Vadalarm A nap vicce 20.000 Ft-ot ér! - Vadalarm blog

Árkorrekció: rágcsálóriasztónk ára 3.000 Ft-tal nő november 10-től. Szerezd be még időben a régi áron ide kattintva!

A nap vicce 20.000 Ft-ot ér!

Április 1-e világszerte a bolondozás napja. Ugyan nem tudni pontosan mikortól tartják és mi okból de, úgy gondoljuk, hogy nem árt egy kis tréfa, főleg a mostani igen nehéz időkben, úgyhogy a Vadalarmnál garantált lesz a bolondozás ezen a napon. Az ünnep keletkezésére van két elmélet, az egyik a keltákhoz, a másik pedig IX. Károlyhoz köthető. Egyik magyarázata szerint kelta népszokás volt, hogy április kezdetén vidám, bohókás tavaszi ünnepeket ültek. Más magyarázat szerint IX. Károly francia király egyik rendeletéből ered. 1564-ben az új esztendőt április 1-ről január 1-re tette. Az akkor szokásban lévő újévi ajándékozás megmaradt, de a rendelet után április elsején már csak bolondos ajándékot adtak egymásnak az emberek. 

14_8nap.jpg

Legyen bármi is erre a napra a magyarázat, bolondozz velünk csütörtökön. Telefonos vásárlásod előtt mondj Nikinek, az ügyfélszolgálat vezetőjének egy maximum 1 perc hosszúságú viccet. Ha meg bírod őt nevettetni és leadod a megrendelésedet, akkor a nevedet beledobja egy igazán bolondos kalapba. A nap végén, miután a kalap tartalmát gondosan összekuszálta, kihúz egy cetlit. Ha a Te neved áll rajta, akkor egy 20.000 Ft-os szerszámkészletet kapsz ajándékba. Hogy ezen a napon ne legyen okod a csüggedésre, garantáltan mindenkinek lesz egy meglepetés a megrendelésében. Figyelj rá, hogy a vicc ne az anyósodról vagy a rendőrökről szóljon, hanem inkább a természetről. Legyen inkább a témája a mezőgazdaság, az állatok vagy a növények. 

 

Ajánlott termék

Vadalarm Vakondriasztó

Vadalarm Vakondriasztó

Felejtsd el a feltúrt gyepet, megérkezett a legerősebb vakondriasztó!

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Mennyit változtak a gazdák az utóbbi egy évben?

Mint 2017 óta minden évben, úgy idén is megtartottuk a Nagy Gazdafelmérést. Ennek célja most sem volt más, mint hogy a lehető legfrissebb és legpontosabb képet alkossuk meg követőinkről, azért, hogy még jobb termékeket fejleszthessünk és még jobb élményt biztosítsunk online felületeinken. Megtudtuk, hogy a pandémia arra ösztönözte az embereket, hogy inkább online rendeljék meg a kívánt termékeket.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.