Vadalarm Most már szinte minden termékünket szóra bírtuk! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Most már szinte minden termékünket szóra bírtuk!

A mostani fejlesztésünk az ügyfelek kérésével kezdődött és Amadénak (a szoftvergurunknak) a koronaidőszakban rászakadó rengeteg szabadidejével folytatódott. Egészen pontosan több ügyfél kért tőlünk valamilyen plusz LED-et, csipogást vagy egyebet, amivel ellenőrizhetik a termék akkumulátor töltöttségi szintjét. Amadé pedig a cég imázsát magának érezve, a jól megszokott módon sokkal stílusosabb ötlettel állt elő, mint egy pár LED, vagy csipogás.

„A LED elég snassz! Mondja el a termék maga, milyen szinten van az akku!”

Hát, ez volt az a pillanat, amikor elkezdtek a beszédes „madaraink” megszületni!

Nem is olyan rég volt, mikor bejelenthettük, hogy a madárriasztónk az első termék, amely beszél. Ez a tulajdonság nem csak a Vadalarm termékcsaládjaiban volt különleges, hanem a vad-, madár és rágcsálóriasztás piacán is rendkívüli. Minden bekapcsolás alkalmával elmondja az akkumulátor töltöttségi szintjét, amely azon kívül, hogy kényelmi funkcióval bír a használó számára – hisz nem kell a csipogásokat számolni – a termék technikai ellenőrzését is meggyorsítja a szerviz számára.

Rengeteg fejlesztői munka, annál is több programozás és a naphosszat való tesztelés eredményeképp jelenthetjük ma be nektek, hogy már a vadriasztóink és az akkumulátoros rágcsálóriasztóink is beszélnek. Vagyis minden előny adott ezeknél a termékeknél is, amit a madárriasztó esetében írtunk.

A jövőben elképzelhető, hogy a rágcsálóriasztó hálózati adapteres verzióját és a villanypásztort is szóra bírjuk, de ez elé még egészen biztosan elé helyeződik néhány új teremék és számos fejlesztés. Addigis a beszédesebbnél beszédesebb termékeink itt találhatod! Ne feledjetek előre gondolkozni, hisz egy gondos gazda a bajt megelőzi és nem tavasszal fordul hozzánk kétségbeesve!

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.