Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Már rendelhető a 45 Wattos napelem

Első napelemünket, a 20 Wattos mezőgazdasági napelemet még azért fejlesztettük ki, mert úgy láttuk, senkinek nincs olyan kompakt napelemes megoldása, amihez nem kell töltőelektronikát és egyéb kiegészítőket vásárolni. Márpedig tapasztalatból tudjuk, hogy a gazdáknak nyűg a villanyszerelés. Meg igazából mindenki másnak is, akinek nem ez lenne a feladata.

Aztán ahogy egyre ismertebbé vált a termék, rájöttünk, hogy sokan nem villanypásztorokhoz használják, hanem például világításra, motorcsónak aksijának feltöltésére vagy extrémebb esetben szökőkutak és egyéb szivattyúk üzemeltetésére. Amikor már jöttek olyan komolyabb megkeresések is, amiben valaki fejőgépet, vagy épp vasúti átjárót akart üzemeltetni, úgy gondoltuk, kevés lesz a 20 Watt. Ezért körülnéztünk a napelemes beszállítónknál, és örömmel vettük észre, hogy tudunk nektek gyártani több, mint kétszer ekkora napelemet is, kevesebb, mint kétszer akkora költségen.

Így született hát meg a 45 Wattos Vadalarm Mezőgazdasági Napelem, lényegében a ti kérésetekre. Rendeléskor mindössze ki kell választanod, hogy 20 vagy 45 Wattos napelemet szeretnél, és az árak automatikusan frissülnek. Ráadásul új napelemünkre is lehet lopásbiztosítást kötni, ezt is csak be kell pipálni a megrendelés gomb felett.

Ha nem tudod, hogy fogyasztóid mekkora napelemet igényelnek, akkor kalkulátorunk segítségével most ezt is gyorsan kiderítheted! Csak kattints ide, és add meg, milyen és mekkora fogyasztók ellátását szeretnéd megoldani napelemről.

Sőt, ha most rendelsz legújabb termékünkből, akkor még egy Vadalarmos bögrével is megajándékozunk!

Ezt olvastad már?

Napelem rendszerek felépítése

Bár a napelem feltalálása egészen 1839-ig vezethető vissza (egy akkor 19 éves fizikushoz), az emberek még a mai napig sincsenek tisztában egy napelemes rendszer működésével. Pedig a jóval fiatalabb benzinmotor felépítését már jóformán óvodában tudják a gyerekek. Öntsünk hát tiszta vizet a pohárba, és vegyük végig, hogyan épül fel egy napelemes rendszer!

Ajánlott ingyenes e-könyv

Napenergia a mezőgazdaságban

Napenergia a mezőgazdaságban

Ajánlott termék

Vadalarm mezőgazdasági napelem

Vadalarm mezőgazdasági napelem

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.