Vadalarm A Vadalarm karácsonyi ajándéka – figyeld a postaládád! - Vadalarm blog
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A Vadalarm karácsonyi ajándéka – figyeld a postaládád!

Mindenekelőtt szeretnénk köszönetet mondani Neked, hogy a 2020-as évben bizalmat szavaztál nekünk a bizonytalan és nehézségekkel teli idők ellenére is! Vásároltál tőlünk, olvastad blogposztjainkat és követted a munkánkat. Lekötelezettségünk jeléül 400 ügyfelünket ajándékoztuk meg idén és talán Te is köztük vagy kedves Olvasónk. Kaphattál borítékban vagy dobozban óriási szeretettel összeállított csomagot a fa alá.

Kellemes-unnepeket

A kapacitásaink végesek, így mindenkinek nem tudtunk tárgyi ajándékot küldeni, de mindenkinek szól most ez a néhány sor jókívánság! Tőled színesek a munkanapjaink, Neked dolgozni a legszebb kihívás, ha Te elégedett vagy, mi attól kapunk újra és újra szárnyakat! Mielőtt még késő lenne, állj meg Te is egy percre, jusson időd a legfontosabbra: magadra és akik fontosak Neked. Mi a csomagok készítése közben rád gondoltunk!

Kellemes, szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket és jó egészséget kívánunk Neked és a családodnak.

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka

Az elnevezés megítélése és jelentése az idő során alakult, mígnem a mai formáját öltötte fel. Ilyenkor szinte minden bolt óriási leárazásokkal csábítja a vásárlókat magához. Az alkalomból szeretnénk kedveskedni 2 jelképes ajándékkal. Amennyiben 2020.11.27-én vásárolsz bármilyen terméket, ajándékba adunk hozzá egy autóra szerelhető vadriasztó sípot és egy multifunkciós szerszámkártyát.

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.