Barion Pixel Vadalarm dupla és kihelyezése - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

Vadalarm dupla és kihelyezése

Ha fel vagy iratkozva hírlevelünkre, akkor azon szerencsések közé tartozol, akik számára elérhető legújabb fejlesztésünk, a Vadalarm Dupla. Ezt a terméket limitált szériában gyártjuk, mert egyelőre sokkal bonyolultabb a gyártása, mint a hagyományos Vadalarm Normal vadriasztónak. Emiatt az év most következő, számunkra legpörgősebb időszakában nem lesz időnk újabb adagot gyártani belőle. Ezért léptettük életbe azt a szabályt, miszerint csak az vásárolhatja meg ezt a terméket, akinek kiküldtük a jelszót és a linket.

Na de térjünk rá, hogy miért is olyan jelentős ez az új termék. Sokan kértétek már, hogy fejlesszük ki a két irányba működő vadriasztót, de egy technikai akadályt csak mostanra sikerült legyőznünk, így csak nemrég érett meg a termék a gyártásra. A két hangszóró beépítése egyből magával hozta a hatóterület megkétszereződését, de a közös háznak és energiaellátó rendszernek köszönhetően az ár mégsem duplázódott. Ettől olyan nagy durranás a Dupla (szerintünk). És úgy néz ki, szerintetek is, mert a cikk megírásakor már csak 8 darab volt előrendelhető belőle. És ki tudja, mennyi lesz amikor olvasod... Annyit segítünk, hogy ide kattintva tudod elérni a terméket, de a jelszót nem áruljuk el publikusan, csak feliratkozóinknak.

Hova érdemes kihelyezni a Vadalarm Duplát?

Amikor zártkörűen először bemutattuk a Vadalarm Duplát, sokan kerestetek minket azzal a kérdéssel, hogy hova érdemes kihelyezni. Két esetet tudunk felhozni példának, amikor sokkal jobban jársz, ha új fejlesztésünket használod más termékeinkhez képest.

150-200 méter hosszú, keskeny parcella

Ha ilyen táblán gazdálkodsz, mindenképpen érdemes megfontolnod a Vadalarm Dupla használatát. A kihelyezési javaslatunk pofon egyszerű: rakd a földterület kellős közepére, és fordítsd úgy, hogy a hangszórók a hosszanti irányba nézzenek. Az alábbi ábra eléggé egyértelműen illusztrálja is ezt.

Ha földterületed egyik hosszú oldalát kell védeni

Ez a másik tipikus felhasználási területe a Vadalarm Duplának. Ha belegondolsz, eddig egy 600 méter széles földterület védelméhez 6 darab Normalra volt szükséged (167.940 Ft). Most viszont ezt meg tudod oldani 3 darab Vadalarm Dupla felhasználásával (135.000 Ft). Az alábbi ábrán láthatod a kihelyezési javaslatunkat: tekints úgy a vadriasztókra, mintha egy kerítést alkotnál belőlük. Lényegében egy védősávot hozol létre a föld szélén.

Bármilyen vadriasztó mellett is döntesz, kihelyezéskor az alábbiakra kell odafigyelned:

  • A hangszórók mindig a vadak érkezési irányába nézzenek
  • A hatótávolság egy jelentős része lógjon le a parcelládról, hogy a vadak korábban hallják az ultrahangot, minthogy a területre érnek
  • A napelemet legalább napi 6 órán át érje közvetlen napfény
  • A vadriasztódat lehetőleg a vadak fejmagasságába helyezd ki
  • Figyelj rá, hogy az aljnövényzet ne fogja le az ultrahangot

Reméljük, ezzel a pár jótanáccsal sikerül hozzájárulnunk ahhoz, hogy idén még kevesebb vadkár érjen. Ha pedig még nem vagy feliratkozva hírlevelünkre, alul megteheted!

Ajánlott termék

Vadalarm Dupla

Vadalarm Dupla

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.