Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Játssz velünk augusztus 20 alkalmából!

Reméljük jól telt a hosszú hétvégéd, és neked is sikerült egy kicsit kiszakadnod a szürke hétköznapokból. Persze a többségnek augusztus 20 nem feltétlenül az államalapítás ünnepléséről szól, különösen, ha hosszú hétvége jön össze belőle. De mindenesetre érdemes felidézni, hogyan is kezdődött az ország története. Ne ijedj meg, most nem versfelolvasás következik, mint a halál unalmas iskolai és önkormányzati megemlékezéseken. (Tudod, a dögunalom nem a mi műfajunk.)

Így csak érintőlegesen emlékezünk meg róla, hogy amit közel ezer év távlatából békés történelemnek látunk, és nyugodt tűzijátéknézéssel ünneplünk, az közel sem volt békés. Pedig az államalapításkor még minden jól alakult, de aztán Imre herceg váratlan halálával egy csapásra minden megváltozott, és kérdésessé vált az addig felépített rendszer egyben maradása. Ki tudja, hogy alakult volna, ha nincs az a bizonyos vadkan baleset. De hát, mint szokták mondani, a történelemben nincsen ha. A jövő viszont még bármit hozhat, számodra is.

Ezért is készítettünk egy rövid (10 kérdéses) kvízt, hogy ha a természetben járva vadnyomokat találsz, te ne juss Imre herceg sorsára. Ráadásul a 10-ből legalább 5 kérdésre helyesen válaszolókat még ajándékkal is meglepjük. Kattints hát a lenti gombra, és teszteld le magad, hogy vajon meg tudod-e különböztetni a borz nyomokat a vaddisznóétól!

Töltsd ki a tesztet!

Ezt olvastad már?

Így védd meg magas kukoricádat a vaddisznóktól

Írásunkban egy esettanulmányon keresztül összeszedünk mindent, amit kukoricatermesztőknek érdemes tudnia a vadriasztó kihelyezéséről. Tarts velünk, és ismerd meg a trükköket, amiknek segítségével te is minimalizálhatod a vadkár mértékét.

Ajánlott ingyenes e-könyv

13+1 módszer a vadkár ellen

13+1 módszer a vadkár ellen

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.