Vadalarm Figyelem, Vadalarm Mini készletkisöprés! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Figyelem, Vadalarm Mini készletkisöprés!

Vadalarm Mini Vadriasztó a Vadalarm vadriasztócsalád legkisebb tagja, melyet kifejezetten kisebb területek védelmére fejlesztettünk ki. Csupán 50 méteres hatótávolságával lefedi a ház melletti kis kertek, vagy kisebb veteményesek területét. Korábbi blogposztunkban említettük, hogy néhány termék gyártását abba kell hagynunk, hogy kapacitásaink felszabaduljanak és másra tudjuk csoportosítani. A Minit 3 éve gyártjuk és kisebb területek esetében nagyon jó szolgálatot is tesz, de mérlegelnünk kellett és úgy döntöttünk, hogy ennek a terméknek a gyártását fejezzük be. Ennek oka az, hogy nem sok gazdának van 50 méternél kisebb területű földje, szóval ennek a hiánya fog a legkevésbé fájni. Egyik szemünk sír, a másik pedig boldog, hisz ez egy új termékek gyártására ad nekünk kapacitási lehetőségeket. A mottónk pedig továbbra is az, hogy inkább kevesebb terméket gyártunk, de minőségi munkát adunk ki a kezünkből.

mini1_blogposzt.jpg

Arra figyelj, hogy 50 méteres távolságnál kisebb területre használható. Ellenkező esetben válaszd inkább a Vadalarm Pro-t! Mindkettő esetében csak fordítsd abba az irányba, ahonnan a vadak jönni szoktak. Nem kell bajlódnod semmilyen egyéb beállítással, csak helyezd ki és kapcsold be. Gondozásmentes! Mindenkit bíztatunk, hogy most rendeljen még ebből a termékből, ha szüksége van rá ugyanis az utolsó 100 db-ot gyártottuk le belőle!

Az új termékekről - melyeknek a Mini ad helyet - később több információt is meg fogunk osztani, néhány fotót a Facebook oldalunkon is láthatsz majd, de nagyrészt a színfalak mögé az Instagram oldalunkon tudsz betekinteni, így ha szeretnéd látni idejében, hogy mi készül, ott is kövess minket.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.