Vadalarm A legokosabb Vadalarm Applikáció - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A legokosabb Vadalarm Applikáció

Az évből hátra van még a java és ez - ahogyan ígértük - nálunk azt jelenti, hogy rengeteg fejlesztés kaphat teret, még az idén. Ehhez hűen nem rég jelent meg a Vadalarm Hibrid Állatriasztó, ami elsöprő sikerrel tört be a vad-, madár- és rágcsálóriasztó piacára egyaránt, hisz mindhárom kártevő csoportot riasztja. Nem hagytuk itt abba! Mostani fejlesztésünk a Vadalarm Applikációhoz kapcsolódik:

Visszajelzések alapján úgy láttuk, hogy sokan használják az alkalmazást, így hát mi is arra törekedtünk, hogy minél több terméket okosítsunk tovább egy új applikációval. Így született meg a Vadalarm Smart applikáció. Miért Smart? Mert képes diagnosztizálni az akkumulátor és napelem állapotát,  ki lehet választani az eszköz nyelvét és a riasztani kívánt állatokat és még a hangszórócsoportok tesztelésére is lehetőséget nyújt. 

vadalarm-smart-app

Az applikáció alkalmas arra, hogy a Vadalarm Hibrid Állatriasztón 3 féle (rágcsáló-, madár-, vadriasztás), a Vadalarm Triplán 2 féle (rágcsáló-, vadriasztás) üzemmódot válts. Tehát  így állíthatod be, hogy mit szeretnél riasztani. Ez kiemelten hasznos funkció, ugyanis télen a legtöbben a vadriasztót kikapcsolják és leszerelik a korábban kitelepített karóról. Mostmár azonban lehetőséged van a Vadalarm Hibrid esetében arra, hogy a telefonodon egy gombnyomás segítségével varázsolj rágcsálóriasztót télire az eszközből, így megvédve a betakarítottt növényeket. Aktiválhatod egyszerre akár az összes funkciót vagy kikapcsolhatod mindet. Azonban azt vedd számításba, hogy a készülék energiafogyasztása a bekapcsolt funkciók számával arányosan nő vagy csökken az átlagoshoz képest. 

Ha végeztél a beállításokkal és a diagnosztikával, csak nyomd meg a képernyő alján található csempét a befejezéshez. Így a Bluetooth magától kikapcsolódik vagy ha túl távol kerülsz az eszköztől, a kapcsolat automatikusan megszakad. Ha bővebb információt szeretnél a Vadalarm applikációról, akkor keress minket bizalommal az info@vadalarm.hu e-mail címen vagy a 06307807685-ös telefonszámon.

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.