Vadalarm Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk!

Előző blogposztunkban beszéltünk arról, hogy a mezőgazdasági eszközök nagy része, a szakma szezonalitása miatt kihasználatlan. Természetesen az állatriasztók, napelemek, villanypásztorok vagy öntözőrendszerek, melyek egész nap be vannak kapcsolva, periodikusan üzemelnek, így nagyobb részben kihasználhatók, de általánosan még ezekről is elmondható, hogy hosszú idő alatt térülnek meg. A bérlés lehet a megoldás? Mennyire vonzó a gazdáknak ez a lehetőség? Ez a jövő?

Az erőgépeket télen sokan átalakítják, például a traktorokat hókotrókká. Többet pedig bérbe adnak, így a munkaóra számuk jóval magasabb. A bérbeadás azért jó, mert nem kell saját járművet, eszközt venni és fenntartani, hanem jóval alacsonyabb évi kiadással számolva csak bérelni.

Ahogyan azt korábban említettük: izgatottan készülünk egy bejelentésre, amiben főszerepet kap majd a kihasználhatóság. Aki rendszeresen követ minket, az tudja, hogy ezt más módon ugyan, de korábban is megpróbáltuk már. Ezekre az elvekre alapozva, bérbe adtuk vadriasztóinkat és madárriasztóinkat. Azonban a rendszeres fizetésből adódó ügyintézés sokkal inkább volt megterhelő, mint a vételárat egyszer kifizetni. Mindez nem csak a gazdák, hanem a mi számunkra is plusz munka volt. A gazdák elfoglaltak és bizony az idejük is pénz. Rengeteg dolgot kell észben tartani és ellátni. Kisebb költség esetén, sokkal inkább a kényelem kerül az előtérbe és ez nem csak a gazdáknál van így, hanem a mi esetünkben is.

Összességében az autóbérlés, ha néha és csak egy-egy hosszabb útra kell a jármű, megéri és egészen el is terjedt ennek a használata. A gazdák esetében viszont az a tapasztalatunk, hogy ott, ahol megveszik a több milliós gépeket, növényvédőszereket és locsolórendszereket, egy 30-90.000 Ft-os vad-, madárriasztó havi és éves bérletidíjjával több munka van mint haszon mind a ti esetetekben, mind a miénkben. 

Ezért hát elengedtük a bérlést, de nem adjuk fel, hogy tényleg nagyobb arányban kihasználható és hamarabb megtérülő terméket gyártsunk nektek. Már tényleg csak néhány nap, hogy megtudjátok mi a legújabb fejlesztésünk. Május 31-én érkezünk a bejelentéssel, azon a napon a szakértői blogot és a termékeket is figyeljétek! Addig pedig kövessetek minket Instagramon és Facebookon is, hogy némi kulisszatitkot el tudjatok 31-e előtt csípni! 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.