Vadalarm Vadalarm Prémium előfizetés
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Te is mindig mindenből a prémium kiszolgálást választod?

Akkor olvass tovább, és megmutatjuk, hogyan érheted ezt el a Vadalarmnál!

A Vadalarm Premium előfizetés belépőt jelent számodra egy szűk vásárlói csoportba. Azért hoztuk ezt létre, hogy a kiemelt ügyfeleinkkel kiemelt módon foglalkozhassunk. Az első időszakban maximum 100 ügyfelet tudunk kiszolgálni, pont azért, hogy ha te előfizetsz rá, tényleg maximális törődésben részesülhess. Mézd meg hát, milyen előnyökkel jár a Vadalarm Prémium előfizetés!

A Vadalarm Premium előfizetés havidíja: 1700 Ft

#1 Premium előny

Mert a legjobb ügyfelek vigyáznak a termékre

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy vajon beletegyük-e a csomagba ezt az óriási előnyt. Attól féltünk ugyanis, hogy ha valaki 30. napon esetleg visszaküld egy terméket, akkor atomjaira kell bontanunk azt, hogy megmentsük belőle az alkatrészeket, ugyanis egy vihart megélt terméket te sem szívesen vennél meg, mégha ez nem is látszik rajta. Azonban végül arra jutottunk, hogy a prémium ügyfeleink valószínűleg jobban bánnak a termékekkel is, így náluk biztos kezekben lesz. Ezért félresöpörve az ütött-kopott állapotban visszaküldött termékektől való félelmünket, úgy döntöttünk, hogy a Vadalarm Premium előfizetők számára megnöveljük a visszavásárlási garancia időtartamát!

Kiterjesztett garancia

30 nap tesztidőszak

A törvényben garantált 14 napos próbaidőszak az esetek egy kis részében nem elég ahhoz, hogy kipróbáld a terméket. Például ha épp azelőtt kapod kézhez, hogy elutaznál otthonról egy hétre. Ilyenkor nagy biztonságot jelenthet a megnövelt visszavásárlási garancia.

#2 Premium előny

Rendszeres kedvezményes ajánlatok

A Vadalarm Premium előfizetők számára rendszeresen, nagyjából havi gyakorisággal érkezünk olyan kedvezményes ajánlatokkal, melyekről másnak mégcsak nem is szólunk. Sokszor ezek a kedvezmények okos eszközeink termékfunkciókkal való bővítéséhez kapcsolódnak, így azonnal "kézbeveheted" a megvásárolt technológiát, függetlenül az aktuális raktárkészletünktől.

Kedvezmények

Kedvezményes vásárlási lehetőségek

A Vadalarm Premium előfizetés egy olyan klubba enged bejutást számodra, ahova eddig csak a nagyobb mennyisgégben vásárlókat engedtük be. Ők voltak eddig kizárólag azok, akik a nagyobb mennyiség miatt kedvezményt kaptak minden általunk gyártott termék vásárlásakor.

#3 Premium előny

Cseretermék a javítás idejére

Kérésedre a szervizelés idejére azonos alapfunkcióval rendelkező csereterméket kapsz maximum 200.000 Ft értékben. Azaz nem feltétlenül ugyanolyan típusú, de biztosan ugyanolyan funkciójú terméket kapsz.

Cseretermék

Cseretermék, amíg meg nem javítjuk a tiédet

Tisztában vagyunk vele, hogy egy gyártó számára mindig a szervizszolgáltatás biztosítása a legnehezebb. Soha nem ígérjük senkinek, hogy azonnal megjavítjuk a termékét, mert a leggyorsabb esetekben is minden ellenőrzéssel együtt legalább fél órát igényel a javítás. Persze vannak könnyebb és nehezebb esetek, és ha már előre látjuk, hogy a tiéd nehezebb lesz, akkor jön jól a Vadalarm Premium tagságod, ugyanis addig sem kell állataidat, növényeidet vagy épp kertedet védtelenül hagynod.

#4 Premium előny

Mert legjobb ügyfeleinkre figyelünk a legjobban.

Létrehoztuk a VIP@VADALARM.HU e-mail címet. Amit ide írsz, azt még hétvégén is olvassuk. Viszont kérjük, hogy csak SOS ügyekben használd, és természetesen csak a Vadalarm Premium ügyfeleink kapnak választ. A többieknek be kell érniük a hagyományos ügyfélszolgálattal. Tudod, a prémium kiszolgálást a Premium klubban találod.

Vadalarm VIP kontakt

VIP ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat (mint a nevében is benne van) azért van, hogy kiszolgálja az ügyfeleket és megoldja a problémát. Mivel az elmúlt fél évben 1500-nál is több emailt és kb 2500 telefonhívást bonyolított le ügyfélszolgálatunk, ezért akárki akármennyire is fontosnak tartja saját problémáját, előfordul, hogy nem kap olyan gyorsan választ, mint szeretné. A Vadalarm Premium előfizetőket viszont elsőbbséggel kezeljük, és még hétvégén is olvassuk leveleiket.

