Barion Pixel A Vadalarm karácsonyi ajándéka – figyeld a postaládád! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Szakértői blog
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN

Koronainfó: a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. Intézkedéseinkről itt olvashatsz

A Vadalarm karácsonyi ajándéka – figyeld a postaládád!

Mindenekelőtt szeretnénk köszönetet mondani Neked, hogy a 2020-as évben bizalmat szavaztál nekünk a bizonytalan és nehézségekkel teli idők ellenére is! Vásároltál tőlünk, olvastad blogposztjainkat és követted a munkánkat. Lekötelezettségünk jeléül 400 ügyfelünket ajándékoztuk meg idén és talán Te is köztük vagy kedves Olvasónk. Kaphattál borítékban vagy dobozban óriási szeretettel összeállított csomagot a fa alá.

Kellemes-unnepeket

A kapacitásaink végesek, így mindenkinek nem tudtunk tárgyi ajándékot küldeni, de mindenkinek szól most ez a néhány sor jókívánság! Tőled színesek a munkanapjaink, Neked dolgozni a legszebb kihívás, ha Te elégedett vagy, mi attól kapunk újra és újra szárnyakat! Mielőtt még késő lenne, állj meg Te is egy percre, jusson időd a legfontosabbra: magadra és akik fontosak Neked. Mi a csomagok készítése közben rád gondoltunk!

Kellemes, szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket és jó egészséget kívánunk Neked és a családodnak.

Ezt olvastad már?

Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka

Az elnevezés megítélése és jelentése az idő során alakult, mígnem a mai formáját öltötte fel. Ilyenkor szinte minden bolt óriási leárazásokkal csábítja a vásárlókat magához. Az alkalomból szeretnénk kedveskedni 2 jelképes ajándékkal. Amennyiben 2020.11.27-én vásárolsz bármilyen terméket, ajándékba adunk hozzá egy autóra szerelhető vadriasztó sípot és egy multifunkciós szerszámkártyát.

Ajánlott termék

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Vadalarm ultrahangos rágcsálóriasztó

Tudj meg többet

Tervezz villanypásztort 5 perc alatt!

Válaszolj 8 kérdésre és máris összeállítjuk személyreszabott villanypásztor rendszeredet!

Vadalarm Villanypásztor Tervező
Próbáld ki most!

Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak
Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.