Vadalarm Problémád vagy javaslatod van? Így írj egyből a cégvezetésnek! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Problémád vagy javaslatod van? Így írj egyből a cégvezetésnek!

Fordult már elő veled, hogy bármi miatt úgy érezted, hogy egy általános ügyfélszolgálat nem tud neked segíteni? Amikor olyan helyzetben voltál, ahol jó lett volna egyből a cégvezetéssel beszélned? Biztos volt már olyan is, hogy nagyon szeretted volna, ha egy jó ötletedet vagy komoly kérésedet meghallgatják és komolyan veszik. Új szolgáltatásunkkal lehetőséget teremtünk számodra, hogy ne csak hallasd a hangod, de az meghallgatásra is találjon!

Nagyobb méretű megrendelés, szűkös szállítási határidő, esetleg helyszíni szemle vagy műszaki támogatás kérése ugyan nem mindennapos dolog, ám tisztában vagyunk vele, hogy gyakran felmerülnek. Ügyfélszolgálatunk azonban a hatékony működés érdekében szigorú szabályok szerint dolgozik, és csak kivételes esetben továbbít kérést a cégvezetés felé. Végülis, ha belegondolsz, egy profi ügyfélszolgálatnak így kell működnie, nem?

vip4.jpg

Viszont mind tudjuk, hogy a kivételek erősítik a szabályt. A kivétel pedig azért kivétel, mert nem tesszük meg akárkivel. Tudjuk mire gondolsz, ilyenkor szoktak képbe kerülni a haverok, rokonok és az ismerősök. Azonban célkitűzéseink közt szerepel, hogy ilyen értelemben véve semmiképp sem szeretnénk hagyományos cégként működni. Az ügyfélszolgálat megkerülését csak és kizárólag egy kiemelt ügyfélkörnek tesszük lehetővé 2020-ban is. Ők pedig a Vadalarm VIP klub tagjai. Aki ide belép, bármikor írhat egy e-mailt a vip@vadalarm.hu címre és még aznap választ kap kérdésére, legyen az bármilyen bonyolult.

Ja, hogy még nem vagy tag? A csatlakozás nagyon egyszerű. A Vadalarm VIP klubba 2020-ban azok tartozhatnak, akik megvásárolták a Vadalarm VIP kártyát, ami az elsőbbségi ügyfélszolgálat mellett még 7 másik óriási előnyt is magába foglal. Ilyen előny többek között az egy éven keresztüli viszonteladói árakon való vásárlás lehetősége vagy a 24 órás villámszerviz szolgáltatásunk.

Ha szeretnél többet megtudni a VIP klubról, akkor kattints ide, és olvasd el a részleteket!

Ajánlott termék

Vadalarm VIP kártya 2020

Vadalarm VIP kártya 2020

Lépj be a Vadalarm VIP klubba 2020-ra, és használd ki mind a 8 előnyét! Kattints a részletekért!

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Látogasd meg műhelyünket és szerezz ajándék Vadalarmos bögrét!

Ugye te is mindig csodálattal nézed a "Hogyan készült?" videókat? Ha igen, akkor bizonyára az is érdekel, hogyan készül egy ultrahangos vadriasztó, vagy épp egy villanypásztor. "Véletlenül" épp meg tudjuk mutatni neked, ha érdekel. Viszont nem engedünk ám be akárkit a színfalak mögé! Olvasd el a cikket, hogy megtudd, mit kell tenned ahhoz, hogy beléphess a Vadalarm szentélyébe.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.