Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Megvan a Vadalarm új szlogenje

Korábban voltak próbálkozásaink különböző szlogenekre, ám egyiket sem éreztük eléggé átütőnek. Most azonban, hogy már 6 fős csapatunk van, úgy éreztük, valakinek biztosan lesz egy jó ötlete. Sőt, még egy rekesz sört is kitűztünk nyereménynek, hogy mindenkinek legyen legalább egy jó szlogenjavaslata. Ezek közül aztán szavazást írtunk ki ügyfeleink körében, és íme, megszületett a Vadalarm szlogenje.

A Vadalarm szlogenjének kiválasztása

Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen, sokak szemében abszolút irrelevánsnak tűnő kérdés közel 600 ügyfelünket mozgatta meg. Nekünk azonban nagyon is fontos volt kifejezni azt, hogy a Vadalarm már rég nem azt az első terméket jelenti, amit már csak irodánk múzeumsarkában találsz meg. Hiszen fejlesztőink a háttérben rengeteg újításon és remek terméken dolgoznak, melyekre tökéletesen illeni fog az új jelmondat is.

Egészen pontosan 578 szavazat érkezett be hozzánk a megadott határidőre. Ezek alapján pedig első helyen az "Állati jó megoldások" végzett, majd kissé lemaradva, de a mezőnyből még szignifikánsan kiemelkedve a "Hallatlan hatás" lett a második legnépszerűbb.

Egyrészt köszönjük szépen a leadott szavazatokat, másrészt pedig szeretnénk bejelenteni, hogy a Vadalarm hivatalos szlogenje a következő:

Vadalarm - Állati jó megoldások

 

Ezt olvastad már?

A nyár egyik legfontosabb feladata a vaditatók rendszeres karbantartása

A nyári hőség nem csak a növény-, de az állatvilág számára is megterhelő. A hivatásos vadászok fontos feladata a vaditatók karbantartása, szárazság idején a vadállomány friss ivóvizének biztosítása.

Ajánlott ingyenes e-könyv


Ajánlott termék

Vadalarm Tripla vadriasztó

Vadalarm Tripla vadriasztó

Akár 7 hektáros védelem egyetlen eszközzel!

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.