Vadalarm Most már szinte minden termékünket szóra bírtuk! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Most már szinte minden termékünket szóra bírtuk!

A mostani fejlesztésünk az ügyfelek kérésével kezdődött és Amadénak (a szoftvergurunknak) a koronaidőszakban rászakadó rengeteg szabadidejével folytatódott. Egészen pontosan több ügyfél kért tőlünk valamilyen plusz LED-et, csipogást vagy egyebet, amivel ellenőrizhetik a termék akkumulátor töltöttségi szintjét. Amadé pedig a cég imázsát magának érezve, a jól megszokott módon sokkal stílusosabb ötlettel állt elő, mint egy pár LED, vagy csipogás.

„A LED elég snassz! Mondja el a termék maga, milyen szinten van az akku!”

Hát, ez volt az a pillanat, amikor elkezdtek a beszédes „madaraink” megszületni!

Nem is olyan rég volt, mikor bejelenthettük, hogy a madárriasztónk az első termék, amely beszél. Ez a tulajdonság nem csak a Vadalarm termékcsaládjaiban volt különleges, hanem a vad-, madár és rágcsálóriasztás piacán is rendkívüli. Minden bekapcsolás alkalmával elmondja az akkumulátor töltöttségi szintjét, amely azon kívül, hogy kényelmi funkcióval bír a használó számára – hisz nem kell a csipogásokat számolni – a termék technikai ellenőrzését is meggyorsítja a szerviz számára.

Rengeteg fejlesztői munka, annál is több programozás és a naphosszat való tesztelés eredményeképp jelenthetjük ma be nektek, hogy már a vadriasztóink és az akkumulátoros rágcsálóriasztóink is beszélnek. Vagyis minden előny adott ezeknél a termékeknél is, amit a madárriasztó esetében írtunk.

A jövőben elképzelhető, hogy a rágcsálóriasztó hálózati adapteres verzióját és a villanypásztort is szóra bírjuk, de ez elé még egészen biztosan elé helyeződik néhány új teremék és számos fejlesztés. Addigis a beszédesebbnél beszédesebb termékeink itt találhatod! Ne feledjetek előre gondolkozni, hisz egy gondos gazda a bajt megelőzi és nem tavasszal fordul hozzánk kétségbeesve!

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Történelmi léptékű forrás a mezőgazdaság fejlesztésére

2021. január 12-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a weboldalán közzétette, hogy több mint hétezer milliárd forint jut a magyar agrárium erősítésére. 2027-ig történelmi léptékű forrás áll majd rendelkezésre a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére. A korábbi évek 17,5 százaléka helyett 80 százalékos nemzeti társfinanszírozást biztosít az uniós vidékfejlesztési források mellé.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.