Vadalarm Megújult a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztó! - Vadalarm blog
Vadriasztás
Madárriasztás
Rágcsálóriasztás
Vakondriasztás
Villanypásztor
Napelem
Garanciáink
Szakértői blog
Légy viszonteladó!
Rólunk
Szállítás, szerviz
Visszaküldési politika
Fiókod
Kilépés HU PL AT DE EN FR RO
Ennyi idő múlva csomagolunk:
Add le időben rendelésedet, hogy még ma útnak induljon csomagod!

Megújult a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztó!

Az emberek életében állandó jelleggel okoznak kellemetlenséget az egerek. Ezeknek a pici állatoknak a megjelenése óriási veszteséggel jár a mezőgazdaságban és a háztartásban egyaránt. Sokan próbálkoznak, gyakran hasztalanul a kiirtásukkal. Az ősz beköszöntével rendszerint gyarapodnak a rágcsálók a fűtött helyeken, hiszen behúzódnak melegebb területekre.

Ebben az időszakban fordulnak hozzánk a legtöbben segítségért a rágcsálók ellen és idén sincs ez másképp. Ebben az időszakban évről-évre kiemelt figyelmet fordítunk mindenre, ami a rágcsálók elriasztáshoz kapcsolódik. Éppen ezért fejlesztettünk idén is egy kicsit a Vadalarm Ultrahangos Rágcsálóriasztón. Az akkumulátoros kivitel Extra teljesítménnyel lett felszerelve.

vadalarm_ragcsaloriaszto

Mit jelent pontosan az extra teljesítmény? A rágcsálóriasztónk továbbra is kérhető akkumulátoros változatban, ez egy plusz extra, ami jól jön, ha nincs a problémás terület közelében hálózat. Az akkumulátoros ultrahangos rágcsálóriasztó 1,9-szer erősebb, vagyis kétszer akkora lett a hatékonysága, mint a hálózati adapteres társának. Egy méterről mérve 7 decibellel hangosabb az extra erősséggel felszerelt rágcsálóriasztó. Ezt egyelőre még csak az akkumulátoros verzió mellé tudod kérni.

Vadalarm Villanypásztor Csoport
Iratkozz fel hírlevelünkre, és értékes tartalmakkal ajándékozunk meg!

Vadalarm map

Ahol már Vadalarm termékeket használnak

Nézd meg a térképen, hogy ki használ Vadalarm terméket vagy termékeket. Szerte Magyarországon, sőt a határon túl is népszerűek a termékeink. Nálunk a minőségre épül a közösség! Tartozz te is a minőséget kedvelő gazdák körébe, válaszd a Vadalarm márkát!

Akik már minket választottak

Partnereink

Weboldalunk teljesértékű használatához elengedhetetlen, hogy engedélyezd a sütiket. Erről szóló tájékoztatónkat itt éred el.