Vadalarm Miért vennél magyar vadriasztót, ha rendelhetsz az eBay-en is? - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Miért vennél magyar vadriasztót, ha rendelhetsz az eBay-en is?

Az emberek többsége nincs tisztában vele, hogy pontosan hol is áll a technológiai fejlettség szintjén a mai mezőgazdaság. Sokan nem is tudják elképzelni, de előbb volt önvezető traktor, mint önvezető autó. Amikor a Google még a saját parkolójába sem engedte ki robotpilótáját, egyes traktorok már akkor maguktól felszántották a kertet.

Ennek fényében talán már egyértelműbb, hogy a modern gazda már nem a helyi mezőgazdasági boltba jár, hanem szépen előkapja a vadi új 4G-s okostelóját, és felnéz az eBay-re, Aliexpressre, Amazonra, vagy az éppen fénykorát élő tetszőleges külföldi mamutcég weboldalára, hogy rendeljen például egy vadriasztót. Alig, hogy virágzásnak indult a hazai "webshop-ipar", máris joggal vetődik fel a kérdés, hogy van-e értelme tovább folytatni. Hiszen egyszerű kis közép-európai cégként hogyan is tudnánk versenyre kelni egy webshop óriással. Na, azért nem vagyunk teljesen esélytelenek. :) Nézzük is, mit tudunk felmutatni.

Te kit választasz?

Minden általunk elkészített eszközre vállalunk két hét visszavásárlási garanciát, és 2 teljes év 100%-os garanciát (értsd: 100% = nincs olyan alkatrész, aminek a meghibásodását ne tudnánk ingyen orvosolni). Ezen felül bármikor a 2 év letelte után is kedvező áron bármit meg tudunk javítani a készülékeinken. Ezekkel szemben ott van például a nemzetközi oldalak általános pénz visszafizetési garanciája. Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy ha vissza is utalják a pénzedet (7%-os Paypalos "vám" után), ott állsz egy, a termék megérkezésére való várakozással töltött hónap után és a problémáddal továbbra is az öledben. Lehet, hogy csak ekkor fogod, de ekkor be fogod látni, hogy miért ne Kínából rendelj vadriasztót.

 

De várj még, mondunk jobbat! Biztos ismered a hazai cukorgyártás siralmas történetét. Vagy még általánosabban a feldolgozó iparét. Azét az iparét, amit olyan sikeresen a földbe döngöltünk néhány rövidtávú támogatásért cserébe, hogy lassan akkor jár legjobban a magyar gazda, ha nem termeszt semmit a földjén, csak felveszi a támogatásokat (amiket azért kap, hogy ne termesszen bizonyos növényeket!). Ilyen esetben aztán tényleg nincs szükség vadriasztóra.

A tejtermelők is gyakran tüntetnek szerte az EU-ban az alacsony felvásárlási árak ellen. Ennek csak az a szépséghibája, hogy amikor boldogan belementek a szabadpiaci versenybe, talán maguk sem gondoltak bele, hogy majd Új-Zélanddal kell versenybe szállniuk. Egy olyan országgal, ahol még istállót sem kell építeni, hisz mindig csak nyár van, az állatok pedig boldogan legelészhetnek és tejelhetnek szinte ingyen. A mi online bizniszünk is ehhez hasonló: egy olyan országgal (Kína) kell versenybe szállnunk hazai fejlesztésű termékünkkel, ahol az eBay-en üzletelő elvtársak  még a számla fogalmát is csak hírből ismerik, magyarul nyilván nem, angolul pedig alig-alig beszélnek. A különbség csak annyi, hogy a webshopok nem fognak tüntetni, csak szép csendben megszűnni.

Na, de félre a borús jövőképekkel! Nézzük, miket teszünk minden nap ennek elkerülése érdekében. 

  1. A már említett garanciákat 100%-osan betartjuk
  2. Ingyen szállítunk házhoz mindent
  3. Ingyen visszahívunk, segítünk egyedi problémáid megoldásában
  4. Csak profikkal dolgozunk, mert tudjuk, hogy ezt várod el
  5. A terméket úgy fejlesztjük, ahogy a magyar igények diktálják (nem a szibériai tigrist, hanem a magyar vaddisznót riasztjuk)
  6. Üzletileg korrektül viselkedünk: minden vásárlásról számlát adunk és a vételár közel felét rendes adózó módjára végül az államkasszába fizetjük
  7. Nem kötekedünk ha nem jött be a termékünk. Megértjük, ha feléd süketek a vaddisznók, és visszafizetjük a vételárat.

Szóval az "Igyál magyar tejet" szlogenen felbuzdulva kedves gazdák egyet mondhatunk:

"Magyar földre vegyél magyar vadriasztót!"

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Kint jártunk az Agromash expón

2016 január 27 és 30 között rendezték meg a Hungexpón az AGROmashEXPO kiállítást, melyen igaz csak látogatóként, de mi is ott voltunk. Élményeinket, tapasztalatinkat írjuk le most nektek.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.