Vadalarm Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Black Friday alkalmából a Vadalarm ajándéka

A Fekete péntek, eredeti nevén a Black Friday a hálaadást követő pénteken van, vagyis november 23 és 29 között. Nevetségesnek tartjuk azt, hogy a haszonszerzés céljából már lassan november összes napját Black Friday-nek tűzik ki a kereskedők. A fekete péntek elnevezés első feljegyzett használata egy pénzügyi krízishez köthető: egész pontosan az amerikai aranypiac összeomlásához 1869. szeptember 24-én. Két Wall Street-i ügynök közösen felvásároltak annyit a nemzeti aranykészletből, amennyit csak tudtak, annak reményében, hogy az árat az egekbe emelik majd, és hihetetlen profithoz jutnak. Végül magukkal rántották a tőzsdét és csődbe taszítottak mindenkit. 

Az elnevezés megítélése és jelentése az idő során alakult, mígnem a mai formáját és időpontját öltötte fel. Ilyenkor szinte minden bolt óriási leárazásokkal csábítja a vásárlókat magához. Biztos te is gondolkodtál már rá, hogyan él meg ebből, miért éri meg annak aki 50 %-os kedvezményt ad. Azt is biztosan tudod, hogy a előállítási költség alá aligha megy a saját kárára egy eladó. Tehát aki 50%-al vagy akár több minusszal tudja eladni a termékeit, annak jó eséllyel nem is kerül többe a terméke előállítása.

black_friday_poszt.png

Ha követsz minket , tudhatod, hogy mi nem szoktunk beállni a „sorba”. Hogy miért nem?  Mi hiszünk abban, hogy a termék ára a minőséggel arányos és ezt nem csak hisszük hanem így is gyártjuk a termékeinket. A fejlesztői, gyártói és mérnöki csapatunknak tisztességes fizetését és a termék anyagának költségét elő kell teremteni. Tehát aki arra várt, hogy óriási akciókat fogunk meghirdetni, az nem jó helyen jár, ugyanis mi nem tudjuk és erkölcsi elvekre alapozva nem is akarjuk a termékeink 50-90%-át elengedni. Ennek ellenére az alkalomból szeretnénk kedveskedni 2 jelképes ajándékkal. Amennyiben 2020.11.27-én vásárolsz bármilyen terméket, ajándékba adunk hozzá egy autóra szerelhető vadriasztó sípot és egy multifunkciós szerszámkártyát.

11miket_loptak.jpg

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.