Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás
Visszaküldési politika
Fiókod

Miért nincs Black Friday az Év Honlapján?

Ezzel a mondattal egyszerre két izgalmas dolgot is lelőttünk. Egyrészt szeretnénk nektek elmesélni, hogy a Vadalarm.hu a múlt héten abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elnyerte az Év Honlapja különdíjat agrár kategóriában.

„A zsűri a nevezők közül idén egyetlen honlapot ismert el Különdíjjal, amely a Vadalarm mezőgazdasági elektronikai termékek weboldala. Ez a honlap mind megjelenésében, mind szövegezésében kiemelkedett a többiek közül. A zsűri pozitívként értékelte a blogot, valamint az ÁSZF és az adatvédelmi szabályzat pontos feltüntetését is.”


Másrészt pedig az egyre népszerűbb „fogyasztói ünneppel” kapcsolatban szeretnénk pár gondolatot megosztani veletek. Most pénteken van ugyanis az a bizonyos nap, amikor a webáruházak egymásra licitálva adják kedvezményeiket csak azért, mert félnek, hogy mi lesz ha kimaradnak.

Ha követsz minket már egy ideje, tudhatod, hogy mi nem szoktunk beállni az ilyen „sorokba”. Hogy miért tesszük mindezt? Elvi meggyőződésünkön kívül azért is, mert mi gyártók vagyunk, és nem „csak egy webshop”. Ez nálunk csak egy eszköz arra, hogy eljuttassuk a terméket vásárlóinkhoz. Gondolj csak bele, mi lenne, ha annyira olcsón adnánk termékeinket, hogy jóformán nem érné meg gyártani, és a kollégáinknak több terméket kellene összerakniuk egy óra alatt, mint egy robotnak! Szerinted milyen minőséget produkálnánk? Vajon mennyi lenne a most kb 1%-os (garanciális időszaki) meghibásodási arány?

Tehát aki arra várt, hogy óriási akciókat fogunk meghirdetni, az látogassa meg nyugodtan az olcsó konkurenseket, úgysem vásárolt volna tőlünk soha. A mi vevőnk nem az, akinek az olcsó termék kell, hanem az, akinek a megoldás problémájára.

Ezt olvastad már?

Mit tegyél, ha valami kaparászik a tetőtérben?

Nagyon gyakori eset, hogy télre az olyan kisebb testű rágcsálók vagy ragadozók, mint az egér, a pele vagy a nyest, beköltözik a tetőtérbe. Ekkor is általában a legkedveltebb célpont a hőszigetelés. Írásunkban arra keressük a választ, hogy mit lehet tenni ellenük.

Ajánlott ingyenes e-könyv

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Tudj meg mindent a rágcsálókról

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Akik már minket választottak, és akiknek mi segítettünk

Időkép Egy Csepp Figyelem Velkey László Gyermekegészségügyi Központ

Partnereink

Axiál Agroker Rojaker Agroinform Magro Verkoffer Kft Vadászwebshop.hu Agrárágazat Mezőhír

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.