Vadalarm Melyik Vadalarm termékek gyártását hagyjuk abba? - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Melyik Vadalarm termékek gyártását hagyjuk abba?

Az előző évben rengeteg újítás és két új termékünk is teret kapott: a Mini Madárriasztó és a Villanypásztor Távfelügyelet. Idén januárban pedig örömmel jelentettük nektek be, hogy szinte az összes termékünk beszéd funkcióval van ellátva. Nem titkolt szándékunk, hogy továbbra is legalább ekkora ütemben szeretnénk fejlődni. 

Az említett fejlődéshez viszont kapacitásra is szükségünk van, hisz a mottónkat ismeritek: inkább kevesebb termék, de precíz és pontos gyártás. Így hát logikus, hogy néhány termék gyártásával - egészen pontosan kettő - le kell állnunk és átcsoportosítanunk máshova a kapacitást. A következő néhány napban fogjuk pontosítani nektek, hogy mely termékekről is van szó, úgyhogy figyeljetek minket a közösségi oldalakon és Szakértői blogunkon.

melyik_termeket_hagyjuk_abba.jpg

Az új termékekről később több információt is meg fogunk osztani, néhány fotót a Facebook oldalunkon is láthatsz majd, de nagyrészt a színfalak mögé az Instagram oldalunkon tudsz betekinteni, így ha szeretnéd látni idejében, hogy mi készül, ott is kövess minket.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.