Vadalarm Megvan a Vadalarm új szlogenje - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Megvan a Vadalarm új szlogenje

Korábban voltak próbálkozásaink különböző szlogenekre, ám egyiket sem éreztük eléggé átütőnek. Most azonban, hogy már 6 fős csapatunk van, úgy éreztük, valakinek biztosan lesz egy jó ötlete. Sőt, még egy rekesz sört is kitűztünk nyereménynek, hogy mindenkinek legyen legalább egy jó szlogenjavaslata. Ezek közül aztán szavazást írtunk ki ügyfeleink körében, és íme, megszületett a Vadalarm szlogenje.

A Vadalarm szlogenjének kiválasztása

Nagyon örülünk neki, hogy egy ilyen, sokak szemében abszolút irrelevánsnak tűnő kérdés közel 600 ügyfelünket mozgatta meg. Nekünk azonban nagyon is fontos volt kifejezni azt, hogy a Vadalarm már rég nem azt az első terméket jelenti, amit már csak irodánk múzeumsarkában találsz meg. Hiszen fejlesztőink a háttérben rengeteg újításon és remek terméken dolgoznak, melyekre tökéletesen illeni fog az új jelmondat is.

Egészen pontosan 578 szavazat érkezett be hozzánk a megadott határidőre. Ezek alapján pedig első helyen az "Állati jó megoldások" végzett, majd kissé lemaradva, de a mezőnyből még szignifikánsan kiemelkedve a "Hallatlan hatás" lett a második legnépszerűbb.

Egyrészt köszönjük szépen a leadott szavazatokat, másrészt pedig szeretnénk bejelenteni, hogy a Vadalarm hivatalos szlogenje a következő:

Vadalarm - Állati jó megoldások

 

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Tripla

Vadalarm Smart Tripla

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

A nyár egyik legfontosabb feladata a vaditatók rendszeres karbantartása

A nyári hőség nem csak a növény-, de az állatvilág számára is megterhelő. A hivatásos vadászok fontos feladata a vaditatók karbantartása, szárazság idején a vadállomány friss ivóvizének biztosítása.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.