Vadalarm Tudod mi történik, ha a postás összetöri a tőlünk rendelt termékedet? - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Tudod mi történik, ha a postás összetöri a tőlünk rendelt termékedet?

Ünnepek előtt (mint azt sokan tapasztalhatjátok), a Postán óriási tud lenni a sor és a káosz egyaránt. Egy ilyen átlagosnak nem mondható decemberi napon, amikor épp a Postának adtuk át az aznapi csomagokat, történt a következő sztori. Egy nő besétált egy nagy csomaggal és gyorsan le is csapott az épp megnyitó első ablakra. Nagyon mérgesnek tűnt, és senkinek sem kellett fél füllel hallgatóznia, hogy megértse, mi a baja. 

Gondolom a címből már rég kitaláltad: bizony, összetört a netről rendelt csomagja postázás közben. Persze a cég, akitől rendelte, a postára irányította, a posta meg nem tudott mit kezdeni a dologgal. Sajnos a hivatalos eljárással, amit tudomásunk szerint is elvileg a Postának kell lefojtatnia, nem vagyunk tisztában. De ne aggódj, mert ha történik is ilyen, nálunk nem ez az ügymenet. Többre tartjuk a Te idődet és a sajátunkat is annál, hogy ügyintézőknél álljunk órákig sorba.

Szóval mi a teendő, ha összetörik a csomagod út közben?

Először is azonnal, a csomag felbontását követően jelentsd be a hibát nekünk telefonon vagy e-mailben. (Elérhetőségeinket az oldal alján találod.) Ezt követően küldd el szervizcímünkre a törött készüléket, és mi postafordultával küldjük is a javítottak. A továbbiakban semmi teendőd nincs, és téged semmi egyéb költség nem terhel, majd mi elintézzük a Postával a többit.

Reméljük ezzel a rövidke írással is segítségedre lehettünk, hogy még gördülékenyebben menjen 2017-ben a közös munkánk. Bízunk benne, hogy jövőre ismét találkozunk, addig pedig jó pihenést, boldog Karácsonyt és jó termést kívánunk az új évben! (Ne feledd, webshopunk nyitva van a két ünnep között is)

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Hogyan riasszuk el a gipszkarton mögé költözött rágcsálókat?

Amikor felkerestek minket azzal a gyakori problémával, hogy valami kaparászik a plafon felett, sajnos nem is hinnétek, milyen összetett esettel álltok szemben. Azt azért mégsem mondanánk, hogy reménytelen a helyzet. Lássuk, mit lehet tenni ilyenkor!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.