Vadalarm Vadalarm Mega és egyéb újdonságok - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Vadalarm Mega és egyéb újdonságok

Sokan sokféle igényt megfogalmaztatok felénk az elmúlt egy évben, de abban egyetértettetek, hogy egy még nagyobb vadriasztóra is szükségetek van. Sok álmatlan éjszakát okoztunk érte mi is fejlesztőnknek, de úgy gondolom megérte.

Néhány napja már előrendelhető volt ez az új termék, amit Vadalarm Megának neveztünk el. Hangsúlyozom, hogy a lehetőséget csak feliratkozóinknak mondtuk el, és így is kifogyott a raktárkészletünk. Persze napokon belül újra legyártunk pár tucatot, és már szállítjuk is. Lényegében az eredeti Vadalarm (ami mostantól Vadalarm Normál néven fog tovább futni) egy továbbfejlesztett változatáról van szó. Csak néhány érdekesség: 150 méteres hatótávóságával 2,5 hektár védelmét látja el. Alumínium háza sokkal masszívabbá teszi, és okosabbá vált azáltal, hogy éjszaka gyakoribb riasztásra kapcsol.

Bővebb infókat itt olvashatsz róla, és rögtön meg is rendelheted. Noha még pár napot várnod kell a szállításra, megéri most beállni a sorba. Tipp: rendeld utánvéttel, és akkor addig nem fog hiányozni a pénzed sem. 

Régóta dédelgetett vágyunk, egy madárriasztó is kezd alakot ölteni. Már egy ideje rendelhető is webshopunkban, azonban hangsúlyoznunk kell, hogy a madarak elriasztása sokkal bonyolultabb feladat, mint a négylábúaké. Ráadásul minden esetben más madarak, más növénykultúrában, más domborzati és települési viszonyok mellett okoznak problémát. Fontos tudnod, hogy madárriasztónkat folyamatosan fejlesztjük, és természetesen minden egyes darabra vállaljuk a szokásos két hetes próbagaranciát. Rendeld meg hát nyugodtan és ha nem válna be, visszakapod a pénzedet. (Részletek és megrendelés itt)


És végül néhány apró újítás a Vadalarm Normal vadriasztóhoz: a következő hetekben új, masszívabb házat, erősebb hangszórót, illetve szoftverfrissítést fog kapni legnépszerűbb termékünk. Ettől a hatékonyság és a hatótáv növekedése várható.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Szerinted is gonoszak vagyunk, mert elriasztjuk az állatokat?

Manapság egyre többször kapjuk azt a kritikát, hogy "inkább titeket kellene elűzni, ne bántsátok az állatokat". Igyekszünk türelmesen elmagyarázni mindenkinek, hogy mennyivel humánusabbak vagyunk, mint a vadászok, de ez nem vigasztalja őket. Mielőtt azonban eldöntenéd, hogy melyik sorba állsz, olvasd el a mi érveinket is!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.