Vadalarm Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk! - Vadalarm blog

Új termék: rendelhető a Vadalarm Hibrid, az állatriasztók királya

Vadriasztót bérbe adni? Megpróbáltuk!

Előző blogposztunkban beszéltünk arról, hogy a mezőgazdasági eszközök nagy része, a szakma szezonalitása miatt kihasználatlan. Természetesen az állatriasztók, napelemek, villanypásztorok vagy öntözőrendszerek, melyek egész nap be vannak kapcsolva, periodikusan üzemelnek, így nagyobb részben kihasználhatók, de általánosan még ezekről is elmondható, hogy hosszú idő alatt térülnek meg. A bérlés lehet a megoldás? Mennyire vonzó a gazdáknak ez a lehetőség? Ez a jövő?

Az erőgépeket télen sokan átalakítják, például a traktorokat hókotrókká. Többet pedig bérbe adnak, így a munkaóra számuk jóval magasabb. A bérbeadás azért jó, mert nem kell saját járművet, eszközt venni és fenntartani, hanem jóval alacsonyabb évi kiadással számolva csak bérelni.

Ahogyan azt korábban említettük: izgatottan készülünk egy bejelentésre, amiben főszerepet kap majd a kihasználhatóság. Aki rendszeresen követ minket, az tudja, hogy ezt más módon ugyan, de korábban is megpróbáltuk már. Ezekre az elvekre alapozva, bérbe adtuk vadriasztóinkat és madárriasztóinkat. Azonban a rendszeres fizetésből adódó ügyintézés sokkal inkább volt megterhelő, mint a vételárat egyszer kifizetni. Mindez nem csak a gazdák, hanem a mi számunkra is plusz munka volt. A gazdák elfoglaltak és bizony az idejük is pénz. Rengeteg dolgot kell észben tartani és ellátni. Kisebb költség esetén, sokkal inkább a kényelem kerül az előtérbe és ez nem csak a gazdáknál van így, hanem a mi esetünkben is.

Összességében az autóbérlés, ha néha és csak egy-egy hosszabb útra kell a jármű, megéri és egészen el is terjedt ennek a használata. A gazdák esetében viszont az a tapasztalatunk, hogy ott, ahol megveszik a több milliós gépeket, növényvédőszereket és locsolórendszereket, egy 30-90.000 Ft-os vad-, madárriasztó havi és éves bérletidíjjával több munka van mint haszon mind a ti esetetekben, mind a miénkben. 

Ezért hát elengedtük a bérlést, de nem adjuk fel, hogy tényleg nagyobb arányban kihasználható és hamarabb megtérülő terméket gyártsunk nektek. Már tényleg csak néhány nap, hogy megtudjátok mi a legújabb fejlesztésünk. Május 31-én érkezünk a bejelentéssel, azon a napon a szakértői blogot és a termékeket is figyeljétek! Addig pedig kövessetek minket Instagramon és Facebookon is, hogy némi kulisszatitkot el tudjatok 31-e előtt csípni! 

Ajánlott termék

Vadalarm Tripla vadriasztó

Vadalarm Tripla vadriasztó

Akár 7 hektáros védelem egyetlen eszközzel!

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Ezt olvastad már?

Egy traktor életének 88%-ában nem termel pénzt.

A mezőgazdasági eszközök nagy része a magas ár és a szezonális kihasználhatóság miatt hosszú évek alatt térülnek csak meg. A világ egyre inkább a hasznosság és a magas kihasználhatóság felé tart, ezért mi is azon vagyunk, hogy minél hamarabb megtérüljenek a termékeink.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.