Vadalarm A nap vicce 20.000 Ft-ot ér! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A nap vicce 20.000 Ft-ot ér!

Április 1-e világszerte a bolondozás napja. Ugyan nem tudni pontosan mikortól tartják és mi okból de, úgy gondoljuk, hogy nem árt egy kis tréfa, főleg a mostani igen nehéz időkben, úgyhogy a Vadalarmnál garantált lesz a bolondozás ezen a napon. Az ünnep keletkezésére van két elmélet, az egyik a keltákhoz, a másik pedig IX. Károlyhoz köthető. Egyik magyarázata szerint kelta népszokás volt, hogy április kezdetén vidám, bohókás tavaszi ünnepeket ültek. Más magyarázat szerint IX. Károly francia király egyik rendeletéből ered. 1564-ben az új esztendőt április 1-ről január 1-re tette. Az akkor szokásban lévő újévi ajándékozás megmaradt, de a rendelet után április elsején már csak bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek. 

14_8nap.jpg

Legyen bármi is erre a napra a magyarázat, bolondozz velünk csütörtökön. Telefonos vásárlásod előtt mondj Nikinek, az ügyfélszolgálat vezetőjének egy maximum 1 perc hosszúságú viccet. Ha meg bírod őt nevettetni és leadod a megrendelésedet, akkor a nevedet beledobja egy igazán bolondos kalapba. A nap végén, miután a kalap tartalmát gondosan összekuszálta, kihúz egy cetlit. Ha a Te neved áll rajta, akkor egy 20.000 Ft-os szerszámkészletet kapsz ajándékba. Hogy ezen a napon ne legyen okod a csüggedésre, garantáltan mindenkinek lesz egy meglepetés a megrendelésében. Figyelj rá, hogy a vicc ne az anyósodról vagy a rendőrökről szóljon, hanem inkább a természetről. Legyen inkább a témája a mezőgazdaság, az állatok vagy a növények. 

 

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.