Vadalarm Játssz velünk augusztus 20 alkalmából! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Játssz velünk augusztus 20 alkalmából!

Reméljük jól telt a hosszú hétvégéd, és neked is sikerült egy kicsit kiszakadnod a szürke hétköznapokból. Persze a többségnek augusztus 20 nem feltétlenül az államalapítás ünnepléséről szól, különösen, ha hosszú hétvége jön össze belőle. De mindenesetre érdemes felidézni, hogyan is kezdődött az ország története. Ne ijedj meg, most nem versfelolvasás következik, mint a halál unalmas iskolai és önkormányzati megemlékezéseken. (Tudod, a dögunalom nem a mi műfajunk.)

Így csak érintőlegesen emlékezünk meg róla, hogy amit közel ezer év távlatából békés történelemnek látunk, és nyugodt tűzijátéknézéssel ünneplünk, az közel sem volt békés. Pedig az államalapításkor még minden jól alakult, de aztán Imre herceg váratlan halálával egy csapásra minden megváltozott, és kérdésessé vált az addig felépített rendszer egyben maradása. Ki tudja, hogy alakult volna, ha nincs az a bizonyos vadkan baleset. De hát, mint szokták mondani, a történelemben nincsen ha. A jövő viszont még bármit hozhat, számodra is.

Ezért is készítettünk egy rövid (10 kérdéses) kvízt, hogy ha a természetben járva vadnyomokat találsz, te ne juss Imre herceg sorsára. Ráadásul a 10-ből legalább 5 kérdésre helyesen válaszolókat még ajándékkal is meglepjük. Kattints hát a lenti gombra, és teszteld le magad, hogy vajon meg tudod-e különböztetni a borz nyomokat a vaddisznóétól!

Töltsd ki a tesztet!

Ezt olvastad már?

Így védd meg magas kukoricádat a vaddisznóktól

Írásunkban egy esettanulmányon keresztül összeszedünk mindent, amit kukoricatermesztőknek érdemes tudnia a vadriasztó kihelyezéséről. Tarts velünk, és ismerd meg a trükköket, amiknek segítségével te is minimalizálhatod a vadkár mértékét.

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.