Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés

Figyelem! Legújabb madárriasztónk már rendelhető! Kattints és nézd meg!

A Tesla és a Vadalarm

Te is hallhattál már korunk talán legnagyobb zsenijéről, Elon Muskról, a Tesla elektromos autógyártó cég alapítójáról. Ezernyi cikket olvashatsz az ő fényezéséről, ezért nekünk ez nem is célunk. Viszont azt gondoltad volna, hogy még a Vadalarmra is hatással volt az elmúlt években?

Noha ez a hatás nem kizárólag a Teslának köszönhető, és csak termékeink egy alkatrészére korlátozódik, mégis nagyon fontos eredménynek tekintjük.

A Tesla fő célja, hogy az elektromos autók térnyerését felgyorsítsa. Ehhez pedig óriási mértékben pörgetik fel a lítium akkumulátorok gyártását is. És mint talán te is tudod, vad- és madárriasztóinkban is pontosan ezek tárolják a napfényből begyűjtött energiát. A tömegtermelés nagy előnye pedig az egy cellára eső költségek drasztikus csökkenése.

Amikor a Vadalarm márkát elkezdtük építeni, és még csak egy termékünk volt, abba 2300mAh kapacitású akkumulátorokat építettünk be, majd ahogy fejlődött a technika, 2600-ra, 2900-ra váltottunk (azonos méret és azonos költség mellett). Ez most talán úgy hangozhat, mint valami nosztalgikus történet, de az a legjobb az egészben, hogy ez két év alatt zajlott le. És ami még ennél is jobb, 2018 elejétől már 3350mAh kapacitású akkumulátorokat építünk be minden Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztóba és Vadalarm Madárriasztóba, így még kisebb lesz az esélye annak, hogy a zord időben lemerüljön. Köszönjük Tesla :) 

Ezt olvastad már?

Így tervezi a vadak elleni védelmét egy modern gazda 2018-ban

Ahogy telik-múlik az idő, a gazdák is egyre jobban használatba veszik a IT technológiát. Most egy olyan új fejlesztést mutatunk be neked, melynek segítségével két kattintással kérhetsz tanácsot vadriasztód kihelyezéséhez. Kattints és olvasd el most!

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.