Vadalarm 2021, vigyázz, jövünk! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

2021, vigyázz, jövünk!

A karácsony és az újév közötti bejglimámoros szünet mindig egy kis elmélkedésre készteti az embert (pláne ha nem is rajong a bejgliért, akkor erre még többideje marad). Ekkor ugyanis már elég jól látszik az év vége, így nagyjából tudjuk, mit hagyunk magunk mögött idén. Persze soha nem illik előre inni a medve bőrére, ha egyáltalán ez utóbbi aktuális idén.

Egy éve ilyenkor még nagyon más világot éltünk. Még csak kósza hírek reppentek fel egy új kínai betegségről. Szerencsétlenségünkre (utólag visszagondolva szerencsénkre) a Vadalarm beszállítói között már beütött egy nulladik hullám is januárban, így elsők között tapasztalhattuk meg, milyen is az, amikor egy ellátási lánc darabjaira hullik. Ugyan a rend ekkor még hamar helyreállt, mi már tudtuk, hogy készülnünk kell, ezért gyakorlatilag minden erőforrásunkat arra összpontosítottuk, hogy raktárkészletet építsünk ki a legkritikusabb alkatrészeinkből, így sikerrel vészeltük át az első és a második hullám okozta megpróbáltatásokat is, noha ez néha egyesektől emberfeletti teljesítményt igényelt (éjszakai és hétvégi műszakok, 24 órák alvás nélkül). Ezúton is köszönet illeti kitartó harcosainkat.

evertekelo-2020.jpg

Na de biztos már neked is a könyöködön jön ki a koronavírus téma, ezért evezzünk inkább izgalmasabb vizekre, és tekintsünk együtt a jövőbe. Sokan azt mondják, a koronavírus alapjaiban változtatta meg a jövőt, és ha mindenkit be is oltunk, világunk már soha nem lesz ugyanolyan, mint előtte volt. Valami azt súgja, hogy ez nem így lesz. Futó projekteket vinni és napi adminisztrációs feladatokat végezni ugyan könnyedén lehet otthon papucsban ülve a számítógép előtt. De elindítani egy valóban nagy, sok ember összefogását igénylő jövőbe mutató fejlesztést aligha lehet. Ehhez emberek találkozása, beszélgetése, együttléte szükséges. Noha a gazdálkodóknak 2020-ban villámtempóban kellett behozniuk digitális lemaradásukat, ez attól még nem tántorítja el őket attól, hogy a vihar elültét követően újra részt vegyenek kiállításokon és vásárokon. Sőt, az alapfeladatok automatizálásával csak több idejük marad rá. Ezért, ha minden jól megy, mi is ott leszünk 2021-ben is.

A változások gyökeresen alakították át mindennapjainkat, de szerintem te is érzed, hogy a világ nagy egésze nem roppant össze, csak egy pillanatra megtorpant. Ugyan nevezhetjük 2020-at életünk legrosszabb évének, de felfoghatjuk utólag úgy is, hogy a természet megnyomta nekünk a „Pause” gombot, hogy még egyszer átgondolhassuk, milyen irányba szeretnénk tovább haladni. Ugyanis a bolygó számára sem mindegy, hogy a technológia (villanyautóktól kezdve a GMO-n át egészen a robotikáig) milyen irányba fejlődik tovább exponenciálisan. Mi már egy évtervező est keretében kihasználtuk ezt a kis szünetet arra, hogy végig gondoljuk, mit tegyünk 2021-ben. De ez a cikk most nem ezekről a nagy tervekről szól, így elöljáróban csak annyit ígérhetünk teljes csapatunk nevében, hogy 2021-ben is azon leszünk, hogy a mezőgazdaságot ne csak a szavak szintjén, hanem technológiájában is elrepítsük a jövőbe. Oda, ahol lennie kell ahhoz, hogy a növekvő igények és a csökkenő erőforrások közötti ellentmondást fel tudja oldani. Bármilyen kemény év is volt tehát 2020, mi változatlanul minden jövőbeli fejlesztésünk során azt tartjuk végig szem előtt, hogy olyan eszközöket adjunk a gazdák kezébe, amik a modern technológia segítségével növelik hatékonyságukat és időt spórolnak meg nekik.

Ámbár most egy picit mi is pihenünk, de hamarosan jelentkezünk, addig is kövess minket blogunkon, Facebook oldalunkon, Instagramon, vagy iratkozz fel hírlevelünkre a lenti boxban, hogy elsőként értesülhess legújabb fejlesztéseinkről!

Kellemes ünnepeket és technológiában gazdag boldog új évet kíván a Vadalarm csapata.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.