Vadalarm Megvan a Vadalarm új szlogenje - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Megvan a Vadalarm új szlogenje

Korábban voltak próbálkozásaink különböző szlogenekre, ám egyiket sem éreztük eléggé átütőnek. Most azonban, hogy már 6 fős csapatunk van, úgy éreztük, valakinek biztosan lesz egy jó ötlete. Sőt, még egy rekesz sört is kitűztünk nyereménynek, hogy mindenkinek legyen legalább egy jó szlogenjavaslata. Ezek közül aztán szavazást írtunk ki ügyfeleink körében, és íme, megszületett a Vadalarm szlogenje.

A Vadalarm szlogenjének kiválasztása

Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen, sokak szemében abszolút irrelevánsnak tűnő kérdés közel 600 ügyfelünket mozgatta meg. Nekünk azonban nagyon is fontos volt kifejezni azt, hogy a Vadalarm már rég nem azt az első terméket jelenti, amit már csak irodánk múzeumsarkában találsz meg. Hiszen fejlesztőink a háttérben rengeteg újításon és remek terméken dolgoznak, melyekre tökéletesen illeni fog az új jelmondat is.

Egészen pontosan 578 szavazat érkezett be hozzánk a megadott határidőre. Ezek alapján pedig első helyen az "Állati jó megoldások" végzett, majd kissé lemaradva, de a mezőnyből még szignifikánsan kiemelkedve a "Hallatlan hatás" lett a második legnépszerűbb.

Egyrészt köszönjük szépen a leadott szavazatokat, másrészt pedig szeretnénk bejelenteni, hogy a Vadalarm hivatalos szlogenje a következő:

Vadalarm - Állati jó megoldások

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.