Vadalarm A gyártás akadálymentes, de az irodában nem fogadunk ügyfeleket! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU SK PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

A gyártás akadálymentes, de az irodában nem fogadunk ügyfeleket!

Hazánkban tavasztól van jelen a Covid-19, azóta hullámokban hol többé, hol kevésbé borítja fel a megszokott mindennapjainkat. A kezdetektől fogva már sok változásra kényszerültünk. Olyanokra is, amit egy évvel ezelőtt nem gondoltunk volna.  

Márciusban felkészületlenebbül ért legtöbbünket az első hullám, mint most a második. Ugyan nálunk nem volt túl sok fennakadás tavasszal sem, de akkor sok sürgős döntést kellett hoznunk az alkatrészek beszállításával kapcsolatban.

Most ezt megelőzve már nyáron óriási raktárkészletet halmoztunk fel, hogy megelőzzük az ilyen problémákat. Raktárunk dugig van csomagolóanyaggal, hangszórókkal, akkumulátorokkal, napelemkkel és egyéb alkatrészekkel, hogy biztosan ne okozzon gondot egy beszállítónk kiesése sem.

11miket_loptak.jpg

Irodánkban minden tőlünk telhetőt megteszünk a fertőzés elkerülése végett. Futárainkat kizárólag kesztyűben és maszkban fogadjuk, csak az ajtóig jönnek be a csomagokért. Az ajtónál a dolgozók kézfertőtlenítőt használnak és nem fogadunk senki mást személyesen az irodánkban.

Mi arra bíztatunk mindenkit, hogy függetlenül az álláspontjától, tartsa be a kormány által hozott intézkedéseket sőt, ha szükségesnek érzi, akkor a jogszabályban leírtaknál is legyen elővigyázatosabb.  Ezt a mentalitást vallva tisztelettel arra kérünk mindenkit, hogy sem szerviz, sem vásárlás céljából ne jöjjön be személyesen az irodánkba. Igaz, ezt nem tiltja semmi, de ezt érezzük felelős és szükséges döntésnek mind csapatunk, mind a te egészséged megóvásának érdekében.

Ha sürgős rendelést szeretnél leadni, akkor azt tedd meg lehetőleg délelőtt, így másnap már át is veheted a futártól. Ha pedig szervizre van szükséged, postázd el hozzánk a terméket, vagy hívd fel ügyfélszolgálatunkat és küldünk mi futárt.

Köszönjük az együttműködésedet :)

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Európa szerte népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő felhasználók körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Hirdetéseink személyreszabásához és a legjobb szolgáltatás érdekében weboldalunk sütiket használ. Tájékoztatónkat itt éred el.