Vadalarm Tudod mi történik, ha a postás összetöri a tőlünk rendelt termékedet? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Tudod mi történik, ha a postás összetöri a tőlünk rendelt termékedet?

Ünnepek előtt (mint azt sokan tapasztalhatjátok), a Postán óriási tud lenni a sor és a káosz egyaránt. Egy ilyen átlagosnak nem mondható decemberi napon, amikor épp a Postának adtuk át az aznapi csomagokat, történt a következő sztori. Egy nő besétált egy nagy csomaggal és gyorsan le is csapott az épp megnyitó első ablakra. Nagyon mérgesnek tűnt, és senkinek sem kellett fél füllel hallgatóznia, hogy megértse, mi a baja. 

Gondolom a címből már rég kitaláltad: bizony, összetört a netről rendelt csomagja postázás közben. Persze a cég, akitől rendelte, a postára irányította, a posta meg nem tudott mit kezdeni a dologgal. Sajnos a hivatalos eljárással, amit tudomásunk szerint is elvileg a Postának kell lefojtatnia, nem vagyunk tisztában. De ne aggódj, mert ha történik is ilyen, nálunk nem ez az ügymenet. Többre tartjuk a Te idődet és a sajátunkat is annál, hogy ügyintézőknél álljunk órákig sorba.

Szóval mi a teendő, ha összetörik a csomagod út közben?

Először is azonnal, a csomag felbontását követően jelentsd be a hibát nekünk telefonon vagy e-mailben. (Elérhetőségeinket az oldal alján találod.) Ezt követően küldd el szervizcímünkre a törött készüléket, és mi postafordultával küldjük is a javítottak. A továbbiakban semmi teendőd nincs, és téged semmi egyéb költség nem terhel, majd mi elintézzük a Postával a többit.

Reméljük ezzel a rövidke írással is segítségedre lehettünk, hogy még gördülékenyebben menjen 2017-ben a közös munkánk. Bízunk benne, hogy jövőre ismét találkozunk, addig pedig jó pihenést, boldog Karácsonyt és jó termést kívánunk az új évben! (Ne feledd, webshopunk nyitva van a két ünnep között is)

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.