Vadalarm Ilyen volt 2017 számunkra - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Ilyen volt 2017 számunkra

2017-ben 3 új állandó terméket is bemutattunk (Vadalarm villanypásztor, Vadalarm mezőgazdasági napelem, Vadalarm Pro vadriasztó), melyek a maguk kategóriájában gyorsan utat törtek a célközönségükhöz. Nagyon büszkék vagyunk különösen a Vadalarm Pro vadriasztónkra, mely az eddigi legköltséghatékonyabb termékünk, és immáron teljes egészében budapesti műhelyünkben készül.

Ha már a műhelynél tartunk: egy éven belül kétszer is költöztünk. Először egy új irodát béreltünk, majd, amikor már a korábbi műhelyt is kinőttük, elköltöztünk a 13. kerültbe, ahol végre nyugodtan folyhat egymás mellett a gyártói és az irodai munka is. Itt végre csapatunkat is tudjuk úgy bővíteni, és az első furat elkészítésétől az utolsó matrica felragasztásáig mindent saját csapatunkkal tudunk elvégezni.

Az év tartogatott számunkra kellemes és kellemetlen meglepetéseket is. Voltak régi partnerek, akikkel idén még szorosabbra fűztük együttműködésünket. Ilyen volt például a lengyel elektronikai alkatrész disztribútor cég, a TME, melynek közép-európai vezetője személyesen látogatott el hozzánk, hogy szorosabb partneri kapcsolatot alakítsunk ki. Sajnos néhány régebbi beszállítót le kellett cserélnünk, de biztosak vagyunk benne, hogy ezek a ti érdekeiteket szolgálják.

Munkánk elismerésére több visszajelzést is kaptunk. A egyik meglepetés például az volt, hogy az Agroinform mezőgazdasági hírportálon a mi írásunk lett az év legolvasottabb PR cikke. Emellett idén az Év Honlapja pályázaton az agrár kategória különdíjával ismerte el a zsűri weboldalunk minőségét. De a lemeglepőbb mégis csak az volt, amikor kiderült, hogy már a vadkendertermesztők is Vadalarm vadriasztóval védik területüket.

Persze a legfőbb elismerését egy cégnek mindig a piac adja. Ezért is vagyunk rá büszkék, hogy sikerült kb. megdupláznunk tavalyi árbevételünket, és az átláthatóság kedvéért (nem pedig nagyképűségből) írjuk le, hogy elértük a bruttó 89 millió forintot. Azok számára, akik mindig csak a termékek árát nézik, innen is üzenjük, hogy az évben nagyjából 20 millió forintnyi adót fizettünk be, hisz mindent a szabályok szerint végzünk, így nekünk is vannak költségeink. Jövőre sem leszünk olcsóbbak :)

A sok felmerülő probléma, és nehézség ellenére mégis sikerült elérnünk cégünk pénzügyi szempontból eddigi legjobb évét. Többek között ezért is döntöttünk úgy, hogy a vásárlóinktól származó 130.000 forintnyi adományt felkerekítjük 200.000 forintra, és ezzel támogatjuk az Egy Csepp Figyelem Alapítványt.

Már most, a téli pihenő alatt azon dolgozunk, hogy tavasszal olyan meglepetéseket mutassunk, amire talán még azok sem számítanak, akik minden, általunk leírt betűt elolvastak. Addig is jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Ezt olvastad már?

Mit eszik a vaddisznó és mekkorára nő meg?

Persze, minden gazdát bosszant, amikor az ő területén túrnak a vaddisznók. Ám tudod-e, hogy mit esznek, amikor épp nem a te kukoricádat dézsmálják? És vajon mekkorára nőnek az ilyen koszton? Cikkünkben a vaddisznók életmódját vizsgáljuk meg.

Ajánlott termék

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

Vadalarm Pro ultrahangos vadriasztó

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti vadkárodat. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.