Vadalarm Miért vennél magyar vadriasztót, ha rendelhetsz az eBay-en is? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Miért vennél magyar vadriasztót, ha rendelhetsz az eBay-en is?

Az emberek többsége nincs tisztában vele, hogy pontosan hol is áll a technológiai fejlettség szintjén a mai mezőgazdaság. Sokan nem is tudják elképzelni, de előbb volt önvezető traktor, mint önvezető autó. Amikor a Google még a saját parkolójába sem engedte ki robotpilótáját, egyes traktorok már akkor maguktól felszántották a kertet.

Ennek fényében talán már egyértelműbb, hogy a modern gazda már nem a helyi mezőgazdasági boltba jár, hanem szépen előkapja a vadi új 4G-s okostelóját, és felnéz az eBay-re, Aliexpressre, Amazonra, vagy az éppen fénykorát élő tetszőleges külföldi mamutcég weboldalára, hogy rendeljen például egy vadriasztót. Alig, hogy virágzásnak indult a hazai "webshop-ipar", máris joggal vetődik fel a kérdés, hogy van-e értelme tovább folytatni. Hiszen egyszerű kis közép-európai cégként hogyan is tudnánk versenyre kelni egy webshop óriással. Na, azért nem vagyunk teljesen esélytelenek. :) Nézzük is, mit tudunk felmutatni.

Te kit választasz?

Minden általunk elkészített eszközre vállalunk két hét visszavásárlási garanciát, és 2 teljes év 100%-os garanciát (értsd: 100% = nincs olyan alkatrész, aminek a meghibásodását ne tudnánk ingyen orvosolni). Ezen felül bármikor a 2 év letelte után is kedvező áron bármit meg tudunk javítani a készülékeinken. Ezekkel szemben ott van például a nemzetközi oldalak általános pénz visszafizetési garanciája. Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy ha vissza is utalják a pénzedet (7%-os Paypalos "vám" után), ott állsz egy, a termék megérkezésére való várakozással töltött hónap után és a problémáddal továbbra is az öledben. Lehet, hogy csak ekkor fogod, de ekkor be fogod látni, hogy miért ne Kínából rendelj vadriasztót.

 

De várj még, mondunk jobbat! Biztos ismered a hazai cukorgyártás siralmas történetét. Vagy még általánosabban a feldolgozó iparét. Azét az iparét, amit olyan sikeresen a földbe döngöltünk néhány rövidtávú támogatásért cserébe, hogy lassan akkor jár legjobban a magyar gazda, ha nem termeszt semmit a földjén, csak felveszi a támogatásokat (amiket azért kap, hogy ne termesszen bizonyos növényeket!). Ilyen esetben aztán tényleg nincs szükség vadriasztóra.

A tejtermelők is gyakran tüntetnek szerte az EU-ban az alacsony felvásárlási árak ellen. Ennek csak az a szépséghibája, hogy amikor boldogan belementek a szabadpiaci versenybe, talán maguk sem gondoltak bele, hogy majd Új-Zélanddal kell versenybe szállniuk. Egy olyan országgal, ahol még istállót sem kell építeni, hisz mindig csak nyár van, az állatok pedig boldogan legelészhetnek és tejelhetnek szinte ingyen. A mi online bizniszünk is ehhez hasonló: egy olyan országgal (Kína) kell versenybe szállnunk hazai fejlesztésű termékünkkel, ahol az eBay-en üzletelő elvtársak  még a számla fogalmát is csak hírből ismerik, magyarul nyilván nem, angolul pedig alig-alig beszélnek. A különbség csak annyi, hogy a webshopok nem fognak tüntetni, csak szép csendben megszűnni.

Na, de félre a borús jövőképekkel! Nézzük, miket teszünk minden nap ennek elkerülése érdekében. 

  1. A már említett garanciákat 100%-osan betartjuk
  2. Ingyen szállítunk házhoz mindent
  3. Ingyen visszahívunk, segítünk egyedi problémáid megoldásában
  4. Csak profikkal dolgozunk, mert tudjuk, hogy ezt várod el
  5. A terméket úgy fejlesztjük, ahogy a magyar igények diktálják (nem a szibériai tigrist, hanem a magyar vaddisznót riasztjuk)
  6. Üzletileg korrektül viselkedünk: minden vásárlásról számlát adunk és a vételár közel felét rendes adózó módjára végül az államkasszába fizetjük
  7. Nem kötekedünk ha nem jött be a termékünk. Megértjük, ha feléd süketek a vaddisznók, és visszafizetjük a vételárat.

Szóval az "Igyál magyar tejet" szlogenen felbuzdulva kedves gazdák egyet mondhatunk:

"Magyar földre vegyél magyar vadriasztót!"

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.