Vadalarm Vadalarm Vakondriasztó - már előrendelhető - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Vadalarm Vakondriasztó - már előrendelhető

Az előző évben rengeteg újítást és két új terméket (a Mono Madárriasztót és a Villanypásztor Távfelügyeletet) is bevezettünk. Idén januárban pedig örömmel jelentettük nektek be, hogy szinte az összes termékünket beszéd funkcióval láttuk el. Nem volt titkolt szándékunk, hogy továbbra is legalább ekkora ütemben szeretnénk fejlődni. A tempó most egy újabb termék formájában öltött testet. A  Vadalarm Vakondriasztót ugyanis első boldog tulajdonosai már a jövő héten kézhez vehetik.

Egy évnyi, ütemezett fejlesztői és tesztelői munka áll a Vakondriasztónk mögött. Mivel azonban az eddig oly sok sikerrel és területen alkalmazott ultrahang a vakondokat nem zavarja, ez esetben más módszer után kellett néznünk. Vakondriasztónk ugyanis nem hang-, hanem mechanikai rezgéshullámokkal dolgozik. Mivel a vakondok védett állatok, így a vegyszerek és a csapdák használata az egyed természetvédelmi értéke miatt kizárt. A termékfejlesztési folyamat során a lehetséges vakondriasztási módszerek közül azért választottuk a mechanikai rezgéseket, mert ez a leginkább állat- és környezetbarát megoldás.

Persze joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy miért jobb mégis a Vadalarm megoldása más vakondriasztóknál. A piacot kutatva, egy év tesztelés során rájöttünk arra, hogy a jelenleg kapható vakondriasztók mind nagyon gyenge rezgéseket bocsátanak ki. Így azt a célt tűztük ki, hogy rágcsálóriasztónkhoz hasonlóan ezen a területen is mi tegyük le az asztalra a valószínűleg legerősebb terméket. Persze a végleges termékből nem hiányozhat a beépített akkumulátor és a tőlünk megszokott teljesítményű napelemes áramellátás sem. Ennek eredményeként a Vadalarm Vakondriasztó nem csak a kategóriája valószínűleg legerősebbje lett egyből, de gondozásmentességével látványosan kitűnik a mezőnyből.

vakond-termeszetben.jpg

A legújabb Vadalarm termék olyan rezgéseket bocsájt ki, melynek erőssége és frekvenciája is folyamatosan változik annak érdekében, hogy ne tudjanak hozzászokni a rezgésekhez az állatok. Mivel a tetején levő napelem minden nap feltölti a benne levő akkumulátort, így nem lesz szükséged se elemre, se hosszabbítóra. Az akkumulátor 10-14 napig is bírja, ha borús idő lenne (bár a napelem, mint azt tudjátok, nem csak a verőfényes napsütésben tölt).

A Villanypásztor távfelügyelettel és a Vakondriasztóval nem áll meg a termékpalettánk bővítése, hiszen az évből még hátra van a java. További két új terméken is dolgozunk, melyekről Instagram oldalunkon láthattok néha-néha némi kulisszatitkot. Ha szeretnél betekinteni a kulisszák mögé, kövess minket te is!

Addig viszont, ha szeretnél megszabadulni a vakondtúrásoktól, rendeld meg most a Vadalarm Vakondriasztót, ugyanis az első 100 vásárlónknak kiterjesztett, 30 napos pénz visszafizetési garanciát adunk! Kattints ide, és rendelj most!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.