#5 Premium előny

Az elsők között kaphatod meg legújabb termékeinket

Gyakran végzünk titkos teszteket azért, hogy kiderítsük, meglévő termékeinket hogyan tudnánk még tovább fejleszteni, és hogy milyen új termékeket fejlesszünk ki. Ez korábban meghívásos alapon, gyakran véletlenszerűen vagy problémaspecifikusan kiválasztott ügyfelekkel zajlott. Azonban ha Vadalarm Premium előfizető vagy, akkor nem kell várnod a szerencsére, ugyanis biztosan fel fogjuk ajánlani új termékeinket tesztelésre.

Meglepetés

Nézz be a Vadalarm "laborjába"

Mert bizony ott lapoulnak a legújabb villanypásztoros fejlesztések, a legmeglepőbb vadriasztási technológiák és számunkra új vadkármegelőző módszerek. Ha te is annyira szeretsz kísérletezni, mint mi, akkor biztosan imádni fogod ezt a lehetőséget. Az elsők között adjuk ugyanis kezedbe tesztelési céllal legújabb fejlesztéseinket.

És ami mindenkinek alapból jár

Pénzvisszafizetési garancia

Ha bármely tőlünk vásárolt termékeddel problémád van, visszaküldheted számunkra 14 napon belül. A fenti menüben olvashatod részletesen visszaküldési politikánkat.

Kiszállítás akár másnapra

Amennyiben munkanapon délelőtt rendelsz egy egyszerűbb csomagot, másnap már jó eséllyel kézhez is veheted azt. Ez gyakran kevesebb, mint 24 óra.

100% magyar termék

A Vadalarm márka termékei 100%-ban magyarok. Magyar ötletből magyar fejlesztők fejlesztik és magyar üzemben szerelik össze az összes terméket.

Biztonságos fizetés

Fizess a hazai Barion szolgáltatókon keresztül! Ennél biztonságosabb fizetési mód nem létezik.

Utánvét

Ha ezt választod, egy perc alatt elmentjük adataidat, a futárnak fizetsz átvételkor, és hamarabb kapod meg csomagodat.

Ügyfelek ezrei által kedvelt márka

A Vadalarm termékek bevezetésüktől fogva nagy népszerűségnek örvendenek, mert egyszerű kialakításuknak köszönhetően könnyen telepíthetők.

Fontos információk a Vadalarm Premium szolgáltatásról

Meddig él a tagságom?

Az előfizetés jelenleg havidíjas csomagban érhető el. A tagságod a belépés napjától él, és minden hónap ugyanezen napján fog megtörténni a következő havidíj automatikus levonása. Tagságod az utolsó sikeres tranzakciót követő hónap azonos napjáig áll fenn.

Hogyan tudom lemondani az előfizetést?

Mivel az előfizetések törlése egyelőre még manuálisan történik, ezért arra kérünk, hogy lemondási szándékodat e-mailben jelezd számunkra az info@vadalarm.hu e-mail címen. Kollégáinknak nem szükséges magyarázatot adnod lemondásod okára, de megköszönjük építő jellegű kritikádat.

Hogyan tudok élni az előfizetés előnyeivel?

A vásárlásokhoz köthető előnyeidet weboldalunk a legtöbb esetben automatikusan érvényesíti. Amennyiben ez a funkció nem működne, kapni fogsz egy dedikált kuponkódot minden esetben, amikor élni szeretnél valamelyik előnnyel. A garanciához és egyéb bánásmódokhoz köthető extrákat pedig kollégáink automatikusan figyelembe veszik.

Változik-e valaha a Vadalarm Premium ára?

Az árváltozások jelenlegi terveink szerint év elején, inflációkövető módon és az ÁSZF-ünkben leírtaknak megfelelően fognak megtörténni. Természetesen minden árváltozásról e-mailben előzetesen értesítünk, és bármikor meglesz a lehetőséged előfizetésed lemondására.

Tudok-e éves díjat fizetni?

Előfizetéses rendszerünk még nagyon új fejlesztés, így egyelőre nincs lehetőséged éves díj fizetésére, de amennyiben kialakítunk ilyen csomagot is, mindenképp értesítünk.

Tudok-e éves díjat fizetni?

Előfizetéses rendszerünk még nagyon új fejlesztés, így egyelőre nincs lehetőséged éves díj fizetésére, de amennyiben kialakítunk ilyen csomagot is, mindenképp értesítünk.

Hol követhetem nyomon előfizetésem állapotát?

Navigálj a menüben a "Fiókom" menüpontra, és minden információt megtalálsz előfizetésed állapotával kapcsolatban.

Egyéb kérdésed van?
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.