Vadalarm Figyelem, Vadalarm Mini készletkisöprés! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Figyelem, Vadalarm Mini készletkisöprés!

Vadalarm Mini Vadriasztó a Vadalarm vadriasztócsalád legkisebb tagja, melyet kifejezetten kisebb területek védelmére fejlesztettünk ki. Csupán 50 méteres hatótávolságával lefedi a ház melletti kis kertek, vagy kisebb veteményesek területét. Korábbi blogposztunkban említettük, hogy néhány termék gyártását abba kell hagynunk, hogy kapacitásaink felszabaduljanak és másra tudjuk csoportosítani. A Minit 3 éve gyártjuk és kisebb területek esetében nagyon jó szolgálatot is tesz, de mérlegelnünk kellett és úgy döntöttünk, hogy ennek a terméknek a gyártását fejezzük be. Ennek oka az, hogy nem sok gazdának van 50 méternél kisebb területű földje, szóval ennek a hiánya fog a legkevésbé fájni. Egyik szemünk sír, a másik pedig boldog, hisz ez egy új termékek gyártására ad nekünk kapacitási lehetőségeket. A mottónk pedig továbbra is az, hogy inkább kevesebb terméket gyártunk, de minőségi munkát adunk ki a kezünkből.

mini1_blogposzt.jpg

Arra figyelj, hogy 50 méteres távolságnál kisebb területre használható. Ellenkező esetben válaszd inkább a Vadalarm Pro-t! Mindkettő esetében csak fordítsd abba az irányba, ahonnan a vadak jönni szoktak. Nem kell bajlódnod semmilyen egyéb beállítással, csak helyezd ki és kapcsold be. Gondozásmentes! Mindenkit bíztatunk, hogy most rendeljen még ebből a termékből, ha szüksége van rá ugyanis az utolsó 100 db-ot gyártottuk le belőle!

Az új termékekről - melyeknek a Mini ad helyet - később több információt is meg fogunk osztani, néhány fotót a Facebook oldalunkon is láthatsz majd, de nagyrészt a színfalak mögé az Instagram oldalunkon tudsz betekinteni, így ha szeretnéd látni idejében, hogy mi készül, ott is kövess minket.

Ajánlott termék

Vadalarm Smart Pro

Vadalarm Smart Pro

A leghatékonyabb módszer vadkár ellen: akár 90%-kal csökkentheti a vad- és madárkárt. Azonnali eredmények, pénz visszafizetési garancia.

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Itt az egységes vadkárfelmérési útmutató!

A vadkárbecslési eljárásra korábban nem volt egységes megoldás Magyarországon. Voltak már gazdák akik elkeseredve hívtak minket és kértek segítséget vadkár megelőzésben mondván nem érzékeltek semmit a vadásztársaságokkal közös felelősségvállalásból. Az egységes kárfelmérés talán ezt is megtudja szüntetni!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.