Vadalarm Történelmi léptékű forrás a mezőgazdaság fejlesztésére - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO

😎 Légy te is Vadalarmos! Jelentkezz nyitott pozícióink egyikére: kattints ide most!

Történelmi léptékű forrás a mezőgazdaság fejlesztésére

Az elmúlt tíz év politikája a magyar föld és a magyar vidék védelmében, megerősítésében telt. Ez idő alatt a kormány szövetséget kötött a gazdákkal, elindult a Magyar Falu Program, megvalósult a falusi családi otthonteremtési kedvezmény, eredményesen zárultak a földárverések.  A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerint ma a korábbiakhoz képest sokkal nagyobb eséllyel találja meg egy fiatal a helyét vidéken, ugyanis megerősödött az agrár-középosztály és a családi gazdálkodók köre.

2021. január 12-én a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a weboldalán közzétette, hogy több mint hétezer milliárd forint jut a magyar agrárium erősítésére. Ekkora erőforrás növelés nagy elismerést jelent a magyar mezőgazdasági szakembereknek. 2027-ig történelmi léptékű forrás áll majd rendelkezésre a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar fejlesztésére. A korábbi évek 17,5 százaléka helyett 80 százalékos nemzeti társfinanszírozást biztosít az uniós vidékfejlesztési források mellé. A döntés a jelenlegi Vidékfejlesztési Program forrásainak megháromszorozását jelenti.

Nagy István agrárminiszter egy tájékoztató során közölte a pénzforrásból tervezett munkálatokat. Folytatódik a vidéki falvak, kisvárosok infrastruktúrájának megújítása, a közösségekre épülő és élhető vidéki Magyarország építése. A teljes élelmiszeripar piacorientált modernizációja, valamint a biztonságos alapanyag-ellátás érdekében a mezőgazdasági termelés teljes körű környezetbarát korszerűsítése és precíziós gazdálkodásra történő átállítása is megoldódik.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.