Vadalarm Boldog nőnapot minden Férfi Vadalarm Dolgozó nevében! - Vadalarm blog

Vegyél részt legújabb, Instagramon futó nyereményjátékunkon! Kattints ide a részletekért!

Boldog nőnapot minden Férfi Vadalarm Dolgozó nevében!

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet Magyarországon 1948 óta ünnepelünk rendszeresen március 8-án.

Bár tudjuk, hogy az idei kicsit más, a mai egy kissé gondterheltebb mint bármely eddigi nőnap, de reméljük, hogy ennek ellenére azért örömmel fogadjátok a köszöntésünket. Szerintünk nem csak egyetlen nap kell megbecsülni benneteket, drága hölgyek, de őszintén reméljük, hogy ma mindannyiótokat kiemelt mennyiségű csokoládé és virág áraszt el, ugyanis értetek ma még a virágboltok is nyitva tarthatnak!

Nem is húznánk tovább a szót! A Vadalarm férfi dolgozói minden hölgynek pihenésben, szeretetben és megbecsülésben gazdag kellemes nőnapot kívánnak. Ebből az alkalomból pedig minden hölgy rendelésébe egy aprócska ajándékot csempésztünk, hogy mosolyt csaljunk az arcotokra. 

 

11miket_loptak.jpg

Kellemes Nőnapot kíván Nektek a Vadalarmtól:

Amadé, Bálint, Bence, Laci, Levi, Zsolti és Miki

Ajánlott termék

Vadalarm Plus villanypásztor

Vadalarm Plus villanypásztor

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Nincs ügyfélfogadás - A gyártás és a szállítás zökkenőmentesen megy tovább!

Nem szeretünk a koronavírus támájában cikket írni. Ez persze nem azért van, mert nem vesszük komolyan a helyzetet vagy homokba dugnánk a fejünket. Éppen ellenkezőleg. A szabályok betartására bíztatunk mindenkit. Azonban úgy gondoljuk, hogy felesleges pánikkeltésnek a cég egyik felületén sincs helye, ezért nem publikáltunk a vírussal kapcsolatban már jó ideje.Most azonban szigorítások szükségesek és sokkal nagyobb elővigyázatosságra inti a munkáltatókat, munkavállalókat, időseket és fiatalokat is egyaránt a kormány.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.