amit ide írsz, az megkerüli az ügyfélszolgálatot, és egyből a cégvezetés asztalán landol. Választ viszont csak az kap, aki belép a Vadalarm VIP klubba. A többieknek be kell érniük a hagyományos ügyfélszolgálattal. Bocsi, de a prémium kiszolgálást a VIP klubban találod.

Vadalarm VIP kontakt

Közvetlen elérhetőség

Mivel az elmúlt fél évben 1500-nál is több telefont bonyolított le ügyfélszolgálatunk, ezért akárki akármennyire is akar a cégvezetéssel beszélni, ilyet nálunk nem lehet. Az ügyfélszolgálat (mint a nevében is benne van) azért van, hogy kiszolgálja az ügyfeleket és megoldja a problémát. Azonban VIP tagjainknak (és csakis nekik) megadjuk a cégvezetés elérhetőségét.

#5 VIP előny

Ajándék zónatérkép készítési szolgáltatás 50 hektárra

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy egyre modernebb technikát adjunk ügyfeleink kezébe. Ennek egyik legújabb eleme a Vadalarmtól független szolgáltatási platformunk, az Agribit. Bővebb információt erről itt találhatsz. VIP programunk keretében ingyenesen készítjük el zónatérképedet összesen 50 hektárról!

Automatikus zónatérkép készítés

Belépő a harmadik évezredbe

Talán már te is hallottál az Agribitről, saját fejlesztésű mezőgazdasági platformunkról. Az itt elérhető legújabb szolgáltatásunk az automatikus műholdalapú zónatérképezés. Ez az alapja többek között a differenciált inputanyag kijuttatásnak és az ideális talajmintavételi pontok meghatározásának. És ez az, amit a Vadalarm VIP klubban neked is jár.

#6 VIP előny

Mert a minden szervizelés fontos, de nem lehet mindenkié a legfontosabb

Előfordul, hogy főszezonban feltorlódhatnak a feladatok, és nem tudunk mindent azonnal megoldani. Általában a szervizelés maximum 1 hetet szokott igénybe venni, de tisztában vagyunk vele, hogy sokszor már ennyi idő alatt is jelentős károk keletkezhetnek, ezért VIP klubtagok számára létrehoztuk Villámszerviz szolgáltatásunkat.

Gyorsszerviz

Villámszerviz

A szabályzatunkban maximális 14 nap van meghatározva. Fordult már elő sajnos olyan eset, hogy a szervizelés ehhez igencsak közeli időtartamot vett igénybe. Sajnos alkatrészhiány esetén előfordul, hogy egy beszállítóra várnunk kell. Viszont, ha veled ilyen előfordulna, csak mutasd fel VIP kártyádat, és legjobb embereinket állítjuk rá a problémádra, amit ha törik, ha szakad, 24 óra alatt megoldunk.

#7 VIP előny

Mert a VIP ügyfélnek lehet egy extra kérése

Mivel nem tudjuk, pontosan mit szeretnél kérni, ezért azt előre nem garantálhatjuk, hogy meg tudjuk csinálni. De azt igen, hogy ha képesek vagyunk rá és nem irreális a dolog, akkor meg is fogjuk csinálni neked. (Néhány korábbi kívánság: döntött napelem, plusz töltőcsatlakozó napelemes eszközre, hálózati áramról és napelemről felváltva működő villanypásztor, karámfeszültség állathoz igazítása stb.)

Kívánság

Lehet egy extra kívánságod

A mindennapokban megszámlálhatatlan mennyiségű egyedi igénnyel találkozunk, melyet a szériagyártásban nem tudunk megvalósítani. Amikor egyedi kéréseik mellett érvelő ügyfeleinknek elmondjuk, hogy mennyibe kerülne megcsinálni az adott kérést, általában már nem kérik. Azonban neked, mint VIP tagnak lehet egy egyedi kérésed is.

#8 VIP előny

Nem csak féláron, de az elsők közt kaphatod meg a tavaszi új Vadalarm állatriasztót

És ehhez még csak kérned sem kell: tavasszal felhívunk, és a publikus bemutató előtt elmeséljük neked új fejlesztésünket. Ha megtetszik, egyből le is csaphatsz rá, mindenki más előtt és mindenkinél jobb áron kaphatod meg.

Meglepetés

Tavaszi féláras meglepetés

Tavasszal egy vadonatúj termékkel fogunk jelentkezni, aminek tesztelése és fejlesztése már hónapok óta tart. Ugyan még nem mondhatjuk el, hogy mi lesz ez, ám annyiban biztosak vagyunk, hogy erre ügyfeleink 90%-ának szüksége lesz. Olyan állatra fejlesztünk ugyanis riasztót, mely jó eséllyel most is megkeseríti életedet.

Ez sem győzött meg? Kérdésed lenne?

Mit kell tudnod a Vadalarm VIP kártyáról?

Meddig használható?

A 2020 február végéig kibocsátott kártyák 2020 december 31-ig korlátlan számú alkalommal jogosítanak fel bármelyik fent felsorolt előny használatára. Ez alól csak a műhelylátogatás, a meglepetés termék és az extrakívánság képez kivételt.

Hogyan tudom használni a kártyát?

A VIP kártya használatának legegyszerűbb módja az lesz, ha ügyfélszolgálatunkon jelzed, hogy rendelkezel vele. Minden kártya egy egyedi azonosítószámmal lesz ellátva, így a kuponkód mezőbe beírva is használható.

Ki használhatja a kártyát?

A Vadalarm VIP kártyát csak a kártyán feltüntetett tulajdonos használhatja. A kártya nem átruházható, illetéktelen használat, vagy visszaélés gyanúja esetén bármikor költségvisszatérítés nélkül bevonható.

Mikor postázzuk a kártyát?

A kártyák névreszólóan, egyedileg készülnek, így emiatt legyártásuk is csak a megrendelés leadása után kezdődik meg. A kártyákat legkésőbb február végén postázzuk ki a megadott szállítási címre.

Vadalarm Vadalarm VIP kártya Vadalarm logo A Vadalarm VIP kártya azoknak a gazdáknak készült, akik szeretnének mindig a legjobb szolgáltatásban részesülni, és rendszeresen vásárolnak Vadalarm termékeket. Termékkód:VIP020 4.4 csillagos értékeslés 89 felhasználó véleménye alapján $49.990 ) Gyártó: Nowton Bt Állapot: Új Raktáron! Rendelj most!
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.